Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok canım adet belirtin yoksa adet olmazsın bence..inşallah olmazsın da burdan güzel haber verirsin kuzum
Bak ben hemen adet olcagımı anladım kaç gün önceden tahmin ettim :) zaten belliydi , bence kan ver yarın ver de nerde verdiğin okadar önemli değil canım ama kan ver yani

dr kontrolün yok mıu?Çatlatma iğnesinden dolayı çatlamıştır,ama drnla görüş istersen cnm..
Canım doktorum tekrar gel demedi sadece kan ver demişti kan bile vermeme gerek kalmadı ne yazıkki..acıkcası ben de gitmek istemiyorum canım ayaklarım gitmiyo oyüzden bir ay filan geçsin

benim adetimin geliside cok belli olmuyorki.ama cogu zaman 2,3 gun onceden lekelenmem baslar.sonrada tam gunumde gelir.su an lekelenme falanda yok.asilama oldugum gun 13.gun kosa kosa kan vermeye giderim diyordum.simdi korkuyorum

Canım doktorum tekrar gel demedi sadece kan ver demişti kan bile vermeme gerek kalmadı ne yazıkki..acıkcası ben de gitmek istemiyorum canım ayaklarım gitmiyo oyüzden bir ay filan geçsin
normal sartlarda arayıp adet oldum demek lazım,dr seni yönlendirir zaten,adet bitimi gel falan diye..Kist mist olmasın diye Allah koruusun

Ya bi yandan diyorlar ki stres yapma düşünmemeye çalış stres engelliyor diyorlar tamam dünyanın sonu değil öyle kendimi parçalayacak bir durum değill ama insan ister istemez üzülüyo kimin her ay adet oldugunda aklına gelmiyor ki? Diyorlar ya ben unuttugum anda hamile kaldım filan ne biliyim ben onu yapamam galiba

Ama şu aşılamada da çok iyi anladım ki anne olmak bana çok çok uzakmış meğer imkansızmış sandıgım kadar kolay değilmiş

Buarada Hurihuri2013 SchonerDuft mihracee Asksevgihuzur neredesiniz ne durumdasınız özlendiniz
Buralardayım canım işlerim çok yoğun ara ara giriyorum sen naptın

Hakkında hayırlısı olsun canım bunsa olmadı diğerinde olur...

Hayırlısı demekten elimden bişey gelmiyor zaten kuzum napalım bu da bizim sınavımız olmuyorsa olmuyor yapcak bşey yokk
Sen nasılsın bu arada

Her ay bisey cikan ben artk stres yapmamaya calidmaya drvam ediyorum ablacim yasamaya calisiyoruz anlayacagin sen nasilsin

Buralardayım canım işlerim çok yoğun ara ara giriyorum sen naptın

Hakkında hayırlısı olsun canım bunsa olmadı diğerinde olur...

İyiyim kızlar işe güce odaklandım tek sıkıntım vertigo 5 ayda 3. Kez atak yaptı bu sefer çok kötüydü birde Huriye nerelerde hiç sesi çıkmıyor

Dualarımız seninle kuzum haberdar et bizleri
canim biraz once kan verdim.sonuc saat 2-3 gibi çıkarmış.orda ayni gun aşılama yaptirdigim bi kizla karşılaştım onunki tutmus.bi kac kiz daha vardi onlarinda tutmus.bunlari duyunca ben umutsuzluga kapildim.su an tamamen olumsuzum

hakkında hayırlısı canım inşallah tutunmuştur bebeğin ne güzel tutunmuş diğerlerininki sen niye umutsuzluğa düştün

hakkında hayırlısı canım inşallah tutunmuştur bebeğin ne güzel tutunmuş diğerlerininki sen niye umutsuzluğa düştün
bilmiyorumki.o kadar kızın icinde şanssız olanın ben olduğunu düşündüm.bide bugun az bisey kahve lekelenme oldu.3 gun sonrada adet gunum.doktorada söyledim.olsun lekenlenmenin olmasi gebelik olmadığını göstermez sen sonuca bak dedi.hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…