canim doktor bisey demedimi ? Yeni bir gebelik olduğundan öyle çıkmıştır.2 gün sonra tekrar yaptır.artar benceKızlar 87 çıktı sonucum
Ne demek bu??
eğer gebelik varsa erken gebelik testiyle günün her hangi bir saatinde yapsam çıkarmı ? Yarın sabahı beklemesem eve gidince yapsam.pozitif çıkarsa (inşallah) akşamdan işten izin alıp sabah kan için hastaneye giderimbence artık test yapmalısın canım
sabah yapabiliyorsanız sabah yapın diyorlar ama gece yapıp pozitif sonuç alan arkadaslarımda oldu canım herhangi bir saatinde de yapabilirsin bence yap sonucuna göre aksamda kan verirsin canımeğer gebelik varsa erken gebelik testiyle günün her hangi bir saatinde yapsam çıkarmı ? Yarın sabahı beklemesem eve gidince yapsam.pozitif çıkarsa (inşallah) akşamdan işten izin alıp sabah kan için hastaneye giderim
çok kararsız kaldım.sabaha yaparsamda o günün akşamında özel hastanede yaptırırım testi.yada pazartesiyi beklerim.test pozitif çıksında kan bi şekilde verilirsabah yapabiliyorsanız sabah yapın diyorlar ama gece yapıp pozitif sonuç alan arkadaslarımda oldu canım herhangi bir saatinde de yapabilirsin bence yap sonucuna göre aksamda kan verirsin canım
anlaşıldı sen bugünde yapmıcan ne desekdeçok kararsız kaldım.sabaha yaparsamda o günün akşamında özel hastanede yaptırırım testi.yada pazartesiyi beklerim.test pozitif çıksında kan bi şekilde verilir
Aynı durumdayız şuan :) test yapsam olacak ama illa 1-2 geçsin de adetim gecikti duygusunu yaşayayım diye bekliyom :))) test aldım evde duruyor dokunamıyorum yapamıyorum :))aynen canim.hatta dun kan testi yaptirmam lazimdi ama ben adetin gecmesibi bekliyorum.gecen ay erken olmustum.28 gunde bir olurum.bugün 28.günüm ama gelen giden yok.insallah olmayiz canim insallah
50 nin üstünde hamilelik diye biliyorum :))) hayırlı olsun allahım senin yaşadığın duygu bizle re de nasip olur inşallah aminKızlar 87 çıktı sonucum
Ne demek bu??
bende yapamıyorum.her an adet olacak gibi hissediyorum.test yapıp negatifi görüp üstüne adet olma korkusu var :))Aynı durumdayız şuan :) test yapsam olacak ama illa 1-2 geçsin de adetim gecikti duygusunu yaşayayım diye bekliyom :))) test aldım evde duruyor dokunamıyorum yapamıyorum :))
korkuyorum kuzum anlarsın sen beni :) bide baş ağrım var.hep adet öncesi olur.adet olcam diyede korkuyorum.ama hepinize söz akşama kadar herhangi bişey olmazsa eve gider gitmez yapcamanlaşıldı sen bugünde yapmıcan ne desekdehayırlısı canım
Doktoruma götürdüm gebelik başlamış dedi ama ben inanamıyorum ki iki gün sonra tekrar kan vercemgeç döllenme olmuş sanırım ama gebelik var yeni gibi duruyor
Teşekkür edermm canımm Allahım isteyen herkese nasip etsin..Hayirli olsun canım hamilesin demek. Ama henüz çok yeni en az bir hafta bekliceksin ki değerin artsın doktor ultrasonda gorebilsin. Bu bir hafta dikkat et kendine
Doktorum gebelik başlamış rahim kalınlaşmıs dedicanim doktor bisey demedimi ? Yeni bir gebelik olduğundan öyle çıkmıştır.2 gün sonra tekrar yaptır.artar bence
Sevin kuzum sevin.bak daha geçen hafta isyanlardaydın.şimdi allah nasip etti sana.maşallah diyelimDoktorum gebelik başlamış rahim kalınlaşmıs dedi
Haftaya gel kese için dedi ama kuzum ben daha tam sevinemedim ya emin olmam lazım :)
İnşallah sen de hayırlı haberler verirsin burdannSevin kuzum sevin.bak daha geçen hafta isyanlardaydın.şimdi allah nasip etti sana.maşallah diyelimartık dikkat et kendine.tadını çıkarmaya başla.darısı başımıza
Yok gebeliği söylemek için adetin ilk gününden itibaren saycaksin. Yaklaşık 3-4 haftalık gebeliğin. Kan değerin en az 1500 falan olmalı kese görünsun diye ama niye tutuyorsun kendini sevinseneTeşekkür edermm canımm Allahım isteyen herkese nasip etsin..
Ama daha tam sevinemedik doktorum gebelik başlamış dese de ben emin olmak için tekrar kan vercem iki gün sonra..
Daha sanırım bir hafta on günlük dimi :)
Yok gebeliği söylemek için adetin ilk gününden itibaren saycaksin. Yaklaşık 3-4 haftalık gebeliğin. Kan değerin en az 1500 falan olmalı kese görünsun diye ama niye tutuyorsun kendini sevinsene
Bir kaç gün sonra 200 olur değerin merak etme herkesin ki sıfırdan başlayıp sonra ulaşıyor o değere. Ekstra bişey yapma normal beslen süt yoğurt meyve bol tuket. Maydanoz çok yeme soğan suyu falan içme bitki çayları da bir süre tüketme. Ağır kaldırma yukarılara uzanma bir de benim doktorum keseyi görene kadar ilişki yasak demişti ama bir çok kişiye böyle bir uyarı yapılmamış. Belki benim doktorum fazla pimpirikliydi...NasilYarDiyeyim kuzum ne yiyip ne içelim? Nasıl beslenilir ki bu dönemde? Sen neler yiyosun
Bir de eczaneden folik asit alıp her gün kullanman lazım geciktirme. Başka da bir ilaç Dr onermeden asla kullanma. Röntgenden de uzak durman lazım bunları biliyosundur zatenNasilYarDiyeyim kuzum ne yiyip ne içelim? Nasıl beslenilir ki bu dönemde? Sen neler yiyosun
Cnm hayırlı olsun çok sevindim bende sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşalllah bebişini darısı başımıza artıkDoktorum gebelik başlamış rahim kalınlaşmıs dedi
Haftaya gel kese için dedi ama kuzum ben daha tam sevinemedim ya emin olmam lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?