Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kaç gün kontrole gittin .... ben yumurta cm hiç sormadım ama güzel güzel söyleniyordu kendi kendine
Hiç belli olmaz bence ama dr yi ara için rahat etsin haber de ver sonra

Günaydın kızlar dilerım belirtılerınız bebişlerdendır ama tecrübelerime göre konusursam bu asılama insanı kendını hamile hıssettırcek her belirtıyi veriyo işallah hamilesınızdır ınanın seher vaktı uyandım mesajları okudum dua ettım işallah kavusursunuz meleklerınıze dıye ama hep bı ama var işallah sıradakı mucızeler sızındır denetım cerkezkızı:)

kızlar ben hala adet olmadım sinir geldi banaaa bu 1,26 lık bhcg değerinin yükselme şansı varmı

Tamam işte o ilaclar adetı ggecıktırıyo ıkı gün içinde olursun eger bi mucıze göbüşünde deilse tatlım olmassanda bı doktora gıt derim

hımsss olma belirtisi yok inanki ne gögüslerim ağrıyor ne kasıklarım gitti bütün regl belirtileirm
beta hcg 1,26 çıkarmı sıfır olması gerekmiyor mu ? 2 3 gün bekle olmazsan tekrar yap
ilaçlardan dolayı belkid eokadar etki ediyordur

hımsss olma belirtisi yok inanki ne gögüslerim ağrıyor ne kasıklarım gitti bütün regl belirtileirm

ilaçlardan dolayı belkid eokadar etki ediyordur
Aynen bendede oldu ilacı bıraktıgımda ama adet tarıhımden ıkı gün sonra oldum o yüzden belkıde senınde gecıkmelı gelcek sıkılma tatlım

Günaydın tatlı cadı bugünkü serüvenıni bekliyorum:)

Kızlar burda şakır şakır yağmur var ve hava buz gıbı yataktan cıkasım yok yaaaa hasta olcam gıbı ahhhh bi corba yapanım yok
geçmiş olsun kuzum dikkat et tekrar başlıyorsun aşılamaya ... geleyim yapayım sana yayla çorbası erişteli hmmm çok güzel olur valla yazarken canım çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…