Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben 26 yasindayim bende rahim tersligi vardi ben ondan olmuyo zannediyordum ama sansliyimki cok iyi bir doktora denk geldim o negatif dusuncelerimi hep aldi benden ilk asilamamdi bu benim esimdede bendede sorun cikmiyordu allah bu zamnda olmasini istemis demekki artik her yerde hamile cocuklu goruyordum ama cok sukur bu mutlulugu yasadim darisi tum isteyenlere olur insallah en kisa zamanda

Amin canım cümlemize inşallah tekrar hayırlı olsun

BENDE YARIM RAHİMLİYİM BİR DOKTOR 3 TÜP TEDAVİSİNDEN SONRA DONSYON BİLE YAPSAN OLMAZ DEDİ AMA ONUN TEŞHİSİNDEN BİRİDE YUMURTA KALİTESİ İDİ

Haklısın canım
Napalım bekleyecegiz
Ama ümitsizlik oluyo bende ister istemez

Geçmiş olsun canım
Bende ilk teşhis hipoydu yani yavaştı ama son bikaç senedir düzenli ilaç kullanmamdan dolayı normal çıkıyo değerlerim..üç ayda bir baktırıyorum
Doktorum engel yok diyo tiroid için
Gebe kalabilirsin dedi daha bugün de sordum :)
Hersabah aç karnına ilaç içiyorum ilaca devam dedi

Hayırlı olsun canım benim saglıklı doğumlar dilerim darısı bize :)

Bende öyle her sabah yemektn önce bend düzenli içiyorum.
Benimki yavas ama kilo almıyorum oda tuhaf :)

hayır düşünmüyorum kendini bilmez bir doktor iki kelime etti diye kendimi üzecek birşey yapmak istemem
taşıyıcı annelik gibi birşey sanırım.
bir haber okumuştum yıllar önce bir kadının bebeği olmuyordu dediğin böyle bir yöntemle annesine nakil yapılıyordu çocuğu için çocuk taşıyordu damadından hamileydi
ayy çok fena

sağlık ocağını aradım çıkmamış sonuç ehehhe
ben de alt taraftada hareketlilik başladı geliyor kırmızlar sanırım

eşinin çocuğunu taşıyorsun işte ..
senin anlatığın değişik ya istemezdim böyle birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…