[/QUOTE]Neden kimse yardimci olmuyor dun bu soruyu sormustum.
herkese merhaba aşılama hakkında bilginizi almak istiyorum. eşim 6 ay önce varikosel ameliyatı oldu ameliyat öncesi sperm sayısı 2 milyon hızıda %5 ti geçen haftaki testimizde ise sperm sayısı 16 milyon hızıda % 10 çıktı doktor ameliyat öncesi tüp bebek harici mümkün değil bebek sahibi olamazsınız demişti ama şidmiki değerlerimizle isterseniz 6 ay bekleyin doğal yolla olabilir yada aşılama yaptırabilirsiniz dedi. ama ben çok korkuyorum her ay test yapıp o tek çzgiyi görmekten çok yıprandım 1 yıldır uğraşıyoruz. aşılama yaptıranlar benim durumumda olan varmıydı çok uzun oldu hakkınızı helal edin
benim aşılamada eşimin değerlerini göstewren bir kağıt vermişlerdi size vermediler mi ? .. inşallah tutar kuzum ileri hız yıkanınca artıyor diye biliyorum[/QUOTE]Bizde varikosel yok ancak ileri hizli 0 ileri yavaş %50 tabi bu sonuctan sonra takviyeler ve beslenmeye cok cok dikkat ederek aşilama yaptirdim ama asilama sirasinda esimin degerlerini ogrenemedim. Sayimiz sınırdaydi 35 milyon su an kaçtir bilemem. Henuz asilamanin5. Gunundeyim sonucu bilemiyorum insallah tutar. Sizinde insallah tedaviye gerek kalmadan olur cunku oldukca yipratici psikolojik acidan
Bana bir sey vermediler belki ozelde veriyorlardir tipta yaptirdim bende bizim ileri hiz %20 ydi uc ay sonra 0 olmus 1,5 ay proxeed plus kullandik ari sutu bal polen havuc suyu ne okuduysam yaptim insallah sonuc aliriz canim benim Sizde ileri hizda var asilamada hiz sayidan daha onemli cunku zaten rahmin en ucuna birakiliyor spermler[/QUOTE]benim aşılamada eşimin değerlerini göstewren bir kağıt vermişlerdi size vermediler mi ? .. inşallah tutar kuzum ileri hız yıkanınca artıyor diye biliyorum
ben hayıt tohumu içiyorum ama ne kadar süre içecem bilmiyorum[/QUOTE]Bana bir sey vermediler belki ozelde veriyorlardir tipta yaptirdim bende bizim ileri hiz %20 ydi uc ay sonra 0 olmus 1,5 ay proxeed plus kullandik ari sutu bal polen havuc suyu ne okuduysam yaptim insallah sonuc aliriz canim benim Sizde ileri hizda var asilamada hiz sayidan daha onemli cunku zaten rahmin en ucuna birakiliyor spermler
herkese merhaba aşılama hakkında bilginizi almak istiyorum. eşim 6 ay önce varikosel ameliyatı oldu ameliyat öncesi sperm sayısı 2 milyon hızıda %5 ti geçen haftaki testimizde ise sperm sayısı 16 milyon hızıda % 10 çıktı doktor ameliyat öncesi tüp bebek harici mümkün değil bebek sahibi olamazsınız demişti ama şidmiki değerlerimizle isterseniz 6 ay bekleyin doğal yolla olabilir yada aşılama yaptırabilirsiniz dedi. ama ben çok korkuyorum her ay test yapıp o tek çzgiyi görmekten çok yıprandım 1 yıldır uğraşıyoruz. aşılama yaptıranlar benim durumumda olan varmıydı çok uzun oldu hakkınızı helal edin
Prolaktin mi yuksek? Bana da hayit tohumundan yapilmis bir ilac verdi doktor asilama oncesi kisa bir sure kullanabildim[/QUOTE]ben hayıt tohumu içiyorum ama ne kadar süre içecem bilmiyorum
Canım konuyla alakasız ama profildeki kedi senin mi :)[/QUOTE]Prolaktin mi yuksek? Bana da hayit tohumundan yapilmis bir ilac verdi doktor asilama oncesi kisa bir sure kullanabildim
Sağol canım çok tşk ederimiyi hadi gözün aydın canım
İnşallah canım 4.gün ve sonrasında hergün gittim kontrole her defasında kan verdim vajinal ultrasona girdimHadi inşallah olacak. Doktor kontroller için seni ne sıklıkla çağırdı.
Gözün aydin deli kiz:)Sağol canım çok tşk ederim
Sağol canım darısı sanaGözün aydin deli kiz:)
Denetim benimKuzum @denetim ben şimdi ne yeyip içeyim nelerden uzak durayım
Kız isminimi değiştirdinDenetim benim
Maydonoz baharat acı yeme transfer olmaya yakın ananas al ye bol su iç eğilip kalkma fazla
Canim sen bama proxeed yollamistin hatirliyor musun ozel mesajlardan buldum ismini sana tekrar duaciyim dun hamile oldugumu ogrendim .Rabbim seni de guzel haberlerle ferahlatsin mutlu ol hep bebegine en kisa zamanda kavusHadi hayırlısı oldun canım bende dondurulmuş embriyo transferi için kırmızıları bekliyorum :)
Sağol canım aro allah bebeğine sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallahCanim sen bama proxeed yollamistin hatirliyor musun ozel mesajlardan buldum ismini sana tekrar duaciyim dun hamile oldugumu ogrendim .Rabbim seni de guzel haberlerle ferahlatsin mutlu ol hep bebegine en kisa zamanda kavus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?