Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bence artık test yapmalısın canım
eğer gebelik varsa erken gebelik testiyle günün her hangi bir saatinde yapsam çıkarmı ? Yarın sabahı beklemesem eve gidince yapsam.pozitif çıkarsa (inşallah) akşamdan işten izin alıp sabah kan için hastaneye giderim

sabah yapabiliyorsanız sabah yapın diyorlar ama gece yapıp pozitif sonuç alan arkadaslarımda oldu canım herhangi bir saatinde de yapabilirsin bence yap sonucuna göre aksamda kan verirsin canım

sabah yapabiliyorsanız sabah yapın diyorlar ama gece yapıp pozitif sonuç alan arkadaslarımda oldu canım herhangi bir saatinde de yapabilirsin bence yap sonucuna göre aksamda kan verirsin canım
çok kararsız kaldım.sabaha yaparsamda o günün akşamında özel hastanede yaptırırım testi.yada pazartesiyi beklerim.test pozitif çıksında kan bi şekilde verilir

aynen canim.hatta dun kan testi yaptirmam lazimdi ama ben adetin gecmesibi bekliyorum.gecen ay erken olmustum.28 gunde bir olurum.bugün 28.günüm ama gelen giden yok.insallah olmayiz canim insallah
Aynı durumdayız şuan :) test yapsam olacak ama illa 1-2 geçsin de adetim gecikti duygusunu yaşayayım diye bekliyom :))) test aldım evde duruyor dokunamıyorum yapamıyorum :))

Aynı durumdayız şuan :) test yapsam olacak ama illa 1-2 geçsin de adetim gecikti duygusunu yaşayayım diye bekliyom :))) test aldım evde duruyor dokunamıyorum yapamıyorum :))
bende yapamıyorum.her an adet olacak gibi hissediyorum.test yapıp negatifi görüp üstüne adet olma korkusu var :))

Hayirli olsun canım hamilesin demek. Ama henüz çok yeni en az bir hafta bekliceksin ki değerin artsın doktor ultrasonda gorebilsin. Bu bir hafta dikkat et kendine
Teşekkür edermm canımm Allahım isteyen herkese nasip etsin..
Ama daha tam sevinemedik doktorum gebelik başlamış dese de ben emin olmak için tekrar kan vercem iki gün sonra..
Daha sanırım bir hafta on günlük dimi :)

canim doktor bisey demedimi ? Yeni bir gebelik olduğundan öyle çıkmıştır.2 gün sonra tekrar yaptır.artar bence
Doktorum gebelik başlamış rahim kalınlaşmıs dedi
Haftaya gel kese için dedi ama kuzum ben daha tam sevinemedim ya emin olmam lazım :)

Doktorum gebelik başlamış rahim kalınlaşmıs dedi
Haftaya gel kese için dedi ama kuzum ben daha tam sevinemedim ya emin olmam lazım :)
Sevin kuzum sevin.bak daha geçen hafta isyanlardaydın.şimdi allah nasip etti sana.maşallah diyelim artık dikkat et kendine.tadını çıkarmaya başla.darısı başımıza

Yok gebeliği söylemek için adetin ilk gününden itibaren saycaksin. Yaklaşık 3-4 haftalık gebeliğin. Kan değerin en az 1500 falan olmalı kese görünsun diye ama niye tutuyorsun kendini sevinsene

Yok gebeliği söylemek için adetin ilk gününden itibaren saycaksin. Yaklaşık 3-4 haftalık gebeliğin. Kan değerin en az 1500 falan olmalı kese görünsun diye ama niye tutuyorsun kendini sevinsene
Ayy ne bileyim kuZum değerim düşük gibi geldi hani 200lerde filan olsaydı içim rahat etcekti
Daha kimseye bile söylemedikk ailem dahil

NasilYarDiyeyim kuzum ne yiyip ne içelim? Nasıl beslenilir ki bu dönemde? Sen neler yiyosun
Bir kaç gün sonra 200 olur değerin merak etme herkesin ki sıfırdan başlayıp sonra ulaşıyor o değere. Ekstra bişey yapma normal beslen süt yoğurt meyve bol tuket. Maydanoz çok yeme soğan suyu falan içme bitki çayları da bir süre tüketme. Ağır kaldırma yukarılara uzanma bir de benim doktorum keseyi görene kadar ilişki yasak demişti ama bir çok kişiye böyle bir uyarı yapılmamış. Belki benim doktorum fazla pimpirikliydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…