evde testim varBugün bi test al yarın yapp canım ya merak etmiyor musun:)
Korkularımız var valla ama olsun eninde sonunda gerçeği görcez canım :)evde testim varhani bahsetmistim ya evde 6,7 aydir beklettigim bi erken gebelik testim var diye onu yaparim artik.insallah cift cizgiyi onunla gormek nasip olur.ya merak etmez olurmuyum.gene tek cizgi görme korkusu var o yuzden adetim gecsin istiyorum
orasi öyle canım.hamile değilsem ya adet olcam yada o tek cizgiyi gene görcem kacis yokKorkularımız var valla ama olsun eninde sonunda gerçeği görcez canım :)
Yap sen yarın bak ben de meraklandım şimdi
Hayırlısı olsun canımorasi öyle canım.hamile değilsem ya adet olcam yada o tek cizgiyi gene görcem kacis yokartik yarin sabahki duruma gore bakarim canım..bugünü boyle gecirirsem sabah hala lekelenmem olmamış olursa işe gitmeden evde yaparim testi
canim merhaba.oncelikle sakinnLÜTFEN OKUR MUSUNUZ !!!
İyi geceler kaderdaşlar. Ben bu ay ilk aşılama denememi yaşadım,aşılamadan beri sabah akşam estrofem diye bi ilaç içiyorum bide crinone vajina jel uyguluyorum sabah akşam. morale çok ihtiyacım var. Aşılamamın 12. Günündeyim. 12 günlük süreçte herkesin yaşadığı klasik şeyleri yaşadım anladığım kadarıyla yada bu sitede okuduklarımdan anladığım kadarıyla. Kasık ağrısı, akıntı artması, bel ağrısı, iştah artması, göğüs hassaslaşması, büyümesi vs. Dediğim gibi bugün 12.Günüm ve dün öğlen çok az bi pembemsi leke gördüm çamaşırımda. Devamında hiçbişey gelmedi. Bu sitede başlığın birinde şöyle bişey okudum. Birisi pembe akıntısı geldiği için yerleşme kanaması zannetmiş ama test negatif çıkmış, o pembelik jelden kaynaklanmış.
Eğer benimki jelden kaynaklandıysa 10 gündür hiç olmadı neden dün oldu ?? Aşılamadan beri hiç renkli çamaşır giymedim gözümden bişey kaçmasın diye hep beyaz giydim. Akıntım 10 gündür renksizdi , dün öyle bi pembelik gördüm 2-3 damla kadar diyeyim. Evet herkeste çok farklı oluyor belirtiler yaşananlar ama insan yine de merak ediyor. Sabırsızlıktan test aldım ama yapmadım 1 gün daha bari geçsin diye. Bi taraftan korkuyorum olumsuz sonuç görmekten
Eğer bugün yarın adet olmazsam sevinirim diye düşünüyordum ama estrofem ve crinone jel adet gecikmesi yapabilirmiş, bu ilaçlar rahmi kalınlaştırıyor ve kanamayı engelliyorsa dünkü pembelik nasıl geçti o kalın yerden :) allahım kafayı yedim galiba :) güldüğüme bakmayın 2-3 gündür yaşadığım stres yüzünden hastanelik olacaktımbide diyelim ki ben adet olacam normalde de ilaçlardan olmuyor gecikti diyelim en azından kasıklarımda ağrı olur adet başlatacağı için dimi, ağrım yok. Dünkü o pembe lekeden 1 gün önce kasık ağrım oldu yoğun dedim adet olacam ama heralde o pembenin ağrısıymış bilmiyom.
Olumlu şeyler duymak istiyor insan ama yarın testi yapacam artık daha fazla bekleyemeyecem, eşim testi sakladım dedi ama sabah bulurum ben onu :) tecrübeleri buna benzeyenler lütfen yazabilir mi lütfen
canim gunaydin.bu sabahta bende gelen giden yoktu ama test yapamadimHayırlısı olsun canım
Günaydın canımmcanim gunaydin.bu sabahta bende gelen giden yoktu ama test yapamadimsende durum ne ? Bide gece 3de felaket bir bas agrisiyla uyandim.majezik icmek zorunda kaldim bide benim adetten once hep basim agrirdi.acaba gecikmeli olarak adetmi olcamki
Ayy sende sonuç bekliyorsun ya :))) bende test yapmaya cesaret edemedim bi türlü ha bugün ha yarın diye erteleyip duruyorum :))) inşallah adet olmayızcanim gunaydin.bu sabahta bende gelen giden yoktu ama test yapamadimsende durum ne ? Bide gece 3de felaket bir bas agrisiyla uyandim.majezik icmek zorunda kaldim bide benim adetten once hep basim agrirdi.acaba gecikmeli olarak adetmi olcamki
Canım bak bu kadar stres yaparsan tüm gün bunu düşünür durursan olacağı varsa da olmaz. Jel dönem dönem akıntı yapabilir çok olağan illa ilk günden itibaren yapacak diye bir şey yok. Yerlesme kanamasi da olabilir tabiki ihtimal o da. Adet oncesi lekelenme de olabilir. Belirtilere agrilara kafani takmaLÜTFEN OKUR MUSUNUZ !!!
