Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gunaydinnn kizlaaarrr bugun benim icin buyuk gun gibi yumurtalarim ne boyuta gelmis ogrenip asilama icin gun alicam dua edin bana guzel guzel buyumus olsunlar su asilama evresinide geceyim olmayacaksada olacaksada aklimda kalmadan 1 kez deneyeyim .s
büyümüşlerdir kuzum ona göre ilaç veriyorlar zaten dualarımız seninle

Günaydin tatlim normal istemen tabikide ama üzülme diye yazdim ben onlari kirdiysam hakkini helal et

evet canı bir defa kullanmıştım yinemi deneseme bu ay diye düşünüyorumda. ama dr a falan gitmeyeceğim kafama göre kullansammıki
yok kullanma hafta sonu tatili yap kafanı dinle iş stresinden arınmaya çalış dicem de meslek stresi bitmiyor biraz kendini topla sonra kür denersin konuşuruz zaten ama önce kendini topla

estafurllah canım neemek kırmak haklısın her cümlene katılıyorum. insnaın elinde değil emek istemiştim ben kırdıysam özür dileirm
Estagfurullah ne özürü canim insan üzgünken alingan oluyo ya bende alindin sandim niyetimi anlatmak istedim isallah daha iyisindir bugün bak ben ücüncüye basliyom persembe günü hic ara vermeden yani insan mebur iyilesiyo topluyo kendini tatlim umut iste

enerjine mücadele gücüne hayran kaldım ben çabuk pes ediyorum yaa
dua edeceğim sizler için inş inş. hayırlı haberleriniz alacğaım

iyiyim ya ökürük berbat şekilde devm ediyor ılık ballı süt içtim rhatladım biraz ama ılık olduğu için bayağı söktü balgam ama halen umutsuzum
Umutsuzum deme lütfen allahim insanlara öyle mucizeler veriyoki belki seninkide cok yakindir sadece umutsuz olma canim arkadasim yoksa bende biliyorum umud edip hayal kiriklignin ne oldugnu daha dokuzuncu gün beklemeye duaya devammmm tatlim

enerjine mücadele gücüne hayran kaldım ben çabuk pes ediyorum yaa
dua edeceğim sizler için inş inş. hayırlı haberleriniz alacğaım
Allah razi olsun canim benim bende senin icin hepimiz icin dua edicem isallah istedigin evlatlari allahim sana nasip eder sadece üzülme hayat birgün belkide bugün songün tadini cikar

Umutsuzum deme lütfen allahim insanlara öyle mucizeler veriyoki belki seninkide cok yakindir sadece umutsuz olma canim arkadasim yoksa bende biliyorum umud edip hayal kiriklignin ne oldugnu daha dokuzuncu gün beklemeye duaya devammmm tatlim
MUCİZELER her yerde de ne bilim bekleyip görcez bakalım

Günaydın kızlar ya bana bi akıl verin lütfen haftaya persembe eşim tahlile gidecek sonraki haftada ben gidicem ve aşılama startı verilecek bu hafta benim yumurtlama haftam bi aklım başka şehirde teyzem var git hafta sonu yanında kal kafa dinle diyo bi aklımda ne işin var zaten köprüden önce son çıkıştasın bol bol kocişinle boşluk doldurmaca oyna zaten haftaya 3 gün perhiz yapılacak test için belli mi olur belkide Rabbim aşılamaya gerek kalmadan nasip eder diyorum ne dersiniz kızlar gitsen rahatlarmıyım iyi gelirmi ha birde teyzemle babam yakın oturuyor ve biz görüşmüyoruz şimdi onunla karşılaşırım sıkıntısı beni daha mı gerer bilemedim siz olsanız ne yapardınız birde ya kızlar çok afedersiniz ama ben çok fenayım bu ay hergün eşimle birlikte olsak yine yetmiyor acayip istekliyim yani 16 aydır ilk kez böyle oldum bir arkadaşım hamile kalacağım ay bende böyle olmustum adamı balkonda bekliyordum rahim çocuk istediğinde böyle istekli olunurmuş demişti eeee ne dediniz siz bu işe mihracee SchonerDuft T Tweety Hurihuri2013 cerkeskizi1 Anne kaz Asksevgihuzur sosyalbilimci

arkadaşının dediğine inanmadım nedense 100 kere hamile kalırdım öyle olsaydı babanla sorunların var sanırım .... biraz kafa dinleme imkanın varsa sana iyi geleceğini düşünüyorsan bence git teyzene yada hafta sonu eşinle kaçamak yapın 2 günlük bir gezi planlayın hem değerlendirmiş olursunuz hemde kafa dinlemiş olursunuz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…