Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar aşılamada ne gibi belirtileriniz oldu yaaaa, benim 5. günüm ama göğüs hassasiyetinden başka bişey yok ((

Kızlar aşılamada ne gibi belirtileriniz oldu yaaaa, benim 5. günüm ama göğüs hassasiyetinden başka bişey yok ((
Aşilamada göğüs hassasıyetı kasık agrısı gibi hamilelik belirtilerine benzer seyler oluyo ben ıkı asılamamda göğüs hasssasıyetı kasıkta batma agrı mıde bulantısı basağrısı hepsini hıssettım ıkısıde tutmadı ama senın ıcın cok erken zaten sekızıncı güne kadar belirtı olmuyomuş on onikıncı gün ıstısnaı belirtıler oluyomuş yanı tatlım senın için cok erken besıncı gün korkma tadını cıkar işallahhhh bebişin sana tutunmaya calısıyodur:)

Kaç gün kontrole gittin .... ben yumurta cm hiç sormadım ama güzel güzel söyleniyordu kendi kendine
Hiç belli olmaz bence ama dr yi ara için rahat etsin haber de ver sonra
Oncesinde 2 defa sonrasinda hic gitmedim kontrole. Aradim doktoru sekreterle konustum, verilen igneler yumurtaligi da uyardigi icin o yuzden olabilir, ya da yapisiklik olmus olabilir, ama kist ihtimali gormuyorum, bugun de devam ederse sancilar bakalim demis.
Kabizlik da devam ben de adetime yakin olsa sevinirdim de, su asamada sinir etti beni

kabızlık için şöyle yap yatmadan ballı süt iç ılık çıkarsın birde 2 lt su tamamla az yürüyüş yap günlük 20 dk kadar ...
bunlar çatlama iğnesi belirtileri bende de öyle oldu .....

belirti arama bende de bel ağrısı akıntı vardı ama çatlama iğnesinden kaynaklıydı

sonuç belli değil belirti aramamak en mantıklısı günlerin tadını çıkar
Kızlar acaba aşılama yapıldı hamile kalacağız diye belirti aranıp bunları psikolojik olarak hissediyor olabilirmisiniz yanlış anlamayın ben henüz yaptırmadım bilemiyorum fikir yürütüyorum sadece

Amin inşallah hiçbirimizın ben inanıyorum buraya yazanların hepsi hamile olacak ama nezman allah bilir.

Merhabalar arkadaslar oncelikle rabbim ugraslarimizi bosa cikarmaz insallah bizlere o duydugu yasatir insallah. Benim sorum igneyi gobekten vurunca cok can aciyor mu birde asilama hakkinda bilgisi olan var mi acaba ben cok korkuyorum

Bende yarın başlıyorum iğnelere adet oldum ilk aşilamam olacak inşallah tutar demekten başka çarem yok
hayırlı olsun tedavin hoş geldin

Kızlar acaba aşılama yapıldı hamile kalacağız diye belirti aranıp bunları psikolojik olarak hissediyor olabilirmisiniz yanlış anlamayın ben henüz yaptırmadım bilemiyorum fikir yürütüyorum sadece
kendimden iüphe ediyorum ben de kafam üretiyor ben inanıyorum yanlış anlaşılack birşey yok kuzum doğru diyorsun

Yok sahsen ben belirti aramiyorum, yani en azindan farkedebiliyorum ignelerden vs olanlari artik. 5 sene kolay degil, belirtilere baglanip takinti etmiyorum. Bu bahsettigim sanci cok siddetliydi, 5-6 sn kasilip kalmama sebep oldu. Daha once cikolata kistim de oyle ortaya cikmisti. O yuzden zannetmis olamam :) bir de zaten dollenme suresi oyle vucutta farkedilir degisiklikler olan bir surec degil ki, cok erken. Kisiden kisiye degisir tabii ki de, yine de sakin gecen bir surec.

Ama vucudumuzu her zamankinden cok dinledigimiz de bir gercek :)

Merhabalar arkadaslar oncelikle rabbim ugraslarimizi bosa cikarmaz insallah bizlere o duydugu yasatir insallah. Benim sorum igneyi gobekten vurunca cok can aciyor mu birde asilama hakkinda bilgisi olan var mi acaba ben cok korkuyorum

Aminnnn... Hiçbişey anlamıyosun bile canım o kadar küçük ki iğnenin ucu sakın korkma, 5 gün oldu aşılama yaptıralı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…