Bende yag mag hiç bişey yokAaa kilo ben de almıyorum :)
Teşhis konmadan önce kilo veremiyodum ve az yiyordum
Teşhis kondu ilaca başladım birdenbire kilo kaybettim canım saglıklı ve fit oldum şimdi de çok yiyorum kilo yapmıyo hafif yaglanma yapıyo o da geçiyo ne şanslıyız kız
Peki senin doktor engel mi dedi yani tiroid ilacı içip tedavisi olana gebelik niye engel olsun anlamadım?
ay nasil aevindimmmm gozun aydin canim darisi bize insallaaaaahhh ilk asilamamiydiHamileyimmmm 52.60 cikti cok mutluyum insallah bu mutlulugu sizde yasayin dualarim sizlerle olacak
Telefonla bakıştım durdum yazacak hiçbir şey bulamadım zaten destanda yazsak şuan sana etki etmeyecek biliyorum üzülme nolur git oğluna sarıl sımsıkı kokla onuKizlar simdi aradilar saglik ocagindan maalesef 1.26 ymis degerim. Hersey icin tesekkurler oy
olsun kuzum napcan boylesi hayirlidir belki sakin canini sikma insallah daha iyisi olur sagliklica verir rabbim biz mucadele etsekde olmazsa olmayacak iste napalim uzulme demek kolay suan seni anliyorum ama elden birsey gelmiyor malesef ...Kizlar simdi aradilar saglik ocagindan maalesef 1.26 ymis degerim. Hersey icin tesekkurler oy
Kizlar simdi aradilar saglik ocagindan maalesef 1.26 ymis degerim. Hersey icin tesekkurler oy
Tatlim yeni atlattim bu durumu üzülme dicem üzülücen aglama dicem aglican ama umudunu yitirme olurmu bir melegin varmis ona saril güzel anneKizlar simdi aradilar saglik ocagindan maalesef 1.26 ymis degerim. Hersey icin tesekkurler oy
İşte onu diyorum canım yani tedavisi yapılırsa tiroid engel değilmişBende yag mag hiç bişey yok
İlaçla engel degil canım tirotin olması engel.
Üzme kendini canım hayırlısı olsun gelecek aya inşallah..bak ne güzel bir oğlun varmış Rabbim tekrarını yaşatsınKizlar simdi aradilar saglik ocagindan maalesef 1.26 ymis degerim. Hersey icin tesekkurler oy
Tek tesellim oglusumm suandaa optum kokladim iyi geldiTelefonla bakıştım durdum yazacak hiçbir şey bulamadım zaten destanda yazsak şuan sana etki etmeyecek biliyorum üzülme nolur git oğluna sarıl sımsıkı kokla onu
Tek tesellim oglusumm suandaa optum kokladim iyi geldiTelefonla bakıştım durdum yazacak hiçbir şey bulamadım zaten destanda yazsak şuan sana etki etmeyecek biliyorum üzülme nolur git oğluna sarıl sımsıkı kokla onu
Gercektwn gelmiyorolsun kuzum napcan boylesi hayirlidir belki sakin canini sikma insallah daha iyisi olur sagliklica verir rabbim biz mucadele etsekde olmazsa olmayacak iste napalim uzulme demek kolay suan seni anliyorum ama elden birsey gelmiyor malesef ...
Umudum kalmadi baskada asilama dusunmmuyorum
ooff çok üzülme olur miniğine sarıl bunda olmadı diğerinde olacak ümitsizliğe kapılma olur mu
2 seneden fazladir onumizdeki ay diyoruz olmuyor artik demeyecegim birseyÜzme kendini canım hayırlısı olsun gelecek aya inşallah..bak ne güzel bir oğlun varmış Rabbim tekrarını yaşatsın
Var cok sukur allah ona omur versin nasipTatlim yeni atlattim bu durumu üzülme dicem üzülücen aglama dicem aglican ama umudunu yitirme olurmu bir melegin varmis ona saril güzel anne
Pasta yapimmi sanaaBen de dünden beri adetliyim kızlar tatlıya saldırıyorum resmenmoral oluyo
Hadi hayirli olsyn ins. Birsey olmaz ins Takmayin kafanjzakızlar bende aşılama yaptrdm cumartesi ama üç 4 gündür biraz stres yaşadım mahkeme olayımız vardı sizce o kadar stresten bişi olurmu
bu 4. aşılamam ama bi tanesi tutmuştuHadi hayirli olsyn ins. Birsey olmaz ins Takmayin kafanjza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?