iyiyim ya.dün bende kendimi paralardimda is yerinde yapamadim.ama aksam eşim bana moral olsun diye çiçekle gelince bide sarılıp bana sen lazimsin deyince biraz agladimKız maşallah azimlisin tebrik ederim valla:)Ben 3 gün ayılıp bayıldım,2.reglim olck hala cesaret edemiyormKendini iyi hissediyosn git cnm,zaman kaybetme boşa...Hayırlı haberlerle gel inss
benimde yas 30:)Ama yasa takılmayalım,bak demet akalın 2.ye hamile diyolar:)İnss tutar 2.asılamaların tutma oranı daha cokmus zaten..İlkşnde vücut reddediyormuş..Ben de 2,5 senedir hic hamile kalamadım..Siperm alerjisi diye bisey varmış,kan testiyle öğreniliyormuş.Onu sorcam dra bakalım..iyiyim ya.dün bende kendimi paralardimda is yerinde yapamadim.ama aksam eşim bana moral olsun diye çiçekle gelince bide sarılıp bana sen lazimsin deyince biraz agladimbeklemenin alemi yok yas 34.olana kadar durmak yok
canim hakkinda hayirlisi olsun.insallah alamadığınız güzel haberi senden aliriz burdabizde bu ay adetimin 3. günü tedaviye başladık puregon iğnesinin bugün 4. günü kızlar hepimize hakkımızda hayırlısı inşallah..
ben yasa cok takiliyorum ama esim biz daha genciz elbet olacak bir gun diyorbenimde yas 30:)Ama yasa takılmayalım,bak demet akalın 2.ye hamile diyolar:)İnss tutar 2.asılamaların tutma oranı daha cokmus zaten..İlkşnde vücut reddediyormuş..Ben de 2,5 senedir hic hamile kalamadım..Siperm alerjisi diye bisey varmış,kan testiyle öğreniliyormuş.Onu sorcam dra bakalım..
canım doktorlar rahmin ters olmasını olumsuz görmüolar bi keresinde ebe de demişti rahmin ters diyeYani bastan tutarak nasıl anladı orasını tabi bilemioruz ama drun demismiydi rahimde terslik var diye?Sonucta onlar ultrasonla bakıo..Ben de bal çörek otu yapmstım bi zamanlar yan etki yaptı,rahimde polipler oluştu,ameliyatla aldrmak zorunda kaldım..Acıkcası kür isine uzağım ben o yüzden...İns ise yarar sizinki
bende yeni duydum cnm..Ama belirtileri bende yok cok sükür,yanma ,kızarıklık,vücutta sisme flan yapıomus..İnsallah cnmm inşallah mucizelerimiz gelir artıkkben yasa cok takiliyorum ama esim biz daha genciz elbet olacak bir gun diyorsperm alerjisinide ilk kez duydum.neler duyuyoruz ya.insallah kuzum.aşılamadan sonraki ay hamilelik şansı daha cok diye bende okumuştum bir yerde.insallah olur bu sefer
hummm anladım cnm..İnss ise yarar haber et bize durumucanım doktorlar rahmin ters olmasını olumsuz görmüolar bi keresinde ebe de demişti rahmin ters diye
Hayırlı habrlerle gelirsiniz insssbizde bu ay adetimin 3. günü tedaviye başladık puregon iğnesinin bugün 4. günü kızlar hepimize hakkımızda hayırlısı inşallah..
ben buralardayim valla.pazartesi adetimin 4.günü olacak.ikinci aşılama için gitcem hastaneye.sadece farklı bir hastaneye gitsem gene test mest isterlermi diye kararsiz kaldim.gene ayni hastaneye gitcem galibakızlarr nnapıosunuz?Herkes testlerini yaptı,sonuclarını aldı galiba ses soluk yok
Artık aşılamanın A sını duymak istemiyorumkızlarr nnapıosunuz?Herkes testlerini yaptı,sonuclarını aldı galiba ses soluk yok
ne oldu canım.neden daha ilk aşılamadan sonra boyle karamsar oldun.biseymi olduArtık aşılamanın A sını duymak istemiyorum
Tutmadıgı içinne oldu canım.neden daha ilk aşılamadan sonra boyle karamsar oldun.biseymi oldu
allah can sağlığı versin kuzum.hic birimizinki tutmadiTutmadıgı için
Buay bende yumurta akıntım farklı oldu,yesil yesil böyle damla damla günlük pede geliyorArtık aşılamanın A sını duymak istemiyorum
Bari birimizinki tutsa da umut olsaallah can sağlığı versin kuzum.hic birimizinki tutmadiinternette baktigim kadariyla ikinci,üçüncü denemede şans dahada artiyormus.buda bir umuttur.kendini tekrar hazır hissedince tekrar yaptirirsin.belki gerek kalmaz o arada kendiliğinden olur sıkma canını
İnşallah canım inşallah ya düşünmücem artıkkBuay bende yumurta akıntım farklı oldu,yesil yesil böyle damla damla günlük pede geliyor
Uzayan akıntım olurdu hep
Sıkma canını cnm..bu ay olmadı,bidahaki ay olur,diğer ay olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?