- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
Tatlim sen iyi oldunda pastami yapiyon iyi ol olurmu en azindan söyle düsün anneligi tatmissin yinede zor biliyorum ama biz hic tatmadigmiz bi hayalin pesindeyiz allahim seni ogluna bagislasin benim kadar cadi bi kiz versin sanaHadi hayirli olsyn ins. Birsey olmaz ins Takmayin kafanjza
Olmaz isallah canim umarim bu sefer sonu mutlu son olurkızlar bende aşılama yaptrdm cumartesi ama üç 4 gündür biraz stres yaşadım mahkeme olayımız vardı sizce o kadar stresten bişi olurmu
Bende ayni durumdayim yaaaaaaa canim bide yine baslicak asilama besinci günümde güc topluyommmmmmmBen de dünden beri adetliyim kızlar tatlıya saldırıyorum resmenmoral oluyo
Benim doktorum beni dinlendirmiyo bile bes dakikada asilama bitiyo kalk giyin normal hayatina dön diyo kiiii ben hiperaktifim bes dakka durmam icini ferah tutarkadaşlar doktorlar diolarki aşılamadan sonra günlük yaşantınıza devam edin yok mu yemek ve fiziki hareketler konusunda yasaklar nasıl günlük yaşamımıza devam edelim ben günlük yaşmımda mesela deli gibi iş yapıyorum hiç öle bi yazı bulamadım
Tüp bebek düşünüyor musun peki kaç aşılama yaptın... umut yumurta oldukca her zaman vardır kendini toparlayınca fikirin değişir belkiUmudum kalmadi baskada asilama dusunmmuyorum
evet ama demiyolar bize hamile gibi davran diye biz kendimiz araştırıp bulup okuyoruzBenim doktorum beni dinlendirmiyo bile bes dakikada asilama bitiyo kalk giyin normal hayatina dön diyo kiiii ben hiperaktifim bes dakka durmam icini ferah tut
Bencede hamile gibi davranmayalim sonunda negatifleri görünce hamile modundan büyük bi sokkkkklaa cikiyoruz cünkü canim hic bir doktorda yatip dinlenin demiyo asilamada. Biz temkinli davraniyoruz sen bunlari cok takma tatlim kafana nasil istiyosan öyle davran isallah pozitifle sonuclanir cokkkkkkk mutlu olursun meleginleevet ama demiyolar bize hamile gibi davran diye biz kendimiz araştırıp bulup okuyoruz
amin canım cümlemizin duası kabul olsunBencede hamile gibi davranmayalim sonunda negatifleri görünce hamile modundan büyük bi sokkkkklaa cikiyoruz cünkü canim hic bir doktorda yatip dinlenin demiyo asilamada. Biz temkinli davraniyoruz sen bunlari cok takma tatlim kafana nasil istiyosan öyle davran isallah pozitifle sonuclanir cokkkkkkk mutlu olursun meleginle
Aminnnnnn sen cokmu arastiriyosun canimamin canım cümlemizin duası kabul olsun
Canim senin nasil gidiyo varmi deisiklik yada hissiyat bugün haftan doldu heralde kaldi bir hafta:)
ooff çok üzülme olur miniğine sarıl bunda olmadı diğerinde olacak ümitsizliğe kapılma olur mu
aynen canım çok okurumAminnnnnn sen cokmu arastiriyosun canim
Ne güzel bende cok okurum ama bu tedavi asamasinda artik yapmicam iki sefer asilama oldum bu üc olucak oku oku o kadar cok kafami doldurdumki artik yapmicam gece bile kalkip arayip bulup okudugum oluyo ama beni fazla yordu sende yorma kendini bak zaten cok calisan bi insanmissin hem bedenini hem beynini yorma tabi yinede sen bilirsin tatlimaynen canım çok okurum
doğru sölüosun ama bu 4 aşılama olunca çok bebek konusunu kafama takmıyorum sadece araştırıyorum bide 3 4 gündür mahkeme olayımız vardı ona biraz stres oldum işte inaşşallah Allahıma etkilenmemiştirNe güzel bende cok okurum ama bu tedavi asamasinda artik yapmicam iki sefer asilama oldum bu üc olucak oku oku o kadar cok kafami doldurdumki artik yapmicam gece bile kalkip arayip bulup okudugum oluyo ama beni fazla yordu sende yorma kendini bak zaten cok calisan bi insanmissin hem bedenini hem beynini yorma tabi yinede sen bilirsin tatlim
Isallah tutmustur isallahda etkilenmemistir tatlimdoğru sölüosun ama bu 4 aşılama olunca çok bebek konusunu kafama takmıyorum sadece araştırıyorum bide 3 4 gündür mahkeme olayımız vardı ona biraz stres oldum işte inaşşallah Allahıma etkilenmemiştir
Canım etkilenmemistir. Bide şöyle düşün Allah nasip ettiyse hiçbirşey tutunmamasina engel olamaz. Etkilendiysede zaten nasip değilmiş bahaneside mahkeme olmuş.doğru sölüosun ama bu 4 aşılama olunca çok bebek konusunu kafama takmıyorum sadece araştırıyorum bide 3 4 gündür mahkeme olayımız vardı ona biraz stres oldum işte inaşşallah Allahıma etkilenmemiştir
inşallah dua edin canım yaIsallah tutmustur isallahda etkilenmemistir tatlim
Dualarimla hepinizle seninle canim benim:)inşallah dua edin canım ya
Şuan kocaman bi pasta olsa saldırsak hırsımızı pastadan alsak :)Pasta yapimmi sanaa
Ay bende merakla seni bekliyordum canim herseyde vardir bi hayir seni cok iyi anliyorum suanda sukretki tutunacak dalin var. Rabbim en kisa zamanda yormadan bebisini nasip etsin sana insallahUmudum kalmadi baskada asilama dusunmmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?