Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar dondurulmuş embriyo transferine geri sayım başladı çok heyecanlıyım birazda korkuyorum inşallah olur :) dualarınızı bekliyorum neler tavsiye edersiniz bana ne yapsam bilemiyorum :) korku için tavsiyeniz var mı :)

Canim bende tüp basladim biliyosun cok acemiyim ve cok tirsiyom sana tavsiye verebilmek isterdim dualarim seninle:)

bizde erkek faktörü olmadığı için yorum yapamıyorum canım llahın izni ile olur ama umudu yitirmemek gerekli[/QUOTE]
amin inşallah cnmm sağolasın

benim aşılamada eşimin değerlerini göstewren bir kağıt vermişlerdi size vermediler mi ? .. inşallah tutar kuzum ileri hız yıkanınca artıyor diye biliyorum[/QUOTE]
biz daha aşılama yaptırmadık inşallah önümüzdeki ay kocaelinde bir doktor varmış oraya gidicez eşimin ameliyat öncesi 2 milyon sperm ve % 5 tam hareketli % 15 yarı hareketli % 30 yerinde hareketliydi ameliyattan 6 ay sonra kadarda sayımız 16 milyon oldu tam harekette % 10 yazıyor ilk tahlildeki gibi açıklamalı değil yarı ve yerinde hareketliyi bilmiyorm ilk tahlili özelde yaptırmıştık 300 tl ye 2. tahlili maddi durumdan devlette yaptırınca böyle çıktı doktor aşılama olur dedi ama umutta edemiyorum artık çok yıprandı eşim desen umrunda değil gibi daha doğrusu o hala bekleme taraftarı neyi bekliyoruz ki beklemek bize çözm getirmiyor bu tavırlarıda tek başına çabalıyor olmam beni yıpratıyor çok afedersin yumurtlama günlerinde ilişkiye adamı zor ikna ediyorum gün aşırı ilişki mi olur diyor bir erkek nasıl ilişkiden kaçar anlamıyorum isteksizliği var uzun yazdım hakkını helal et

canım bizde de aynı durum söz konusu isterseniz 6 ay normal yollarla bekleyin ama düşük bir ihtimal dedi yada aşılama yaptırabilirsiniz dedi. Bizde kadın doğumcumla konuştuk bu ayın 25 i gibi adetim de bir değişiklik olmazsa 3. günü gideceğiz testlerimi muayenemi yapacak beni ilaca baslatacak. Yumurta istenilen boyuta gelince çatlatma iğnesi yapıcaz. 36 saat sonra eşinizi yıkattığınız spermleri getirecekseniz nakil işleminizi gerçekleştiricez dedi. Gün sayıyorum bende.. Hakkımızda hayırlısı[/QUOTE]
bizede isterseniz bekleyin ama dedi işte aması var beklemekte boşa olabilir dedi doktor inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz bu psikoloji çok kötü

Canim Merhaba benim durumum seninkiyle ayni olmadigi icin yazmadim ama serzeniste bulunmussun niye cevap vermiyosunux diye ......... asilamada sansin yüzde onbes yani heray normal iliskideki sans gibi ben üc kez denedim hicbi sorunumuz yok amaaaaaa tutmadi tutan yokmu var ama benim asilamadaki yüzde onbesle nirmal yolla hamile kalabilme ayni yüzdede oldugu icin cok asilamayi övemiyorum ben suan tüp bebek tedavisine basladim hayirlisiyla otur düsün ve karar ver en iyi karar seninki cünkü bizler sadece tecrübelerimizi anlatabilixoruz hakkinda hayirlisi[/QUOTE]
sanırım tüp bebek yaptırmadan öncede aşılama yaptırmak gerekiyormuş süreç böyleymiş o kadar yoruldum ki anlatamam şimde hem hız hem sayı problemi var belki aşılama olmaz ama bilmiyorum doktor olur dedi hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…