- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
Canım ilacımı az önce aldımDolaba koy. Bize eczacı eve gidene kadar bile sicaklamamasi için buz kabına sarılı vermişti. Derin dondurucuya falan değil ama normal kısmına.
Canım ilacı az önce aldım adı menogonmış dolaba koyun demiyoDolapta beklet canim. Disarda durmasjn bce
Canım ilacımı az önce aldım adı menogonmuş dolapta demiyo da 25derece altında ısıksız yerde tutun diyoİğneler kesınlıkle dısarda durmax dolapta beklet bız onları eve getırırken bıle özel soğutucu poşette getırdık
Canım bende onu kullandim dışarıda sakladım dolaba koymadim.Canım ilacımı az önce aldım
Adı menogonmuş sordum eczacı ilaç firmasıyla da görüştü ilacın içinde de yazıyor 25derecenin altında saklayın diyo yani dışarda duracakmış
O zamn disarida muhafaza et tatlm. Güzel sonuclar alırsın inşaallahCanım ilacı az önce aldım adı menogonmış dolaba koyun demiyo
25derece altında ışık almayan bi yerde tutun diyo
Tamam canım dışarıya koydumCanım bende onu kullandim dışarıda sakladım dolaba koymadim.
İnşalah canım teşekkür ederimO zamn disarida muhafaza et tatlm. Güzel sonuclar alırsın inşaallah
bende cuma asılama oldum ama benim ilacla femera.5 gün kullandm ,3 yumurta olustu.Yumurtlama da sorun var mıydı sizin?Neden igneli verdi,yada bana niye igne vermedi acep:)İnsallah dualarımız kabul olurAşılama 1500tl
İğneler tanesi 157 tl den 4 tanesi 628tl
Muayene 45tl
Battık kızlar
Tedavin hayırlı olsun canım iğneleri buz dolabında yumurta bölümünde sakla dışarda bırakma sonuçta evde kombi varsa ya da soba yanıyor ise bozulma olmasınKızlar herkese merhababişey sorcam kızlar acill
Bugün aşılamaya baslamak için doktora gittim adetimin de 2.günündeyim
Doktorum iğne verdi bu iğneler dışarda beklemesin dedi dolaba koy ya da eczanede beklesin dedi
Eczacı da ona gerek yok o eskidendi şimdi değişti dışarda bekleyebiliyo dedi hangisi doğru??
Guzel sonuc al da sağlik olsun canım. Para kazanilir elbetteAşılama 1500tl
İğneler tanesi 157 tl den 4 tanesi 628tl
Muayene 45tl
Battık kızlar
Hayırlı olsun amin canım inşallah olumlu sonuç alırsınbende cuma asılama oldum ama benim ilacla femera.5 gün kullandm ,3 yumurta olustu.Yumurtlama da sorun var mıydı sizin?Neden igneli verdi,yada bana niye igne vermedi acep:)İnsallah dualarımız kabul olur
Teşekkür ederim canımTedavin hayırlı olsun canım iğneleri buz dolabında yumurta bölümünde sakla dışarda bırakma sonuçta evde kombi varsa ya da soba yanıyor ise bozulma olmasın
Tabi canım maddi manevi herşeye razıyız napalım gerçi ilk aşılama genellikle tutmuyo diyolarGuzel sonuc al da sağlik olsun canım. Para kazanilir elbette
Koyduğun o da da soba yakma ona dikkat et canım..Teşekkür ederim canım
İğneleri çekmeceye koydum valla dışarda durması gerekiyomus :)
Tamam canımKoyduğun o da da soba yakma ona dikkat et canım..
dolap diye biliyorum ki ben yazana kadar coktan koymussundur netim yok eslik edemedim
Benim iğneler dışarı konması gerekiyomus canımdolap diye biliyorum ki ben yazana kadar coktan koymussundur netim yok eslik edemedim
Dolapta sakla canim sebzelik kismindaGonalf sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?