Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın herkese uzun bir süredir giremiyordum. Hatırlayanlar olursa bu ay için aşılama yapılacaktı ilk defa adetimi bekliyorduk fakat taş düşürdüm bir sürü iğne serum ve ilaç almak zorunda kaldım.Adetimde ilaçlardan dolayı erken geldi ve bizde tedaviyi 1 ay erteledik. Eğer bir aksilik olmazsa bu ay adetim 19-20 aralık gibi olacak ve tedavimiz başlayacak. Ama sanki zaman durdu hiç geçmiyor önceden adet olmayayım diyordum şimdi hadi bir an önce gelsin diyorum..

Ayy sorma canım benimki de heyecan yaptı diyorum rahat ol hayatım bişey yok filan da yine de heyecan yaptı :) ben şuan aşılama oldum bekliyorum sen naptın?

Ayy sorma canım benimki de heyecan yaptı diyorum rahat ol hayatım bişey yok filan da yine de heyecan yaptı :) ben şuan aşılama oldum bekliyorum sen naptın?
hayırlı olsun canim.insallah güzel haberlerini alırız.benimde oldu aşılamam ise geldim.doktor bugün durup yarından sonra 1 er gun arayla iliski önerdi.benimde babam 1 haftadır yoğun bakımdaydı.ameliyat icin bekliyorduk durumuda iyidi.aşılamadan sonra durumunun iyi olmadığını öğrendim.bugün ameliyata alacaklarmis.bu moralle diger günler nasil iliski olur bilmiyorum.umarim bu sekilde kendi tutar

çok geçmiş olsun canım yaa bol dua et inşallah saglıgına kavusur baban...
Stres yapma sakın Allahın izniyle atlatır inşallah
Aşılamadan sonra ne kadar yattın?

çok geçmiş olsun canım yaa bol dua et inşallah saglıgına kavusur baban...
Stres yapma sakın Allahın izniyle atlatır inşallah
Aşılamadan sonra ne kadar yattın?
şimdide haber geldi bugün ameliyata almayacaklarmış.inşallah canım yaa inşallah iyi olur benimde bebişim gelirde torun müjdesi veririm ona.20 dk kadar yatırdılar beni canım.şu an az az dışarıya akıntı oluyor gibi ama oda normal galiba.ilişki olduğunda ta ertesi gün bile geliyordu akıntı.sende vajinal jel kullanacakmısın

Hadi inşallah canım inşallah baban da iyi olur inşallah bebişin de gelir
Ben de bi 45 dk filan yattım bana jel filan bişey vermedi canım sana ne verdi nasıl kullancaksın

Hadi inşallah canım inşallah baban da iyi olur inşallah bebişin de gelir
Ben de bi 45 dk filan yattım bana jel filan bişey vermedi canım sana ne verdi nasıl kullancaksın
canim crinone diye progesteron iceren bir jel.12 gun boyunca kullan dedi.tutunmaya yardımcı oluyormus.vajinanın icine sıkılan bir jel bu.hastanede 4 kişi aşılama olduk hepimize verdi.aminn canım inşallah Allahın izniyle iyi olacak...ya bide şimdi 13 gün sonra test yaptır dedilerde bugunü sayıyormuyuz ki.yoksa yarın mı 1.gün ?

Canım bugün 1.gün diye say sen, bana 21inde kan ver dedi..
Progestan valla bana vermedi o jelden
İnternet ten baktım kimisine veriliyo kimisine verilmiyomus keşke sorsaaydım bi :/ şuan ne hissediyorsun peki?
Ben evde yatıyorum kasık agrıları var
Yapmadan önce bi korkum vardı ama hiç acı hissetmedim çok şükür :)
Yattım ama yatarken de biraz akıyo gibi hissettim spermlerin, ama dediler ki o içeri giden gitti zatenn
Bide bu geceyle yarına ilişki önerdi
Sana ne dedi doktorun şunu ye bunu yeme şunu yap bunu yapma tarzında ne dedi? İlişki nasıl önerdi?

belki senin için gerekli bir jel değildir.bende işteyim.aynen bendede kasık ağrıları var.işlemden önce çok heyecanlıydım ağrısız bir işlem oldu.doktor normal yaşantına dönebilirsin,sadece ağır kaldırma dedi.onun dışında bişey demedi.bizede bugün durup yarından sonra birer gün arayla ilişki olsun dedi

Kızlar ya aşılama sonrası hafif kanama normalmi.kahverengi bi akıntı ve çok azda siince kan geldi.kasıklarımda ve karnımdada ağrı var.ilk gün olduğu için normalmi bunlar

kızlar yarın adet günüm evde yapılan erken gebelik testleri nasıl kesin sonuç veriyormu
Kesin sonuc verdigini söyleyenler de var ama ben normal test yaptiğım için bilemiyorum canim. Normal test yap istersen. Zaten adet günun de yaklaşmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…