Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar doktorum bana gecen aydan kalan yumurtaların var çatlamak üzere demişti iki güne bir ilişki yapıyorum ama ara ara lekelenmem devam ediyor zaten doktorum kist var bu ay tüp bebek için bekleyelim dedi size sorum lekelenme olurken gebe kalınırmı döllenme gerçekleşirmiki

Lekelenme derken nasıl bir lekelenme olduğu önemli belki yerleşme kanaması belki tahriş

yok canım adetim kısa sürdü zaten adetim tam sökmedi canım adet olduktan beridir ara ara kahverengi leke geliyor
Bilmiyorum ki doktora danışsan mı başkente dönüş yapıyorlar zaten için rahat eder

Doktor iptal etmedi.yarın olacam korkuyorum gerginim heyecanliyim
Regli iken yapılıyormuymus bu işlem

Ruhudeli canım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin üzülme her şerde bir hayır vardır kalbini ferah tut öpüyorum seni kendini biraz dinlenmeye al bakarsın kendiliğinden oluverir İnşallah

Canım yaa neden olmadı acaba?? Kendileri yerlestirmiyor mu spermi? Yoksa o özel bı yöntem miydi bilemiyorum... Mikro enjeksiyon olabilir.
Üzme kendini daha çok yolun basindasiniz olcak elbet...

Canım üzülme hayırlısı böyleymiş ben geçen yıl 12 haftalık ikizlerimi kaybettim bu tarz şeyleri düşün inş bebiş en güzel zamanda gelecek inş de

Canım ya çok üzüldüm. Bu yolda yorulacaz zorlanacaz.uzulecez allahın izniyle sonunda olacak ama inanıyorum sende inan rabbim herseyin Hayirlisi ni verir bunda da vardır bir hayır.

Canm gercktn çok üzüldm msjni okuduğumda. Çok zorlu bi sürecten geciyoruz hepimiz. Elbette uzuluceksin ama sakin olmaya calis lütfen. Neden döllenme olmadigi ile ilgli birsy soylediler mi ? Dua et sakin isyan etme

Hadi ya kısmet kuzum adet sonrası olursun

Döllenme olmadı mı kuzum .. sebeb belirtiler mi peki

İşallahhhh bian önce atlatırsın canım peki bı acıklama yapmadılarmı

aa neden canım sebep söledilermi

Ruhudeli canım nasılsın nasıl oldun.

Ruhudeli canım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin üzülme her şerde bir hayır vardır kalbini ferah tut öpüyorum seni kendini biraz dinlenmeye al bakarsın kendiliğinden oluverir İnşallah

Kızlar hepinize ayrı ayrı çok tşk ederim konuştuk hocayla zaten benim yumurtalar biranda gelişti 3 tane yumurta çok hızlı gelişince diğerlerinin gelişimi geri kaldı toplamda 6 yumurta alındı ama bunu 4 tanesi boş çıktı 2 tanesi işleme alındı oda döllenmemiş tekrar deneme yapılacak bu sefer uzun tedavi uygulanacak yani adetin 19. Günü başlanacak başta kullanılan ilaç var lutrin mi neydi reçetede yazılı o bütün yumurtaların aynı anda gelişimini sağlıyormuş hoca yumurta rezervlerin çok iyi durumda dedi çok şükür yaşında uygun ben inanıyorum bi dahaki sefere 6-7 tane yumurtan döllenme aşamasına gelir dedi kalan işlemlerin ödemesi iade edilecek yarın bir sonraki tedavi için indirim yapılacak ve yılbaşında yapılan zam bana uygulanmayacak benim moral olayıma gelince bilmiyorum içi boşaltılmış gibiyim hani şu peluş oyuncaklar gibi konuşmadan mal gibi oturuyorum ağrılarım var hala öyle işte sanki şöyle bağıra bağıra ağlasam rahatlayacağım ama ağlayamıyorum da yaş gelmiyor gözümden yavruma günlük yazıyordum olacağından çok umutluydum tedaviye başladığım andan itibaren hergün yaptığımı hissettiğimi çocuğumla paylaşıyordum sanki ona anlatır gibi güya büyüyünce okuyacaktı bugün yazamadım ama vardır bunda da bi hayır Rabbim büyük vardır bildiği

Onlar bunu çok kere tecrübe etmişlerdir bilmiyorlar mıydı birden 900 ml ile başlarsalar kalite düşer yumurta az olur hayırlısı olsun hakkında

Kızlar merhaba. Karnımda salı gün tahliye olmayı bekleyen kalbi durmuş bebeğimle yazıyorum. Daha önce 2 aşılama oldum tutmadı. Tüp denedik tuttu 10 haftalıkken 2 gün önce kalbinin durduğu anlaşıldı. Çok üzgünüm. Bu travmayı ancak yeniden hamile kalırsam atlatırım diye düşünüyorum. Tüp bebek tedavisi maddi anlamda çok yordu bizi. Kürtajdan sonraki 1 ay dinlenip yeniden başlamak istiyorum.

Şimdi benim sormak istediğim bi kaç konu var. Biz kendi aşılamamızı kendimiz yapamazmıyız? Yani klomen + yumurta takibi + ovitrelle + progestanla. Zaten iyi kötü biliyoruz nasıl ne zaman kullanıldığını. Sadece yumurta takibi için bi kaç kez ultrasona gidilecek o kadar. Hem maliyeti de çok düşük olur. Ovitrelden 48 saat sonra ilişkiye gireriz. Ya da spermi uzun bi şırıngaya çekip kendimize enjekte ederiz? Çok mu saçmaladım bilmiyorum ama olmaz mı sizce?

Canım ilaç dozlarını bilemezsin istersen dr a yumurta takibine git bu ay bu nasıl oluyor belki yumurtluyorsundur belli olmaz senin dediğini ben de düşündüm ama öyle olmuyor... sperm yıkama sonrası hareketlilikte değişiklik oluyor ben normal yumurta takibi yaptırmıştım o ay 2 yumurtam gelişti ve aşılama yapıldı ücret olarak farklı oluyor o aşılama ücreti almıyorlar ben özel uni hastanesinde 250 liraya yaptırmıştım ama aşılama 800 tl idi mesela bu sekilde

Yumurtlamada bi problemim yoktu her ay düzenli yumurtluyodum. Eşimde de sperm kalitesi ve sayısı baya yüksek çıkmıştı. O yüzden yıkanmaya gerek kalmadan da belki işe yarar diye düşündüm. Bu düşüncelerimi bi de doktoruma söylicem bakalım inşallah gülmez bana:)

aynen canım konuş dr la tabii ama kürtaj sonrası bana en az 2 adet dönemi geçmesi gerekiyor demişti ben de senin gibi ikizlerimi kaybettim 12 haftalık nasip dedim toparlanmam 1 yıl aldı çok yıkılmıştım sen de dikkat et kendine

Canım merhaba aşılama yapıldı mi yapıldıysa ağır falan oldu mu ben rahim filmi cektirecem ve korkuyorum da ağır olur mu diye sonrasinda da hayırlısıyla ınşallah duruma göre aşılama olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…