Canım ümidi kaymetme belki sende önümüzdeki ay kendiliğinden hamile kalırsınben adet oldum canım..ilk kez böyle oldum.hep oncesinden lekelenme falan olurdu öyle olurdum.şak diye başladı şimdizaten aşılama yaptırmam artık.çok canım sıkıldı.işte olmasam oturup ağlayacağım
hic umidim yok inan.yani artık hayal gibi geliyor.yas 35 oldu.iyice zorlaşıyor tabi.eşim bitkisel kürleri deneyelim dedi.hic biseyle ugrasacak yapacak hevesim kalmadi.erken pes ettim galibaCanım ümidi kaymetme belki sende önümüzdeki ay kendiliğinden hamile kalırsın
Aşılama yapma sebebiniz neydi acaba bu kadar olumsuz olmayın zamanını bekliyordur bana hep böyle diyorlar :)hic umidim yok inan.yani artık hayal gibi geliyor.yas 35 oldu.iyice zorlaşıyor tabi.eşim bitkisel kürleri deneyelim dedi.hic biseyle ugrasacak yapacak hevesim kalmadi.erken pes ettim galiba
15 aylik evliyiz.evlendiğimizden beri istiyoruz ama olmadi.görünürde sorun yok ama olmuyor.aşılamaya cok inanıyordum iki kez yaptirdim olmadi.artık yaptirmayida düşünmuyorum.akışına birakcamAşılama yapma sebebiniz neydi acaba bu kadar olumsuz olmayın zamanını bekliyordur bana hep böyle diyorlar :)
Hayırlısi olsun canım bende 16 aydır evliyim hiç korunmadim ama esimde varikosel varmış düzelme sürecini bekliyorum ameliyatın 5.ayindayiz Şubat'ta aşılama yaptiricam inşallah bende15 aylik evliyiz.evlendiğimizden beri istiyoruz ama olmadi.görünürde sorun yok ama olmuyor.aşılamaya cok inanıyordum iki kez yaptirdim olmadi.artık yaptirmayida düşünmuyorum.akışına birakcam
benim esimede sorun yok dediler.ama bu asilama ileri hızlı sperm sayısı sıfırdı.ileri yavaş %93 tü.yani ileri hızlı sayısı daha önemli degilmi..anlamadim.inşallah sen güzel haberlerle gelirsin canım.Allah yardımcınız olsunHayırlısi olsun canım bende 16 aydır evliyim hiç korunmadim ama esimde varikosel varmış düzelme sürecini bekliyorum ameliyatın 5.ayindayiz Şubat'ta aşılama yaptiricam inşallah bende
Yine bizden iyi bizim ileri hız ve hizli toplam %25 bakalım hayırlısı olsun inşallahbenim esimede sorun yok dediler.ama bu asilama ileri hızlı sperm sayısı sıfırdı.ileri yavaş %93 tü.yani ileri hızlı sayısı daha önemli degilmi..anlamadim.inşallah sen güzel haberlerle gelirsin canım.Allah yardımcınız olsun
aminn canım.umarim olumlu sonuc alirsinizYine bizden iyi bizim ileri hız ve hizli toplam %25 bakalım hayırlısı olsun inşallah
Aşılama maliyeti ne kadar oldu toplamda ?aminhiç bi ağrısı yok. adetin 2. günü tedaviye başlanır. 12-13. günlerde aşılama olur. hap yada iğne olması yumurtaların durumuna göre değişiyo sanırım
İnşallah canım inşallahaminn canım.umarim olumlu sonuc alirsiniz
hiç hatırlamıyorumAşılama maliyeti ne kadar oldu toplamda ?
Hadi hayırlısı olsun kuzum inşallah hayırlı haberler verirsinKizlar herkese merhaba..ikinci asilamanin hüsranını ve umutsuzluğunu üzerimden atıp tekrar geldimincir kürü yapmaya başladım.bir kaç gün sonra da havuç kürüyle karıştırıp içmeye devam etcem.birde bu şekilde deneyelim bakalım
inşallah canım.senin nasıl gidiyor.iyisin değilmiHadi hayırlısı olsun kuzum inşallah hayırlı haberler verirsin
İyiyim şimdilik bi olumsuzluk yok kuzum çok şükür ..2.ci tahlilimi de cumartesi yaptırdım 322 olmuştu beta hcg şuan kaç bilmiyorum:)inşallah canım.senin nasıl gidiyor.iyisin değilmiikinci kan tahlilini yaptırdınmı.
maşallah kuzum sizeİyiyim şimdilik bi olumsuzluk yok kuzum çok şükür ..2.ci tahlilimi de cumartesi yaptırdım 322 olmuştu beta hcg şuan kaç bilmiyorum:)
Allahım sana isteyen herkese nasip etsin inşallah
insallah benimde öyle olur kuzum.keske bende ikinci aşılamayı hemen yaptirmayip bekleseydim.gerci hersey nasiphilallll kuzum bugün doktorum yine aynı şeyi söyledi; aşılamada tutmayıp aşılamadan sonraki ay hamile kalan çok hastası gelmişş
Nasip kısmet canım oluruna bırakk bence sen de yakın zamanda güzel haberler verceksin :)insallah benimde öyle olur kuzum.keske bende ikinci aşılamayı hemen yaptirmayip bekleseydim.gerci hersey nasip
insallah canim benim.senin ve meleğinin duasi kabul olur eminimNasip kısmet canım oluruna bırakk bence sen de yakın zamanda güzel haberler verceksin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?