aynen ya bende ya majezik yada arveles icmezsem kesinlikle gecmiyor.yatıp kalkayim aynı agri devam eder.kimisinki yatinca gecer ya.yok benimki tavan yaparTeşekkür ederim canım aynı ben de senin gibiyim ilaç içmeyince fena oluyorum majezik bana iyi geliyo onu içtiğimde hiçbişeyim kalmıyo dün de işte nolur nolmaz diye içmedim sonuç kötüydü :) ay bilmiyorum valla canım bende umut sıfır inşallah sizlerinki tutar
canim merhaba ben devlet hastanesinde yaptirdim.42 lira hastaneye verdim.catlama ignesi ve progesteron jel icin eczaneye 90 küsur ödedim.ben igneyi kendi cebimden aldim. Bazılarının igeneyide devlet ödemiş ama bende rapor istedi eczane.bende hic uğraşmadım direk parayla aldim.baskada bisey ödemedim ben.
ben Ankaradayim.Etlik zübeyde hanim kadin ve doğum hastanesinde yaptırdım.Peki hangi hastanede oldunuz?
hilallll canım ben adet oldum şimdilik kahverengi geliyo ama kırmızıya döner zaten ben anlamıştım neyse hayırlısı olsun kuzum inşallah seninki tutar sen ne durumdasın
geçmiş olsun cnmmGünaydın kızlar ben dün acillik oldum
Dün sabahtan akşama kadar baş ağrım vardı akşam daha da şiddetlendi ilaç ta içemedim midem de bulanıyodu kuscak gibi oluyodm elim ayagm boşaldı çok kötüydü ya Allahım kimseye yaşatmasın
Acile gittik doktora durumu anlattm aşılamayı da söyledim hamilelere uygun bir serum taktılar çok şükür bugün iyiyim ama bugün de kahverengi akıntım oluyo galiba tutmadı adetim başladı
Neyse hayırlısı olsun sizlerinki tutar inşallah
Yok canım ben hiç erken adet olmazdım hep gününde gelirdi şimdi ilaçlardan galiba erken geldi yok kuzum zaten kırmuzıya döndü belliydi sivilcem çıkmıştı bide adet agrısısosyalbilimci canım ya normalde erken adet olma durumun oluyormuydu ? İnşallah kırmızıya dönmez yaa.bak yarında böyle olursa kan ver kesin.internette sende görmüşsündür belki.kanama olsa bile kan testi yaptırın yazıyor..bende de bişey yok kuzum.çok hafif bir bel ağrımla ara ara kasıklarıma batma oluyor.ama bunlar bende daha öncede oluyordu.yarın sabah bende bi idrar testi yapcam galiba.doktor 13.gün kan ver demişti ama ben önce idrar testi yapcam
Hayırlısı olsun aynen canım napalım zamanı değil demekki ben eşime daha cok üzülüyorum o benden daha üzgüngeçmiş olsun cnmm
Hayırlısı olsun..Canın yanıyor ama kendini cok üzmemeye calııs..Bir daha denersinz..
belkide ilaçların etkisi olabilir.üzüldüm ama yaaaYok canım ben hiç erken adet olmazdım hep gününde gelirdi şimdi ilaçlardan galiba erken geldi yok kuzum zaten kırmuzıya döndü belliydi sivilcem çıkmıştı bide adet agrısı
Sen dikkat et kendine inşallah hamissindir umut olursun :)
Ben de eşime yıl dönümümüzde süpriz yapcaktım hamile olsaydımm
Amin canım bakalım artık başka süprizlere inşallah:) inşallah sen hayırlı haberler verirsin bize :) buraya yaz mutlaka olur mubelkide ilaçların etkisi olabilir.üzüldüm ama yaaaaynı gün yaptırmıştık.birlikte ilerliyorduk ne güzel.benim içinde hayırlısı neyse o olsun kuzum.şimdi benimde içime bir korku düştü ama.olmazsada elden gelen bişey yok.üzülme sende belki evlilik yıldönümünüze bi sürpriz olmadı ama hiç beklemediği bir zamanda daha büyük bir sürpriz yaparsın inşallah.allahım mutlu huzurlu sağlıklı nice yıllar nasip etsin size
inşallah kuzum.tabiki yazarim buraya sonuc olursa olsunAmin canım bakalım artık başka süprizlere inşallah:) inşallah sen hayırlı haberler verirsin bize :) buraya yaz mutlaka olur mu
Kendini üzme dicem saçma olacak,ama hepimiz aynısını yasadık bu ay inan..Bn yeni yıla bebekle girerim diyordum kısmet değilmişBu ay da olmadı malesef..bu ilk aşılamamdı tutmadı adet oldum..üstelik kan testi bile yaptıramadım teste 2 gün kala
Yıldönümümüz yaklasıyo eşime süpriz yapcaktım önce yok hastalandm diyip sonra hamileyimmm diyecektimm ama yok olmadınapalım kısmet hayırlısı ben eşime daha çok üzüldüm çünkü bi anda kötü oldu hastalandıgımı duyunca çok üzüldü..yapcak bişey yok
Günaydın canım benim ona güvenme yarın direk gidip kan ver bak ben adet oldum kan bile veremedim. Sen adet olmassan sabah direk kan verKızlar gunaydin.bugün sabah test yaptım negatif çıktı.aşılamamın 13.günü.gebelik olsada idrarda çıkmama ihtimali varmıdır.
Valla üzülüyo insan cidden az da olsa umut baglıyoKendini üzme dicem saçma olacak,ama hepimiz aynısını yasadık bu ay inan..Bn yeni yıla bebekle girerim diyordum kısmet değilmişBidaha denersiniz..Kafanı dağıtack biseyler bul derim,ilk günler cok zor geçiyor İnsallah tez zamanda alırız o mucize haberiii
adet tarihim 24 aralik.henuz adet belirtim yok.yarın 14.gün olacak varsa kanda çıkar artik galiba demi.bende negatifi görünce moral bozdum açıkçasıGünaydın canım benim ona güvenme yarın direk gidip kan ver bak ben adet oldum kan bile veremedim. Sen adet olmassan sabah direk kan ver
dr kontrolün yok mıu?Çatlatma iğnesinden dolayı çatlamıştır,ama drnla görüş istersen cnm..Günaydın kızlar sizlere sorum olcak; benim ilk aşılamam tutmadı dün adet oldum.sorum şu; şimdi aşılama için iğneler vurulduk ya benim bi sürü yumurtam olmuştu irili ufaklı..o yumurtalardan kalan olmus mudur hani ufak olanlardan filan
Aynen cnmm elden bisey gelmiyor maalesefValla üzülüyo insan cidden az da olsa umut baglıyoeşim de çok üzüldü ama napalım kısmet elden bişey gelmiyo hayata devam ediyoruz canım sen de stres yapma oluruna bırak
Ben biraz doktora ara vercem 1 ay vücut kendini toplasın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?