Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
YÜCE RABBİM HAYIRLISIYLA sabır versin canım

Benim de ikizdi. Biri 6.hafta kayboldy. Diğeri de 10.hafta işte. Kürtajdan sonra tedavi oldun mu sen canım

Yok canım olmadım geçen yıl kasım da kürtaj olmuştum nasipse 6 gün sonra transferim var dondurulmuş embriyo.... bi de geçen ay aşılama oldu malesef negatif

Benim de ikizdi. Biri 6.hafta kayboldy. Diğeri de 10.hafta işte. Kürtajdan sonra tedavi oldun mu sen canım
Benim de ikiz başladı ama bir kese 5 mm'lik olduktan sonra büyümedi artık. Bir sıkıntın var mıydı büyüyen bebekle ilgili kanaman ağrın falan? Birden mi öğrendin düştüğünü?
En kısa zamanda sağlıklı bebeklere hamile kalırsın insallah

Kızlar oldum histeroskobi.hastanedeyim akşam ancak çıkarım çok ta araştırdıgim gibi basit değildi.biraz sıkıntı çektim. Öyle 1 2 saat de cikarirlar akşam ancak

Kızlar oldum histeroskobi.hastanedeyim akşam ancak çıkarım çok ta araştırdıgim gibi basit değildi.biraz sıkıntı çektim. Öyle 1 2 saat de cikarirlar akşam ancak
Cok gecmiş olsun canım dıkkat et kendıne sıcak tut ayaklarını vucudunu üşütme :)

Kızlar bişey sorcam
Kadında da erkekte de hiçbir sorun yokken ve düzenli ilişki olurken döllenme neden olmaz??
Kendim de öyleyim bir arkadasım da öyle

Kızlar bişey sorcam
Kadında da erkekte de hiçbir sorun yokken ve düzenli ilişki olurken döllenme neden olmaz??
Kendim de öyleyim bir arkadasım da öyle
Ben de bu sekildeydim canım yumurtlama takibi de yaptırdım Dr dedi saatini falan ben fazla fazla ilişkiye girdim gene olmadı. Zaten öncesinde iki yıl ugrastim. Sonuçlarımizda da hiçbir sıkıntı yoktu. İlk Asilamada iki tane birden tuttu. Ben de diyorum ki demek ki benim sorunum spermlerin o yolu asamamasi o bariyeri gecememesi veya ne biliyim spermleri benim vücudumun öldürmesi falandi... Sadece bir yorum. Asilamam tutmasaydi bu yorumu yapmazdım kendim için. Demek ki daha da farklı bir sorun var diye dusunurdum

Hiç kanamam lekelenmem vs olmadı benim en baştan beri. İkisinin de rutin kontrollerde anladım kalbinin durduğunu. İlki 4-5 milimdi. İkincisi 3 santim

Evet kızlar dün akşam çıkarım demiştim şimdi geldim eve akşam salmadilar.belki kanamam olur diye polip 1.5 cm mis. Adet olunca gidecem tedavime yeniden başlayacak. Çok şükür atlattim.

Spermler ilerleyememesi için tüplerin tıkalı olması gerekmiyo mu canım??
Ben kendim rahim filmi cekilene kadar heralde tüpüm tıkalı diye düşünüyodum
Ama onlar da açık çıktı , şimdi diyorum ki spermler ilerleyemiyor mu acaba ya da ilerleyince döllenme neden olmuyo acaba sorular sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…