Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar çok cnm sıkkın bugün aşılamamın 21. Günü adetim 4 gün geçti toplamda 5 test hepsi pozitif dr bugün rahim duvarın hamile kadınlar gibi 2 kat kalın test negatif cıkmasa hamilesin dicem ama yok dedi 10 gün daha beklememi söyledi kafa allak bullak oldu nasıl bişi yaşıyorum ya ben

İnşallah geç döllenme dedikleri şeydir, çok da bilmiyorum ama nasıl bişey, testler pozitifse neden yok diyor hangi test negatif

Pkolularda geç dölleme olabiliyo dedi ama hiç umudum kalmadı 5 testten sonra yaklaşık 1 haftadırda adet sancıları çekiyorum ama yok yok yok

Pkolularda geç dölleme olabiliyo dedi ama hiç umudum kalmadı 5 testten sonra yaklaşık 1 haftadırda adet sancıları çekiyorum ama yok yok yok
Vücut normal adet zamanı geldiği için ağrıyordur kanayacam diye ama kanayamıyor da çünkü bi farklılık var normalden . O sebep inşallah bebektir :))) ben kndimi böyle yorumluyorum da ondan yazdım :) bilimsel bi dayanağım yok, adet olacam gibi olamadım , korkudan test de yapmadım :)) yarın yada yarından sonra daha da netleşcek herşey ya kanamam başlar ya test yapacam :)))

hayırlısı canım inşallah o iki çizgiyi görürsün valla yıllardır o kadar çok test ve tek çizgiyle karşılaştım ki 2 çizgi hayal geliyo artık şu durumumda bile vardır diye düşünemiyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin beklicez yine

Kizlar testi yaptim maalesef negatif zaten adet olacak gibiyim.düşündüğüm gibi oldu.gene önceki asilama gibi 15.günde gelecek.gene olmadı.artık aşılamaya ara veriyorum.

Kizlar testi yaptim maalesef negatif zaten adet olacak gibiyim.düşündüğüm gibi oldu.gene önceki asilama gibi 15.günde gelecek.gene olmadı.artık aşılamaya ara veriyorum.
Canım umudunu kaybetme belki hastalanmazsın bekle biraz daha
Hayırlısı olsun

Aşılamamın 14. Gününe giriyorum. Dünden beri adet sancısı gibi ağrı başladı akşam arttı, sonra ağrı bacaklarıma kaydı. Sonra geçti. Sabahtan yine sol bacağım ağrıyor. İnşallah adet olmam. Doktor 15 gün sonra cumartesi gel demişti, yarın gitcem ama çok korkuyorum (( aşılama tutsa bile böyle adet zamanı yaklaşınca adet sancısı başlayan oldu mu hiç yoksa ağrı varsa kesin adet olur muyum

canim benimde adet ağrılarım vardı iki gündür bugun çoğaldı ve adetim baslayacak eminim..ama daha once cok yerde okudum.kac aylik hamile olupta her ay adet zamani agri çekenlerde var.o yuzden onu düşünme.yarın git doktoruna hakkinda hayırlısı neyse o olsun

Offf ya olmasın başlamasın vücut alışkanlıktan ağrıyordur inşallah şuan zamanı geldi diye boş boş bi ağrıdır inşallah.

Kuzum benim de kaç gündür adet agrım vardı karnım ağrıyordu hastalancam sanıyodum ped filan aldım ama gelmedi..
Hayırlısı belki sen de benim gibi olursun aşılaman tutmasa da kendiliğinden gelir miniğin..

ben adet oldum canım..ilk kez böyle oldum.hep oncesinden lekelenme falan olurdu öyle olurdum.şak diye başladı şimdi zaten aşılama yaptırmam artık.çok canım sıkıldı.işte olmasam oturup ağlayacağım

Tamam bozma moralini demekki senin miniğin de benimki gibi kendiliğinden gelecekk

Tamam bozma moralini demekki senin miniğin de benimki gibi kendiliğinden gelecekk
insallah demekten baska bisey gelmiyor elimden.eşimde yazık beni teselli etmek icin çırpınıp duruyor.istersen baska hastaneye gidelim dedi.yok dedim hastane falan hic bisey istemiyorum artik dedim.nasip degilmis..
Sen kendine cok dikkat et kuzum.güzel beslen.rahat bir hamilelik gecir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…