- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Zekeriya nın duasını duymuştum kısmet olmadi sanırım okumak..Kun fe yekun(ol der ve olur)geciyor bu ayette. Meali;
20 - Elmalılı Hamdi Yazır: Onun emri bir şeyi murad edince ona sâde ol demektir, o oluverir
Bir de Zekeriya aleyhisselamin duasi var benim bildigim ve cok okudugum;
« رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ »
Okunuşu: "Rabbi lâ tezarnî ferden ve ente hayrul-vârisîn."
Anlamı: “Rabbim! Beni yalnız başıma bırakma (bana bir çocuk ver), Sen varislerin en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 21/89)
Ama aşılama da ilk kez duydum çatlama kontrolünüEvet her tedaviye gore bakilmasi gerekenler var ve isini ozensiz yapanlar her alanda oldugu gibi doktorlar arasinda da fazlaca var. iyi ki burasi var, ben o kadar cok konuda bilgi sahibi oldum ki
Cümlemizden canımAslında o kadar çok ayet dua şekli var ki bir dönem neler neler okurdum ama çok uzun süredir belli şeyler okuyorum hatim indireyim dedim o bile yarım kaldı bitiremedim daha ... allah razı olsun canım
Bilmiyorum cok heycaiyin sabah namazina kalkip dua edecegim inss eger gorunur net bir cizgi olursa mutlaka atarim canimSen nasıl hissediyorsun belirti var mı sabah yapar yapmaz test resmi at bize erkenden uyanıp topige bakacam güzel haberi görmek için
ins okuyalim canim cok tesekkurler birbirimizede dua edelim insEki Görüntüle 2048499 Kızlar şimdi çok sevdiğim bir teyzem aradı beni birşey söyledi bende hemen sizle paylaşmak istedimmihracee @Hurihuri2013 cerkeskizi1 T Tweety SchonerDuft T Tyt82 2 rekat niyetiniz için namaz kılıp 1001 defa kuranı Kerim den Yasin suresinin son 2 ayetini okursanız Allah’ın izniyle dileğiniz kabul olurmus.ben resimde normal okunuşundan paylaştım ama Arapçasından okunacakmış süresi yok namazı kıldın 100 tane oku mesela kalk yemek yap bi 100 daha oku ertesi gün al abdestini bi 300 oku nasıl isterseniz
Sanirim drumda oyle dusunde zaman kaybetmemek icin direk uygulamaya gectiZekeriya nın duasını duymuştum kısmet olmadi sanırım okumak..
Yapıyorlar ama biraz mırın kırın ediyorlar. Bulantım var falan de.ilaç almam lazım diye konuşAcilde gebelik testi yapiyorlarmi
Sabah mi gidecn acile ozman sabah sağlık ocağına git.Firsat bulursam deneyeyim sansimi sabah
Aaa evet yaYarin pazar tatlim
Normalde bakilmiyor zaten zannedersem, ben doktoruma rica ettim bir oncekinde catlatma ignesi ise yaramadigi icin.Ama aşılama da ilk kez duydum çatlama kontrolünü
Insallah guzel haber gelirBen halen adet olacakmisim gibi sanci cekiyorum deli gibi kasiklarimda batmada var ve ve akintim cok birseyler oluyor icimde ama hayirlisi olsun ins
Aminnnnn insallah insallahh ilk size haber veeerecgimInsallah guzel haber gelirde hep beraber seviniriz yarin.
Inşallah canım senden çok umutluydum aslında içimde olacak diye bir his halen vardı güzel haberlerini bekliyorumBilmiyorum cok heycaiyin sabah namazina kalkip dua edecegim inss eger gorunur net bir cizgi olursa mutlaka atarim canim
Doğrudur canım birde normal yolla çocuğun olduğu için yapmamıştır rahim filmini...Sanirim drumda oyle dusunde zaman kaybetmemek icin direk uygulamaya gecti
Adımı biliyorsun kuzum allah raZı olsun simdiden allah kabul etsin...Kizlar bana isimlerinizi verirseniz sizlerede dua edeyimm sabah
Yaparlar bence özel hastane ise yapmam demezlerAcilde gebelik testi yapiyorlarmi
Ara ara mı sürekli mi o sancıBen halen adet olacakmisim gibi sanci cekiyorum deli gibi kasiklarimda batmada var ve ve akintim cok birseyler oluyor icimde ama hayirlisi olsun ins
Arapca bilmiyorum kiEki Görüntüle 2048499 Kızlar şimdi çok sevdiğim bir teyzem aradı beni birşey söyledi bende hemen sizle paylaşmak istedimmihracee @Hurihuri2013 cerkeskizi1 T Tweety SchonerDuft T Tyt82 2 rekat niyetiniz için namaz kılıp 1001 defa kuranı Kerim den Yasin suresinin son 2 ayetini okursanız Allah’ın izniyle dileğiniz kabul olurmus.ben resimde normal okunuşundan paylaştım ama Arapçasından okunacakmış süresi yok namazı kıldın 100 tane oku mesela kalk yemek yap bi 100 daha oku ertesi gün al abdestini bi 300 oku nasıl isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?