İnşallah geç döllenme dedikleri şeydir, çok da bilmiyorum ama nasıl bişey, testler pozitifse neden yok diyorKızlar çok cnm sıkkın bugün aşılamamın 21. Günü adetim 4 gün geçti toplamda 5 test hepsi pozitif dr bugün rahim duvarın hamile kadınlar gibi 2 kat kalın test negatif cıkmasa hamilesin dicem ama yok dedi 10 gün daha beklememi söyledi kafa allak bullak oldu nasıl bişi yaşıyorum ya ben
Yok kuzum yanlış yazmışım kafa ordaya karıştırdım işte hepsi negatifİnşallah geç döllenme dedikleri şeydir, çok da bilmiyorum ama nasıl bişey, testler pozitifse neden yok diyorhangi test negatif
Vücut normal adet zamanı geldiği için ağrıyordur kanayacam diye ama kanayamıyor da çünkü bi farklılık var normalden . O sebep inşallah bebektir :))) ben kndimi böyle yorumluyorum da ondan yazdım :) bilimsel bi dayanağım yok, adet olacam gibi olamadım , korkudan test de yapmadım :)) yarın yada yarından sonra daha da netleşcek herşey ya kanamam başlar ya test yapacam :)))Pkolularda geç dölleme olabiliyo dedi ama hiç umudum kalmadı 5 testten sonra yaklaşık 1 haftadırda adet sancıları çekiyorum ama yok yok yok
Haber ver canımkorkuyorum kuzum anlarsın sen beni :) bide baş ağrım var.hep adet öncesi olur.adet olcam diyede korkuyorum.ama hepinize söz akşama kadar herhangi bişey olmazsa eve gider gitmez yapcam
Hayırlısı olsun canım Allah bizede nasip etsin inşallahDoktoruma götürdüm gebelik başlamış dedi ama ben inanamıyorum ki iki gün sonra tekrar kan vercem
hayırlısı canım inşallah o iki çizgiyi görürsün valla yıllardır o kadar çok test ve tek çizgiyle karşılaştım ki 2 çizgi hayal geliyo artık şu durumumda bile vardır diye düşünemiyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin beklicez yineVücut normal adet zamanı geldiği için ağrıyordur kanayacam diye ama kanayamıyor da çünkü bi farklılık var normalden . O sebep inşallah bebektir :))) ben kndimi böyle yorumluyorum da ondan yazdım :) bilimsel bi dayanağım yok, adet olacam gibi olamadım , korkudan test de yapmadım :)) yarın yada yarından sonra daha da netleşcek herşey ya kanamam başlar ya test yapacam :)))
Canım umudunu kaybetme belki hastalanmazsın bekle biraz dahaKizlar testi yaptim maalesef negatifzaten adet olacak gibiyim.düşündüğüm gibi oldu.gene önceki asilama gibi 15.günde gelecek.gene olmadı.artık aşılamaya ara veriyorum.
yok kuzum agrim basladi.olurum ben bugün adet.umudum yok artikCanım umudunu kaybetme belki hastalanmazsın bekle biraz daha
Hayırlısı olsun
canim benimde adet ağrılarım vardı iki gündür bugun çoğaldı ve adetim baslayacak eminim..ama daha once cok yerde okudum.kac aylik hamile olupta her ay adet zamani agri çekenlerde var.o yuzden onu düşünme.yarın git doktoruna hakkinda hayırlısı neyse o olsunAşılamamın 14. Gününe giriyorum. Dünden beri adet sancısı gibi ağrı başladı akşam arttı, sonra ağrı bacaklarıma kaydı. Sonra geçti. Sabahtan yine sol bacağım ağrıyor. İnşallah adet olmam. Doktor 15 gün sonra cumartesi gel demişti, yarın gitcem ama çok korkuyorum(( aşılama tutsa bile böyle adet zamanı yaklaşınca adet sancısı başlayan oldu mu hiç yoksa ağrı varsa kesin adet olur muyum
Offf ya olmasın başlamasıncanim benimde adet ağrılarım vardı iki gündür bugun çoğaldı ve adetim baslayacak eminim..ama daha once cok yerde okudum.kac aylik hamile olupta her ay adet zamani agri çekenlerde var.o yuzden onu düşünme.yarın git doktoruna hakkinda hayırlısı neyse o olsun
İnsallah canim insallah.umarım guzel haberlerini alırızOfff ya olmasın başlamasınvücut alışkanlıktan ağrıyordur inşallah şuan zamanı geldi diye boş boş bi ağrıdır inşallah.
Kuzum benim de kaç gündür adet agrım vardı karnım ağrıyordu hastalancam sanıyodum ped filan aldım ama gelmedi..canim benimde adet ağrılarım vardı iki gündür bugun çoğaldı ve adetim baslayacak eminim..ama daha once cok yerde okudum.kac aylik hamile olupta her ay adet zamani agri çekenlerde var.o yuzden onu düşünme.yarın git doktoruna hakkinda hayırlısı neyse o olsun
ben adet oldum canım..ilk kez böyle oldum.hep oncesinden lekelenme falan olurdu öyle olurdum.şak diye başladı şimdiKuzum benim de kaç gündür adet agrım vardı karnım ağrıyordu hastalancam sanıyodum ped filan aldım ama gelmedi..
Hayırlısı belki sen de benim gibi olursun aşılaman tutmasa da kendiliğinden gelir miniğin..
Tamam bozma moralini demekki senin miniğin de benimki gibi kendiliğinden gelecekkben adet oldum canım..ilk kez böyle oldum.hep oncesinden lekelenme falan olurdu öyle olurdum.şak diye başladı şimdizaten aşılama yaptırmam artık.çok canım sıkıldı.işte olmasam oturup ağlayacağım
insallah demekten baska bisey gelmiyor elimden.eşimde yazık beni teselli etmek icin çırpınıp duruyor.istersen baska hastaneye gidelim dedi.yok dedim hastane falan hic bisey istemiyorum artik dedim.nasip degilmis..Tamam bozma moralini demekki senin miniğin de benimki gibi kendiliğinden gelecekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?