Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gunaydinnnnnnnnnn az once tekrar yaptim test bu sefer birsey yok haha testler benle dalga geciyor yarin kan testi vermek farz oldu. Ne diyecegimi bilmiyorum elimde baskada test yok. Allah hakkimizda hayirli olani hayirli olanida gonlumuze razi eylesin

Amin rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah. Biliyorum geçtiğiniz yolları ben evlendikten bir sene sonra tedavilere başladım bir ameliyat hgs ler vs. Derken ilk asilamada bir erkek bir kız ikizlerim oldu 5 sene sonra. Şimdi 11 yasindalar ve bir yasindada surpriz bir bebiş daha var yani dr.larin dediginden şaşmadan sadece rabbimden isteyerek dua edin olur. Duamdasiniz.

Nasıl yaa şok oldum ... evet bence de sen kan ver ama halen umudum var senden

Kızlar boğazım çok berbat balgam da söküyorum öksürük durmuyor ne yapabilirim var mı fikriniz

Aman yaaa ofsss kelimler bile yetersizzz soyleyeceklerime
Off anlıyorum seni kuzum .... Hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok maalesef
Salep tarzi ilik birseyler ic canim bitki cayi icme birkac gun elma cayi yapabilirsin kendin oda iyi gelir gecmis olsun
Elma çayı içemiyorum... sahlep gibi bir şey yapayım ılık ılık içeyim sağol kuzum

Merhaba
Benimde asilamamin 12. Gunu oldu suan. Sabah gidip kan testi yaptiracagim cok sabirsizlaniyorum birazda korkuyorum. Hepimiz icin en hayirlisi olur insallah.
Insallah, siz de guzel haberi alirsiniz yarin ins. Ben de isinlanabilsem keske 12.ci gunume :) beklemek zor.. bir de adet oncesi sivilcesi gibi 2 tane sivilcem cikti, moralim bozuk o yuzden biraz

Hadi insallah guzel haberlerle gelinnnnn bende yarin randevuya gidecegim insallah buyumustur yumurtalar

kızlar bugün 8.ci günüm kaçıncı günden sonra değerler yükseliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…