Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ne kadar olumlu dünüşürsek o kadarda olumlu sonuç alırız karartma içini ki bu ay olmasa önümüzdeki ay olur inşallah

canım ne kadar olumlu dünüşürsek o kadarda olumlu sonuç alırız karartma içini ki bu ay olmasa önümüzdeki ay olur inşallah
elimde degilki bide değişik degisik akıntılar geliyor.binkac gündür sari akinti vardi.sabah kahve oldu.hastaneden sonra sarı akıntım gelmisti.simdide beyaz icinde damar gibi kahverengi seyler olan bir akinti var.korkudan heyecandan migrenim tuttu yaaa

hilallll canımmm benim sabah giremedim, naptınn sonucun çıkmasına da az kaldıı olumlu düşün kuzum lütfen bak adet olmadın ben hissediyorumm sen hamileyim yazcaksın buraya

Sonucum çıkmış kizlar.maalesef olmamış 0.5 sonuç
Allah allah ya surda son 2 haftadr aldığımız negatiflerden acaba yanlış bisey mi yapıldı bize diyorm artıkAsılama olan bi arkadaşıma açıp sordum yani o derece kafam takıldı,sana nasıl uygulandı,nekadr ilaç verdiler flan diyeYani bukadr kişinin negatif almasına anlam veremiyorm artıkHakkımızda hayırlısı cnm..İns bidahaki aşılamalarımız tutar

valla bende anlamadim.benimle birlikte yaptiran kizin tutmus.orda hic adet olamayan ilaclarla adet olan bir kiz vardi onunda tutmus.bizimde herseyimiz normal ne asilamayla nede normal yolla olmuyor.valla hakkımızda hayirlisi.baska bisey denmiyor.

Üzülme canım kendini çok yıpratma stres hormonlarını etkiler..ben de çok üzüldüm ama napalım hayırlsı böyleymiş
Napcaksın peki doktor ne dedi aşılama olcak mısın tekrar
doktoru gormedim kuzum.zaten asilamayi yapan doktorda eger asilama tutmazsa gene adet oldugunuzda gelip ikinci kez asilama istediginizi belirtip tekrar yaptirabilirsiniz dedi.bende öyle yapcam

doktoru gormedim kuzum.zaten asilamayi yapan doktorda eger asilama tutmazsa gene adet oldugunuzda gelip ikinci kez asilama istediginizi belirtip tekrar yaptirabilirsiniz dedi.bende öyle yapcam
Allahım neden böyle oldu ya yumurtalarımız çoktu benmkiler hem sayıca hem boyut olarak cok iyiydiler doktor 3 kez cok umutluyum dedi ama tutmadı

kızlar iyi akşamlar size havadisim var eşim iş yerinden bir adam ile tanışmış.Adam lokman hekim eşimde benim hamile kalamadığımı söylemiş adam da muyane etmek istemiş eve geldiler adam sadece başımı tutarak bütün hastalıklarımı söledi rahmimde terslik var dedi burgu makarna gibi içeriye sperm gitmiyor dedi.bana ballı karışım yapcakvercek kistlerin lapa lapa düşücek eriyecek dedi inşallah bu sefer olur bu arada benim verdiğim karışı yerken başka tedavi ilaçları kullanmıcan dedi doktora bi şeyler söyleyip 1 ay ara vercem

Son düzenleme:
Allahım neden böyle oldu ya yumurtalarımız çoktu benmkiler hem sayıca hem boyut olarak cok iyiydiler doktor 3 kez cok umutluyum dedi ama tutmadı
aynen kuzum bana bide coklu gebelik ihtimalide yüksek dendi ama tek bile tutmadı.vardır bundada bir hayır canım

Canim benim bir sonraki aya kalan yumurtalarim olmustu ve doktor kendiliğinden gebe kalma olasiligin yuksek demisti ama olmado oda baska konu

bizim zamanı gelmemiş demek cnm..Ama ben 2.asılamada başka hast.neye gitmeyi düşünüyorum,daha kapsamlı bi hastanede yaptırcm.Kendi drumun muayenesinde olmuştu ilki..Hakkımızda hayırlsı cnm

Yani bastan tutarak nasıl anladı orasını tabi bilemioruz ama drun demismiydi rahimde terslik var diye?Sonucta onlar ultrasonla bakıo..Ben de bal çörek otu yapmstım bi zamanlar yan etki yaptı,rahimde polipler oluştu,ameliyatla aldrmak zorunda kaldım..Acıkcası kür isine uzağım ben o yüzden...İns ise yarar sizinki

bizim zamanı gelmemiş demek cnm..Ama ben 2.asılamada başka hast.neye gitmeyi düşünüyorum,daha kapsamlı bi hastanede yaptırcm.Kendi drumun muayenesinde olmuştu ilki..Hakkımızda hayırlsı cnm
demekki canım.benim gittigim hastane zaten kadin has.ve doğum hastanesi.gene oraya gitcem.bugün 15.günüm hafif kanamamda basladi.pazartesiye randevu alıp ikinci aşılama icin tedaviye başlıyacağım

demekki canım.benim gittigim hastane zaten kadin has.ve doğum hastanesi.gene oraya gitcem.bugün 15.günüm hafif kanamamda basladi.pazartesiye randevu alıp ikinci aşılama icin tedaviye başlıyacağım
Kız maşallah azimlisin tebrik ederim valla:)Ben 3 gün ayılıp bayıldım,2.reglim olck hala cesaret edemiyormKendini iyi hissediyosn git cnm,zaman kaybetme boşa...Hayırlı haberlerle gel inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…