Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Zekeriya nın duasını duymuştum kısmet olmadi sanırım okumak..

Evet her tedaviye gore bakilmasi gerekenler var ve isini ozensiz yapanlar her alanda oldugu gibi doktorlar arasinda da fazlaca var. iyi ki burasi var, ben o kadar cok konuda bilgi sahibi oldum ki
Ama aşılama da ilk kez duydum çatlama kontrolünü

ins okuyalim canim cok tesekkurler birbirimizede dua edelim ins

Ben halen adet olacakmisim gibi sanci cekiyorum deli gibi kasiklarimda batmada var ve ve akintim cok birseyler oluyor icimde ama hayirlisi olsun ins

Bilmiyorum cok heycaiyin sabah namazina kalkip dua edecegim inss eger gorunur net bir cizgi olursa mutlaka atarim canim
Inşallah canım senden çok umutluydum aslında içimde olacak diye bir his halen vardı güzel haberlerini bekliyorum

Sanirim drumda oyle dusunde zaman kaybetmemek icin direk uygulamaya gecti
Doğrudur canım birde normal yolla çocuğun olduğu için yapmamıştır rahim filmini...

Kizlar bana isimlerinizi verirseniz sizlerede dua edeyimm sabah
Adımı biliyorsun kuzum allah raZı olsun simdiden allah kabul etsin...

Acilde gebelik testi yapiyorlarmi
Yaparlar bence özel hastane ise yapmam demezler

Ben halen adet olacakmisim gibi sanci cekiyorum deli gibi kasiklarimda batmada var ve ve akintim cok birseyler oluyor icimde ama hayirlisi olsun ins
Ara ara mı sürekli mi o sancı

Arapca bilmiyorum ki

Arkadaşlar benim bu ay iğnelerle ikinci aşılamam daha öncede bir kere 2 ay hap kullanıp catlatma iğnesiyle aşılama oldum yani toplamda bu 3. Aşılama daha önceki doktorlar prolaktin hormonumla ilgili bir tedavi başlamamışlardı bu ay hormon değerim yüksek çıkınca prolaktin içind e tedaviye başladım umarım bu ay bu aşılama tutar tutmaz ise tüp bebek merkezinin yolunu yatacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…