darısı başımıza yaaa..bizde 13 aylık evliyiz.bende hiç hamile kalamadım.herşeyimizde normal çıktı.hsg çekildim tüplerde açık.hayırlısıyla bende yarın ilk aşılamamı olcam.doktor çoğul gebelikte olabilir dedi.hayırlısı neyse o olsun inşallahTeşekkür ederim Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin. Benim sebepsiz infertilite idi. İlk aşılama tuttu çok şükür. Daha önce hiç hamile kalamamistim.
Hayırlısı olsun canımmsosyalbilimci evet canım yaptırdım bende.benim eşimin annesi ebe emeklisi.o yaptı benim iğnemi.ben göbekten yaptırdım,sen nasıl vuruldun ? ya bide eşimiz sperm örneğini yarın verecek demi.doktor anlattı ama bugün şüpheye düştüm.acaba daha önce verilip hazırmı olacaktı diye
Herkese farklı diyor galibaAşılama olduğu gün ve ertesi gün ilişkiye girme sonra iki günde bir demişti.
Evet sanırım doktorların kendilerine göre stili varHerkese farklı diyor galiba
Canım peki sen klomen mi kullandın? Bana aşılama iğneleri adına menogon vermişti 7gün filan onları vurdurdumEvet sanırım doktorların kendilerine göre stili var
sizinki özel olduğu için galiba seni örnek hazır olunca çağırıyorlar.biz yarın 8 buçukta hastanede olacağız.hayırlısı bakalım.heyecan korku olmaz olurmu yaHayırlısı olsun canımm
Evet ben de çatlatma iğnemi göbekten vuruldum
Yarın sabahtan eşim gidip sperm vercek
Sonra 2 saat sonra cıkıyomus o cıkınca da beni arayacaklar ben gidicem
Nasıl korku heyecan vs var mı?? :) bende ikisi de var korku da spekulumdan ötürü
Yok gonal f iğnesi kullandım. Sonra senin gibi çatlatma iğnesi. Benim de erken gelişmişti yumurtalarım adetin 10. günü asilama yaptık.Canım peki sen klomen mi kullandın? Bana aşılama iğneleri adına menogon vermişti 7gün filan onları vurdurdum
Sonra baktı yumurtaların cok güzel olmus büyümüş bi sürü olmus filan dedi yarına aşılama tarihi verdi dün gece de çatlatma iğnemi oldum
Benim eşimde fazla heyecan yok neyseki yatıştırmama gerek yok :) o da bana diyo tutmayadabilir filan diyo hayırlısı olsun diyorumsizinki özel olduğu için galiba seni örnek hazır olunca çağırıyorlar.biz yarın 8 buçukta hastanede olacağız.hayırlısı bakalım.heyecan korku olmaz olurmu yadüşünmeyim diyorum yok.bugün gün boyu internetten aşılama ilgili şeyler okuyup duruyorum.eşimde çocuk gibi sevinçli heyecanlı.onuda yatıştırmaya çalışıyorum bak olmama ihitimalide var kendini çok kaptırma diye ama elde değil işte
valla ben o hsg den sonra hic birseyden korkmuyorum :)) canım ben igne kullanmadım klomen hap kullandim 5 gün.catlama ignemde ovitrelle di.seninki hap yerine igneydi galibaBenim eşimde fazla heyecan yok neyseki yatıştırmama gerek yok :) o da bana diyo tutmayadabilir filan diyo hayırlısı olsun diyorum
Ben de düşünmemeye calısıyorum canım ama aklımda hep,.ne bileyim spekulumdan korkuyorum da
Bi yandan da yarını düşünüyorum hep nasıl olcak vs
Allah yardımcımız olsunn..senin iğnelerin neydi canım?
Benim de yarın adetin 12.günü olcak canım hayırlısıyla atlatsaydıkYok gonal f iğnesi kullandım. Sonra senin gibi çatlatma iğnesi. Benim de erken gelişmişti yumurtalarım adetin 10. günü asilama yaptık.
Aynen benimki göbekten vurulan iğneydi canım menogon..valla ben o hsg den sonra hic birseyden korkmuyorum :)) canım ben igne kullanmadım klomen hap kullandim 5 gün.catlama ignemde ovitrelle di.seninki hap yerine igneydi galiba
hsg çok ağrılı olmadi aslında ama ben öncesinde cok korktum yapılırken cok kasildim ama bittiginde bosuna korkmuşum dedim.çıktığımda elim titriyordu :) bende 13 aylık evliyim bende hic hamile kalmadım ilk asilamam olacak benimde canımhilallll canım senin hsg agrılımı geçti yoksa? Benimki de hatırlamak istemiyorum da doktor spekulumu zor taktı takıyo cıkıyo takıyo cıkıyo filan derken bana baya bi çektirdi o :)
Bide canım şuan ne belirtilerin var? Bende göbek ve göğüs şişliği var göğüslerim acıyo arada kasık agrım var bide akıntı
Çok cok guzel haberler bekliyoruz canim senden..Canım peki sen klomen mi kullandın? Bana aşılama iğneleri adına menogon vermişti 7gün filan onları vurdurdum
Sonra baktı yumurtaların cok güzel olmus büyümüş bi sürü olmus filan dedi yarına aşılama tarihi verdi dün gece de çatlatma iğnemi oldum
hsg çok ağrılı olmadi aslında ama ben öncesinde cok korktum yapılırken cok kasildim ama bittiginde bosuna korkmuşum dedim.çıktığımda elim titriyordu :) bende 13 aylık evliyim bende hic hamile kalmadım ilk asilamam olacak benimde canımbenim karnım şiş ve gun boyu ağrım oldu.ama akıntim o kadar fazla degil
Günaydın canımm benim inşallah aminn inşallah Rabbim dualarımızı kabul ederÇok cok guzel haberler bekliyoruz canim senden..
hilallll günaydın canımm
Hemen hemen aynıyız
Hadi hayırlısı olsunn kuzumm hastanedesindir şuann
İnşallah Rabbim yüzümüze bakar olumlu sonuç alırızz
Biz eşimle sperm vermeye geldikk eşimm kıyamam heyecan yaptı birazz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?