- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Kaç gün kontrole gittin .... ben yumurta cm hiç sormadım ama güzel güzel söyleniyordu kendi kendine7. Gunum benim. Evet dedigin gibi de olabilir. Talniz benim dun gece sol tarafimda asiri bir sancim oldu. Folikullerden birinin catlamayip kiste dondugunden supheleniyorum. 25 cmdi birisi catlatma ignesini vurdugumda, muhtemelen o. Onceki kistimden tanidim
Sancinin turunu. Bugun doktora ugramaya calisacagim. Benim su an hamile olduguma dair en ufak bir umidim yok yani isin mantikli tarafi :) doktorum maalesef burada okuduklarima gore catlatma ignesi icin biraz gecikmis.. 22 ve 25 cmdi. Herkes 18-19'da falan vurmus ignelerini.
Gunaydiin bu arada :)
Günaydın tatlı cadı bugünkü serüvenıni bekliyorum:)Seni çok pis döverim alırım elime odunu ıslatıp ıslatıp döverim hemde hıııııııı
Kızlar fıyatlar yüksekmı orda mesela ilaclar dahıl ne kadar tutuyo tam olarak merak ettım bızım sadece bır iğnemiz 75 euru mesela
ayy ayyy hadi inş. yaaaaaaaaaaaaaaBenim de öyle ama midem bulanıyor basım dönüyor niyeyse
Adet tarıhın ne ılac kullandınmı canım bu aykızlar ben hala adet olmadım sinir geldi banaaa bu 1,26 lık bhcg değerinin yükselme şansı varmı
26 ağustos canımmm ilaç derken ne ilacıAdet tarıhın ne ılac kullandınmı canım bu ay
Tamam işte o ilaclar adetı ggecıktırıyo ıkı gün içinde olursun eger bi mucıze göbüşünde deilse tatlım olmassanda bı doktora gıt derim26 ağustos canımmm ilaç derken ne ilacı
aşılama yaptırmıştım işte onun ilaçları vardı
beta hcg 1,26 çıkarmı sıfır olması gerekmiyor mu ? 2 3 gün bekle olmazsan tekrar yapkızlar ben hala adet olmadım sinir geldi banaaa bu 1,26 lık bhcg değerinin yükselme şansı varmı
akşamları umut oluyor sabahları umut yok dengem şaştıbenim 1000 tl tuttu tam canım
ayy ayyy hadi inş. yaaaaaaaaaaaaaa
Tamam işte o ilaclar adetı ggecıktırıyo ıkı gün içinde olursun eger bi mucıze göbüşünde deilse tatlım olmassanda bı doktora gıt derim
ilaçlardan dolayı belkid eokadar etki ediyordurbeta hcg 1,26 çıkarmı sıfır olması gerekmiyor mu ? 2 3 gün bekle olmazsan tekrar yap
Aynen bendede oldu ilacı bıraktıgımda ama adet tarıhımden ıkı gün sonra oldum o yüzden belkıde senınde gecıkmelı gelcek sıkılma tatlımhımsss olma belirtisi yok inanki ne gögüslerim ağrıyor ne kasıklarım gitti bütün regl belirtileirm
ilaçlardan dolayı belkid eokadar etki ediyordur
önümüzdeki maçlar abakacaktık maçı bırak sahaya bile inemiyoruzzzAynen bendede oldu ilacı bıraktıgımda ama adet tarıhımden ıkı gün sonra oldum o yüzden belkıde senınde gecıkmelı gelcek sıkılma tatlım
eski adet döneminden 3 4 gün sonra olursun zaten aşılamada ..hımsss olma belirtisi yok inanki ne gögüslerim ağrıyor ne kasıklarım gitti bütün regl belirtileirm
ilaçlardan dolayı belkid eokadar etki ediyordur
Günaydın tatlı cadı bugünkü serüvenıni bekliyorum:)
Kızlar burda şakır şakır yağmur var ve hava buz gıbı yataktan cıkasım yok yaaaa hasta olcam gıbı ahhhh bi corba yapanım yok[/QUOTE
Bugün hiç keyfim yok canım basım ağrıyor,uykum var,kendimi çok yorgun hissediyorum.kıyamam canım ya yakınlarda olsan ben yapardım çorba sana
geçmiş olsun kuzum dikkat et tekrar başlıyorsun aşılamaya ... geleyim yapayım sana yayla çorbası erişteli hmmm çok güzel olur valla yazarken canım çektiKızlar burda şakır şakır yağmur var ve hava buz gıbı yataktan cıkasım yok yaaaa hasta olcam gıbı ahhhh bi corba yapanım yok
Teşekkürler canım benım işallah aşermedır bunlar allahım duysun sesımı:)geçmiş olsun kuzum dikkat et tekrar başlıyorsun aşılamaya ... geleyim yapayım sana yayla çorbası erişteli hmmm çok güzel olur valla yazarken canım çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?