İyi geceler kaderdaşlar. Ben bu ay ilk aşılama denememi yaşadım,aşılamadan beri sabah akşam estrofem diye bi ilaç içiyorum bide crinone vajina jel uyguluyorum sabah akşam. morale çok ihtiyacım var. Aşılamamın 12. Günündeyim. 12 günlük süreçte herkesin yaşadığı klasik şeyleri yaşadım anladığım kadarıyla yada bu sitede okuduklarımdan anladığım kadarıyla. Kasık ağrısı, akıntı artması, bel ağrısı, iştah artması, göğüs hassaslaşması, büyümesi vs. Dediğim gibi bugün 12.Günüm ve dün öğlen çok az bi pembemsi leke gördüm çamaşırımda. Devamında hiçbişey gelmedi. Bu sitede başlığın birinde şöyle bişey okudum. Birisi pembe akıntısı geldiği için yerleşme kanaması zannetmiş ama test negatif çıkmış, o pembelik jelden kaynaklanmış.
Eğer benimki jelden kaynaklandıysa 10 gündür hiç olmadı neden dün oldu ?? Aşılamadan beri hiç renkli çamaşır giymedim gözümden bişey kaçmasın diye hep beyaz giydim. Akıntım 10 gündür renksizdi , dün öyle bi pembelik gördüm 2-3 damla kadar diyeyim. Evet herkeste çok farklı oluyor belirtiler yaşananlar ama insan yine de merak ediyor. Sabırsızlıktan test aldım ama yapmadım 1 gün daha bari geçsin diye. Bi taraftan korkuyorum olumsuz sonuç görmekten
Eğer bugün yarın adet olmazsam sevinirim diye düşünüyordum ama estrofem ve crinone jel adet gecikmesi yapabilirmiş, bu ilaçlar rahmi kalınlaştırıyor ve kanamayı engelliyorsa dünkü pembelik nasıl geçti o kalın yerden :) allahım kafayı yedim galiba :) güldüğüme bakmayın 2-3 gündür yaşadığım stres yüzünden hastanelik olacaktımbide diyelim ki ben adet olacam normalde de ilaçlardan olmuyor gecikti diyelim en azından kasıklarımda ağrı olur adet başlatacağı için dimi, ağrım yok. Dünkü o pembe lekeden 1 gün önce kasık ağrım oldu yoğun dedim adet olacam ama heralde o pembenin ağrısıymış bilmiyom.
Olumlu şeyler duymak istiyor insan ama yarın testi yapacam artık daha fazla bekleyemeyecem, eşim testi sakladım dedi ama sabah bulurum ben onu :) tecrübeleri buna benzeyenler lütfen yazabilir mi lütfen
aaaaa cookkk sevindim.gözün aydın canım.bende heyecan yaptim bak.allah guzel bir hamilelik nasip etsin ve insallah saglikla kucagina alirsin.kan sonucuna gerek yok hamilesin iste.Günaydın canımm
Nolur lütfen test yappppppp
Ben dayanamadım yaptım ve çift çizgi çıktıı Allahımmm ilk kezz çift çizgiyi gördümmmm :) :) :)
Dayanamayıp hastaneye geldik kan verdim sonucu bekliyorum
Not: hala inanmıyorum kanda görene kadar da inanmıcammm
aynen canim.hatta dun kan testi yaptirmam lazimdi ama ben adetin gecmesibi bekliyorum.gecen ay erken olmustum.28 gunde bir olurum.bugün 28.günüm ama gelen giden yok.insallah olmayiz canim insallahAyy sende sonuç bekliyorsun ya :))) bende test yapmaya cesaret edemedim bi türlü ha bugün ha yarın diye erteleyip duruyorum :))) inşallah adet olmayız
Test yanlış değildir dimi:):)aaaaa cookkk sevindim.gözün aydın canım.bende heyecan yaptim bak.allah guzel bir hamilelik nasip etsin ve insallah saglikla kucagina alirsin.kan sonucuna gerek yok hamilesin iste.
çok sevindim inşallah güzel haberler alırsınızGünaydın canımm
Nolur lütfen test yappppppp
Ben dayanamadım yaptım ve çift çizgi çıktıı Allahımmm ilk kezz çift çizgiyi gördümmmm :) :) :)
Dayanamayıp hastaneye geldik kan verdim sonucu bekliyorum
Not: hala inanmıyorum kanda görene kadar da inanmıcammm
bence artık test yapmalısın canımcanim gunaydin.bu sabahta bende gelen giden yoktu ama test yapamadimsende durum ne ? Bide gece 3de felaket bir bas agrisiyla uyandim.majezik icmek zorunda kaldim bide benim adetten once hep basim agrirdi.acaba gecikmeli olarak adetmi olcamki
geç döllenme olmuş sanırım ama gebelik var yeni gibi duruyorKızlar 87 çıktı sonucum
Ne demek bu??
Hayirli olsun canım hamilesin demek. Ama henüz çok yeni en az bir hafta bekliceksin ki değerin artsın doktor ultrasonda gorebilsin. Bu bir hafta dikkat et kendineKızlar 87 çıktı sonucum
Ne demek bu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?