- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Ilk gün yerimden kalkmadım 2 ci gün işe gittim sonrasında normal yaşantıma döndüm ama eşim takıntılı azcık bana bayağı gün duş aldırmadı dün evi silip supurdum ama sonra pişman oldum çünkü belim çok ağrıyor dünden beri sende imkan varsa yat dinlen hafif yemekler yap yorma kendiniarkadaşlar doktorlar diolarki aşılamadan sonra günlük yaşantınıza devam edin yok mu yemek ve fiziki hareketler konusunda yasaklar nasıl günlük yaşamımıza devam edelim ben günlük yaşmımda mesela deli gibi iş yapıyorum hiç öle bi yazı bulamadım
Belim çok ağrıyor ağrı dizlerime kadar indi adet olmadan önce de böyle olurdum karnimda dolgunluk var adetim normalde cuma ya da cumartesi günü adet olursam sasirmayacamCanim senin nasil gidiyo varmi deisiklik yada hissiyat bugün haftan doldu heralde kaldi bir hafta:)
Şimdi olsa da yesek ...Şuan kocaman bi pasta olsa saldırsak hırsımızı pastadan alsak :)
Öyle düsünme tutmustur bebisindir belki o belirtiler canim benim:)Belim çok ağrıyor ağrı dizlerime kadar indi adet olmadan önce de böyle olurdum karnimda dolgunluk var adetim normalde cuma ya da cumartesi günü adet olursam sasirmayacam
Umut etmek istemiyorumÖyle düsünme tutmustur bebisindir belki o belirtiler canim benim:)
Kizlar simdi aradilar saglik ocagindan maalesef 1.26 ymis degerim. Hersey icin tesekkurler oy
Ins buda tutar canim saglikli bir hamilelik olur allah emeklerinjzj bosa cjkarmasjnbu 4. aşılamam ama bi tanesi tutmuştu
oyy canım Allahım sizlerede tattırsın inş. inş. inş. :)) hayırlı evlatlar versin hepimizeeee hepimizeeeeTatlim sen iyi oldunda pastami yapiyon iyi ol olurmu en azindan söyle düsün anneligi tatmissin yinede zor biliyorum ama biz hic tatmadigmiz bi hayalin pesindeyiz allahim seni ogluna bagislasin benim kadar cadi bi kiz versin sanaüzülme olurmu gülllll tatlim benim
hepimize inş. Allah nasip etisn. desteğiniz için teşekkür ederim.Ay bende merakla seni bekliyordum canim herseyde vardir bi hayir seni cok iyi anliyorum suanda sukretki tutunacak dalin var. Rabbim en kisa zamanda yormadan bebisini nasip etsin sana insallah
Kızlar hiç unudum kalmadı benim belim dizlerim berbat kopacak gibi ayaklarım iş yerinde aşağı indim yürüyemedim bile zaten öksürüğüm berbat balgam söküp duruyorum
amin inş. canım hepimizee hayırlı olanı versin allahımmmHakkinizda hayirlisi olsun ins. Hepimiz icin muhakkak bir vakti vardir. Sabrimiz olculuyor, sukrumuz olculuyor. Rabbim gonlunuze gore versin =)
öksürüğümü duysan sende öyle dersin inan ki nasıl öksürüyorum balgam söküyorum ılık ballı süt içiyorum biraz rahatltıyor sonra yine başlıyor nasıl yerleşecek rahmehepimize inş. Allah nasip etisn. desteğiniz için teşekkür ederim.
döverim seniiiiii pis döverim.. inş. tutacak ve bize güzel haberler vereceksin. umutsuzlanma vaktin var dahaaaa.
amin inş. canım hepimizee hayırlı olanı versin allahımmm
hakkında hayırlısı olsun kafan rahatlasın olursa doğaldan olur belki kafa rahatlığı çok önemli çünkü .... özletme kendinikızlar günaydınnnn ben kan testinden sonra normal hayata döndüm artık rüya alaeminden çıktım. işlerimi çok biriktirimiştim bu sürede biraz onları temizleyeyim. yazamasamda okurum mutlaka ararada katırlırım dayanamam. hem kafamı toparlayayım tam olarak atlayayım şu birkaç günü.
benim ilk aşılamamdı. 2.yi düşünmüyorum hatta tedavi falanda düşünmüyorum artık oluruna bırakmaya karar verdim
DUALARIMDASINIZZZZZ
iyidir kuzum sen nasılsınGünaydın kızlar nasılsınız
Allah diledikten sonra herşey olur canım sen iyileşmeye çalış.öksürüğümü duysan sende öyle dersin inan ki nasıl öksürüyorum balgam söküyorum ılık ballı süt içiyorum biraz rahatltıyor sonra yine başlıyor nasıl yerleşecek rahme
inş. herşey yolunda gider canımGunaydinnn kizlaaarrr bugun benim icin buyuk gun gibi yumurtalarim ne boyuta gelmis ogrenip asilama icin gun alicam dua edin bana guzel guzel buyumus olsunlar su asilama evresinide geceyim olmayacaksada olacaksada aklimda kalmadan 1 kez deneyeyim .s
İNŞALLAH CANIM GÜNLER YAKLAŞINCA TEDİRGİNLİK BAŞLADIAllah diledikten sonra herşey olur canım sen iyileşmeye çalış.
inş. herşey yolunda gider canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?