- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
Yok canım adet belirtin yoksa adet olmazsın bence..inşallah olmazsın da burdan güzel haber verirsin kuzumadet tarihim 24 aralik.henuz adet belirtim yok.yarın 14.gün olacak varsa kanda çıkar artik galiba demi.bende negatifi görünce moral bozdum açıkçasıbide dünden beri sarı bir akıntı geliyor ara ara.offen güzeli yarin kan vermek.acaba yaptirdigim hastaneyemi gitsem yoksa evime yakin özel hastane ve tıp merkezi var.ordami yaptirsam
Canım doktorum tekrar gel demedi sadece kan ver demişti kan bile vermeme gerek kalmadı ne yazıkki..acıkcası ben de gitmek istemiyorum canım ayaklarım gitmiyo oyüzden bir ay filan geçsindr kontrolün yok mıu?Çatlatma iğnesinden dolayı çatlamıştır,ama drnla görüş istersen cnm..
benim adetimin geliside cok belli olmuyorki.ama cogu zaman 2,3 gun onceden lekelenmem baslar.sonrada tam gunumde gelir.su an lekelenme falanda yok.asilama oldugum gun 13.gun kosa kosa kan vermeye giderim diyordum.simdi korkuyorumYok canım adet belirtin yoksa adet olmazsın bence..inşallah olmazsın da burdan güzel haber verirsin kuzum
Bak ben hemen adet olcagımı anladım kaç gün önceden tahmin ettim :) zaten belliydi , bence kan ver yarın ver de nerde verdiğin okadar önemli değil canım ama kan ver yani
normal sartlarda arayıp adet oldum demek lazım,dr seni yönlendirir zaten,adet bitimi gel falan diye..Kist mist olmasın diye Allah koruusunCanım doktorum tekrar gel demedi sadece kan ver demişti kan bile vermeme gerek kalmadı ne yazıkki..acıkcası ben de gitmek istemiyorum canım ayaklarım gitmiyo oyüzden bir ay filan geçsin
Korkma kuzum pozitif seninki inşallah :)benim adetimin geliside cok belli olmuyorki.ama cogu zaman 2,3 gun onceden lekelenmem baslar.sonrada tam gunumde gelir.su an lekelenme falanda yok.asilama oldugum gun 13.gun kosa kosa kan vermeye giderim diyordum.simdi korkuyorum
Yok ben ara verdim kuzum gitmicem zaten kist olsaydı adet olamazdım değil mi?normal sartlarda arayıp adet oldum demek lazım,dr seni yönlendirir zaten,adet bitimi gel falan diye..Kist mist olmasın diye Allah koruusun
inşallah canım benim.inşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlısıyla ereriz muradımıza.yarın sabah aşılama olduğum hastaneye gidip kan vercemKorkma kuzum pozitif seninki inşallah :)
Hayırlısı demekten elimden bişey gelmiyor zaten kuzum napalım bu da bizim sınavımızÜzülme canım bunda da vardır bir hayırsosyalbilimci
Dualarımız seninle kuzum haberdar et bizleriinşallah canım benim.inşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlısıyla ereriz muradımıza.yarın sabah aşılama olduğum hastaneye gidip kan vercem
Her ay bisey cikan ben artk stres yapmamaya calidmaya drvam ediyorum ablacim yasamaya calisiyoruz anlayacagin sen nasilsin
Buralardayım canım işlerim çok yoğun ara ara giriyorum sen naptın
Hakkında hayırlısı olsun canım bunsa olmadı diğerinde olur...Ya bi yandan diyorlar ki stres yapma düşünmemeye çalış stres engelliyor diyorlar tamam dünyanın sonu değil öyle kendimi parçalayacak bir durum değill ama insan ister istemez üzülüyo kimin her ay adet oldugunda aklına gelmiyor ki? Diyorlar ya ben unuttugum anda hamile kaldım filan ne biliyim ben onu yapamam galiba
Hayırlısı demekten elimden bişey gelmiyor zaten kuzum napalım bu da bizim sınavımızolmuyorsa olmuyor yapcak bşey yokk
Sen nasılsın bu arada
Her ay bisey cikan ben artk stres yapmamaya calidmaya drvam ediyorum ablacim yasamaya calisiyoruz anlayacagin sen nasilsin
Buralardayım canım işlerim çok yoğun ara ara giriyorum sen naptın
Hakkında hayırlısı olsun canım bunsa olmadı diğerinde olur...
canim biraz once kan verdim.sonuc saat 2-3 gibi çıkarmış.orda ayni gun aşılama yaptirdigim bi kizla karşılaştım onunki tutmus.bi kac kiz daha vardi onlarinda tutmus.bunlari duyunca ben umutsuzluga kapildim.su an tamamen olumsuzumDualarımız seninle kuzum haberdar et bizleri
hakkında hayırlısı canım inşallah tutunmuştur bebeğin ne güzel tutunmuş diğerlerininki sen niye umutsuzluğa düştüncanim biraz once kan verdim.sonuc saat 2-3 gibi çıkarmış.orda ayni gun aşılama yaptirdigim bi kizla karşılaştım onunki tutmus.bi kac kiz daha vardi onlarinda tutmus.bunlari duyunca ben umutsuzluga kapildim.su an tamamen olumsuzum
Öyle düsünmee,oraya girersen girdap,zamanı gelmeyince elden bisey gelmiyor canm..Ama öyle düşünme,pozitif düşünmeye calıss..Ama şu aşılamada da çok iyi anladım ki anne olmak bana çok çok uzakmış meğer imkansızmış sandıgım kadar kolay değilmiş
bilmiyorumki.o kadar kızın icinde şanssız olanın ben olduğunu düşündüm.bide bugun az bisey kahve lekelenme oldu.3 gun sonrada adet gunum.doktorada söyledim.olsun lekenlenmenin olmasi gebelik olmadığını göstermez sen sonuca bak dedi.hayırlısıhakkında hayırlısı canım inşallah tutunmuştur bebeğin ne güzel tutunmuş diğerlerininki sen niye umutsuzluğa düştün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?