9.gun yaptiysan igne etkisidir canim. 3-4 gün daha beklemelisin bence. Yine de umutsuzluga kapılma amaKızlar ben test yaptım aşırııııı silik çıkdı çatlama iğnesini 9cü günü onun etkisimi acabaaa ???????
Ve sonrada belirginleşti az bekleyınce ümitlenemıyorum iğnenın etkısidir diye
14.gün yapın derim hatta 15.gün. zaten o gün yoksa adet olursunuz.Gecen ay bende o handikapı yasadım 12.güne kadr bayağı bayağı çizgiler vardı,14.gün kayboldu.,15.günde adet oldumBugun iğnemin 10.cu gunu içim içime sığmıyor günler gecmıyor Allahım herkese hayırlısını nasip et
Hayirlisi olsun sorun Neydi ki hemen tup bebek dedikızlar benimde ilk aşılamam negatifle sonuçlandı malesefdoktorum tür bebek dedi
İnşallah hayırlı haber veririsin de bizede umut olursunKızlar ben dün 9cü gunu yaptım cok sılıkdi bugun sabah ilk idrarla yaptm bırazcık milim farkla rengı azcık koyulasmısdı çarşamba net sonucu alırım dıye dusuyrm bugun 10.gün
1,5 senedir olmuyor bebeğimiz cnm pkoluyum yumurtalarım ilaçsız iğnesiz büyümüyolar aşılamadan öncede iğneyle büyütüp normal denedik defalarca ama olmadı bende bida aşılama yapıpda zaman kaybetmek istemiyorum o yüzden tüp deneyelim istersen dediHayirlisi olsun sorun Neydi ki hemen tup bebek dedi
İlaçların adı ne? Biz dolapta sakladık eczacı dolaba köyün dedi çünkü. Prospektuste de öyle yazıyordu.Kızlar herkese merhababişey sorcam kızlar acill
Bugün aşılamaya baslamak için doktora gittim adetimin de 2.günündeyim
Doktorum iğne verdi bu iğneler dışarda beklemesin dedi dolaba koy ya da eczanede beklesin dedi
Eczacı da ona gerek yok o eskidendi şimdi değişti dışarda bekleyebiliyo dedi hangisi doğru??
Gonalf sanırımİlaçların adı ne? Biz dolapta sakladık eczacı dolaba köyün dedi çünkü. Prospektuste de öyle yazıyordu.
Dolaba koy. Bize eczacı eve gidene kadar bile sicaklamamasi için buz kabına sarılı vermişti. Derin dondurucuya falan değil ama normal kısmına.Gonalf sanırım
Tamam canım ozaman dolaba koyayım en iyisiDolaba koy. Bize eczacı eve gidene kadar bile sicaklamamasi için buz kabına sarılı vermişti. Derin dondurucuya falan değil ama normal kısmına.
Canim ilacin fotosunu atsana bakalim ya da tam adini yaz gonalf 6 siringalik olandansa konulmuyor ben ondan kullanmistim eger ignelerinin arasinda puregon pen varsa o konuluyor
Dolapta beklet canim. Disarda durmasjn bce
İğneler kesınlıkle dısarda durmax dolapta beklet bız onları eve getırırken bıle özel soğutucu poşette getırdık
İnşallah canımmmİnşallah hayırlı haber veririsin de bizede umut olursun
Canım ilacımı az önce aldımCanim ilacin fotosunu atsana bakalim ya da tam adini yaz gonalf 6 siringalik olandansa konulmuyor ben ondan kullanmistim eger ignelerinin arasinda puregon pen varsa o konuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?