Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günydın kızlar
mihracee kan vermeye gittin mi ?

Günaydın kızlarrr mihracee ne yaptın @Asksevgihuzur hadi bakalım inşallah

sabah verdim kızlar kan. sağlık ocağına. saat 4 te çıkarmış. ofise gelirken bir idrar testi daha aldım çıkmadı birsey bugun regl günüm yanı gecesii olmam lazım. varsa kanda çıkar akşama olursa çok büyük süpriz olacak çünkü olmadağına artık kanaat getirdim iyice.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Bu ay da olmadı hani dedim belki aşılamaya gerek kalmaz Ekim'de aşılama düşünüyorum ya belki kendiliğimden olursa diye bekledim ama bu ay da hastalandım

İLK GEBELİĞİNDE İDRARDA ÇIKMIŞMIYDI ? HAYIRLISI OLSUN CANIM YA SONUÇ NE ZAMAN ÇIKIYOR İNTERNETTEN BAKABİLİRSİN ARA ARA ...
2 GÜNDÜR ŞÖYLE DÜŞÜNÜYORUM
OLURSA OLUR OLMAZSA OLMAZ DÜNYANIN SONU DEĞİL YAŞAM DEVAM EDİYOR ...

oğlum da regl günümde çok silik çıkmıştı kan vemriştim kanda pozitifdi değer sormamıştım inanki.
saat 4 e kadar bekleyeceğim öyle dediler.
dediğin gibi dünyanın sonu değil hakikaten hayırlısı olsun hepimizin hakkında

TEST BEKLEYEN BİR BEN KALDIM SANIRIM
inş güzel mutlu haberlerini alalım canım Allah nasip etsin

Hayırlısı olsun canım inşallah pozitiftir

Bende bi saat once kan verdim 2 de sonucumu alcam umarim sonuclarimiz olumlu olur.
hadi inşallah yazarsın sonucu

Ben her ay sadece adet yaklasırken heyecan yapıyorum artık onu da yapmıcam olmuyo çünkü
Bi yandan diyorum olur daha bi yandan diyorum ki olsa bu zamana kadar olurdu
ben 2 senedir korunmuyorum artık hiç doğal hamile kalacam hevesim yok zaman alıştırdı sanırım

ben 2 senedir korunmuyorum artık hiç doğal hamile kalacam hevesim yok zaman alıştırdı sanırım
İşte benim de bir seneyi geçti canım olsa çoktan olurdu diye düşünmeye başladım
Hadi bi ay olmadı iki ay olmadı üçüncü ay mutlaka tutması lazım korunmuyoruz çünkü bi engel de yok anlamıyorum ki

Benimde ayni sekilde hicbir sorun yok hersey normal ama 1.5 senedir olmuyor. Herseyin bir vakti zamani var diye teselli etmekten baska caremiz yok malesef. Insallah en kisa zamanda bizde saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz

Hayırlısı olsun canım inşallah pozitiftir
inşallahhh canım

inşallah canım.
aynen bende 2 senedir korunmuyorum geçti hattaaa. aynı düşünceleri paylaşışıyorum içimdeki heycan gitti yerini ümitsizlik aldı . senin vaktin var daha enerjini yüksek tutu bizlerin olmadı diye sendene negatif olacak diye birşey yok. inş. güzel haberler alacağız senden ve sen bize moral olacaksın

Benimde ayni sekilde hicbir sorun yok hersey normal ama 1.5 senedir olmuyor. Herseyin bir vakti zamani var diye teselli etmekten baska caremiz yok malesef. Insallah en kisa zamanda bizde saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz
inş. canım aminn diyecek pek birşey yok Allahın takdiri.

adet olacak gibiyim bel ağrım çok batın bölgemde dolgunluk var belirti arıyorum ama umudum söndü gitti

stres kafaya takmak hangi branş doktora gidersem gideyim stresin engel olduğunu söylediler oluruna bırakırsak belki hemen olacak ....

adet olacak gibiyim bel ağrım çok batın bölgemde dolgunluk var belirti arıyorum ama umudum söndü gitti
...

adet belirtileride aslında hamilelik belirtisi gib oluyormuş. çok arkadaşım var 9 ay boyunca adet olackamış gibi sancı çekmişlerdi. vucutta algılamaya çalışıyor durumu normal

İLK GÜNLERDE TESTİ HANGİ GÜN YAPAYIM ACABA DİYORDUM SABAH BİLE YARIN YADA AKŞAM YAPAYIM MI DEDİM AMA ŞUAN KORKU SARDI İÇİMİ İNŞALLAH KUZUM O KADAR ÇOK OLUMSUZ ŞEY DUYDUM Kİ KAFAMDAN SİLMEKTE ZORLANIYORUM ...

Ben 16 aydır korunmuyorum hala yok birşey öyle çoktan olurdu falan diyerek enseyi karartmak yok Allah’ın vardır bir bildiği ve herşeyin zamanı unutma zamanı gelmeden Rabbim istemeden daldaki yaprak bile kımıldamazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…