- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
özelde verseydin keşke hemen çıkardı orda offf son 1 saat kaldısağlık ocağını aradım çıkmamış sonuç ehehhe
ben de alt taraftada hareketlilik başladıgeliyor kırmızlar sanırım
kesinlikle ben 1 doktora gittim gerçekten ilgiliydi ama işte çok olumsuz bir doktordu bana karşı .. şimdi ki doktorda tam tersi çok olumluYani bencede hem hiçbir zaman tek kişiye inanmamak lazım
ahl,l sonucu bekliyorum henüz çıkmadıKizlar nerelerdesiniz mihrace galiba test yapcaktin ne oldu Isallah pozitiftir
Aaa kilo ben de almıyorum :)Bende öyle her sabah yemektn önce bend düzenli içiyorum.
Benimki yavas ama kilo almıyorum oda tuhaf :)
inanki zamanım yoktu sağlıkocağı yakın diye oraya gidiverdim sabahözelde verseydin keşke hemen çıkardı orda offf son 1 saat kaldı
Bana kırmızılar demeyin :)sağlık ocağını aradım çıkmamış sonuç ehehhe
ben de alt taraftada hareketlilik başladıgeliyor kırmızlar sanırım
Biz bütün gün buradaydık şekerim asıl sen neredesin buarada bi arkadaşımız hamiş mihracede sonuç bekliyorKizlar nerelerdesiniz mihrace galiba test yapcaktin ne oldu Isallah pozitiftir
Kim o yaaaa cok sevindim ben adet oldum dün cok sancili geciyo bide serum takildi sabah kanim düsmüs demirde yüklediler serumlaBiz bütün gün buradaydık şekerim asıl sen neredesin buarada bi arkadaşımız hamiş mihracede sonuç bekliyor
yoğun bir gün zaten ....inanki zamanım yoktu sağlıkocağı yakın diye oraya gidiverdim sabah
Cok zayifim ben bu ilaclar istah aciyo diyolar beni öldürüyo tam tersine yaaaaaKim o yaaaa cok sevindim ben adet oldum dün cok sancili geciyo bide serum takildi sabah kanim düsmüs demirde yüklediler serumla
Allahim tamamina erdirsin cok sevindim darisi hepimizin basinaaaaas:)
AminnnnAllahim tamamina erdirsin cok sevindim darisi hepimizin basinaaaaas:)
Deme öyleeeer hadi isallah suraya hamileyim yazzzzzzzzzz :)ahl,l sonucu bekliyorum henüz çıkmadıama umutlu değilim pek
BendeeeeeeeAradınmımihracee naptın catladım burada
Isallahhhh öyle olsunnnnnn:)mihracee bence pozitifi aldı sevinçten bize haber vermeyi unuttu en azından böyle umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?