bizim 40 ay olmuş15 aydır
bizim 40 ay olmuş
Olabilir aslında dur bi sorayım belki aktarda vardır bulursam tarif isterim canımkızlar size bir önerim var. benim 1. aşılamamda sorun esimdeydi. ileri hareketlilik azdi. bu ay tedaviye gitmeden önce onun buyukannesi umreden HURMA POLENI getirdi. onu bala katarak sabah aksam ac karnina yedi. 2. asilama icin gittigimizde degerleri normale cikti. bu defada bnde pko cikti. ondan asilama yaptirdik insallah bu defa olacak allahin izniyle yani eger bulabilirseniz tavsiye ederim o poleni esim kullandi faydasini gordu
Bizde sikinti yok esimle yani sikinti olmasa iki tarafli tutarmi sizce ?Kizlar ürolog eşimin testine falan baktı muayene etti sadece morfolojik olarak sıkıntı var spermde. 100%1 çıkmıştı son testte. Asilama yapmak için aceleniz yoksa ilaçla düzeltmeye calisalim dedi kabul ettik benim bu aylarda aşılama yapma planim yattı. Bizde 3 aylık ilaç kullancaz olmassa ekim gibi baslariz aşılamaya. Keşke bunlara gerek kalmadan bebislerimiz sürpriz yapsa annelerine. Ama herşeyin hayırlısı. Sizi seviyorum. Allah hepimizin hakkında hayirlisini versin...
Nasip arkadasım olur inşallahBizde sikinti yok esimle yani sikinti olmasa iki tarafli tutarmi sizce ?
Eşinizin hız sayı ve morfolojik durumu nasılKizlar bizimde eşimin sperm testi iyi çıkmadı yine bakalım ne olacak. Jinekologum artık aşılama olmanız gerekiyor dedi. Klomeni vermedi bu ay. Ama çok korkuyorum. Nasıl olacak napicam hiç bilmiyorum. Allah yardimcimiz olsun.
Amin canım sonucu bizede yazarmısın kaç gün bekleyeceksin nasıl yapıldı yani ağrı sancı oldumuSlm kizlar bende ilk asilamami dün oldum inslh hayırlısıyla tutar allahım kimsenin kucağını boş birakmasinn
Evett ben de merak ediyorum bunlarıAmin canım sonucu bizede yazarmısın kaç gün bekleyeceksin nasıl yapıldı yani ağrı sancı oldumu
Yaz kuzum ya bizde öğrenelim ne zaman yaptıracaksın senZaten aşı olur olmaz buraya yazıcam
Hamiş kalır kalmaz da buraya yazıcam :)
İnşallah kuzum sağlıklıca alırsın bebeğini kucağına aşılama işlemi zormuydu yani canın acıdımı birde sizdeki sıkıntı neydiKizlar dün aşılama oldum bu gün 2.inci günüm doktorum ilaç verdi bebeğim tutunması için ila ada dün başladım.15 gün sonra kan testi yap dedi doktorum.eylulun 2 sinde hayirlisiyla çıkılacak.sonuc.inslh bebeğim benledir
İnşallah canım ilacın adı proxeed plus mıydıAmin saol canım benim benim herşey yolu da yanlış eşimin sprem.sayisi dusukdüşüktü oda doktoru eşime ilaç verde bende evde keçi boynuzu içirdim eskiyeskiye göre daha iyi sprem sayısı normal yolla alamadığım için aşılama dedi doktorum bizde ilk denenmemiz ınlsh tutar allahim
Bende cuma günü oldum. Bayramda güzel haberler alırız inşallahKizlar dün aşılama oldum bu gün 2.inci günüm doktorum ilaç verdi bebeğim tutunması için ila ada dün başladım.15 gün sonra kan testi yap dedi doktorum.eylulun 2 sinde hayirlisiyla çıkılacak.sonuc.inslh bebeğim benledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?