- 21 Ağustos 2015
- 32.101
- 97.413
- 598
- 38
bana da evde herkes hamileyim gibi davranıyor:)Yok ondan değil sundan diyorm herseye,kasıklarıma sancı giriyor sidddetli bak diyılar hamilesin sen yoruldum ondan diyorm,hep acım doymuyorm ona da öğlen az yedim diyorm:)Evde annemler ,kız kardeşim flan herkes tetikte bekliyır sonucu:)İns hayırlı haberler veririz bacımKizzz aynen. Anamin tursunu getirin bana diye yedim herkesi. Ben suan hamileyim bildigin oyle gibi davraniyorum bi gorsen komedi yaa
bana da evde herkes hamileyim gibi davranıyor:)Yok ondan değil sundan diyorm herseye,kasıklarıma sancı giriyor sidddetli bak diyılar hamilesin sen yoruldum ondan diyorm,hep acım doymuyorm ona da öğlen az yedim diyorm:)Evde annemler ,kız kardeşim flan herkes tetikte bekliyır sonucu:)İns hayırlı haberler veririz bacım
:)Hadi yaptır testini de saltanatını sürdür 9 ay ins cnm:)Hee benimde esim oyle. Aman soyle oturma bebege bisey olur. Soyle kosma bebege bisey olur. Sunu yeme bunu ye. Bide bir iyi bir iyi. Resmen premsesler gibiyim
Ayy hadi insallah yarin yapiyorum:)Hadi yaptır testini de saltanatını sürdür 9 ay ins cnm:)
Canim test yapsana kesin cikarcanlar adet günüme iki gün kaldı boğaz çene kısmımda hafif sivilceler çıkmış gebelik belirtisi suya düştümü dersiniz
ama uzmanlar adet geçmeden yapılan testler yanıltır diyorlarCanim test yapsana kesin cikar
bende haber veririm tabikiben devlet hastanesinde yaptiriyorum canım
Bana önerildi
Peki nasıl aynı gün müBana önerildi
Yok hayır o gün dinlenmemi söyledi yarın ve öbür gün ilişki olsun dedi yani asilamdan sonra ki ilk iki gün pes peşe olsun dediPeki nasıl aynı gün mü
Bakalım bana ne diyecek :/Yok hayır o gün dinlenmemi söyledi yarın ve öbür gün ilişki olsun dedi yani asilamdan sonra ki ilk iki gün pes peşe olsun dedi
Aşılama olduğu gün ve ertesi gün ilişkiye girme sonra iki günde bir demişti.
hilallll canımm naptın ne alemdesin??
Ben gece çatlatma iğnemi oldum, sen yaptırdın mı? Heyecanla yarını bekliyorum
bebişiniz hayırlı olsun.sağlıkla kucağınıza alın inşallah.merak ettim sizdemi aşılama ile hamile kaldınız.benimde yarın aşılamam olacaktaAşılama olduğu gün ve ertesi gün ilişkiye girme sonra iki günde bir demişti.
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin. Benim sebepsiz infertilite idi. İlk aşılama tuttu çok şükür. Daha önce hiç hamile kalamamistim.bebişiniz hayırlı olsun.sağlıkla kucağınıza alın inşallah.merak ettim sizdemi aşılama ile hamile kaldınız.benimde yarın aşılamam olacakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?