Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar arkadaslar oncelikle rabbim ugraslarimizi bosa cikarmaz insallah bizlere o duydugu yasatir insallah. Benim sorum igneyi gobekten vurunca cok can aciyor mu birde asilama hakkinda bilgisi olan var mi acaba ben cok korkuyorum
hiç acımıyor
iğne ucu incecik birsey zaten
ben asla kendıme vuramam derdım
ben vurduysam herkes vurur
ben vurup vurmadıgımı bıle anlamadım acı hiç yok
korkacak hıcbırsey yok

hiç acımıyor
iğne ucu incecik birsey zaten
ben asla kendıme vuramam derdım
ben vurduysam herkes vurur
ben vurup vurmadıgımı bıle anlamadım acı hiç yok
korkacak hıcbırsey yok
Anladim cnm tesekkur ederim cevabin icin icimi rahatlattiniz ya Allah razi olsun

Kızlar acaba aşılama yapıldı hamile kalacağız diye belirti aranıp bunları psikolojik olarak hissediyor olabilirmisiniz yanlış anlamayın ben henüz yaptırmadım bilemiyorum fikir yürütüyorum sadece
benim hepsi psikolojikti canım nezaman test yaptım hepsi kesildi psikolojik manyaklığa ulaştım sanırım

Merhabalar arkadaslar oncelikle rabbim ugraslarimizi bosa cikarmaz insallah bizlere o duydugu yasatir insallah. Benim sorum igneyi gobekten vurunca cok can aciyor mu birde asilama hakkinda bilgisi olan var mi acaba ben cok korkuyorum
duanıza amin denir ancak inş. inş. canım kimsenin emeğini Allah boşa çıkarmasın.iğne hiç acıtmıyror. şeker iğneler gibi. kolay. ben kalçadan iğne olmuştum. çatlatma iğneisnide göbkten olmuştum.
benim sürecim şöyle işledi.
regl olmadan önce tahlil yapıldı. reglimin 5.günü iğne olmaya başladım menogon iğne 75 IU diye birşeydi. 5 gün boyunc aolduktan sonra 6 .gün yumurtalara baktı dr sonrasında 2 gün daha oldum iğne. 2 gün sonra tekrar kontrole gittiğimde yumurtları 19 mm boyutuna ulaşmıştı. çatlatma iğnesi yazdı ertesi sabahtı sanırım iğneyi oldum. 24 ile 36 saat içinde sperm transferi olması gerekiyormuş çatlatma iğnesinden sonra.
çatlatma iğnesinden sonra transferin olacağı gün için saat verdi dr o saat eşimden sperm örnekleri alındı yıkandı 2 saat sonra bana doğum hanede transfer oldu.
Herhangi bir ağrı sancım olmadı.
ama maalesef tutmadı.
halada regl olmadım kan testi olumsuz ama. inş. seninki tutar

Kızlar Aşılama yaptıranlar Allah rızası için bana yapmam gerekenleri yaşadıgınız süreci madde madde anlatır mısınız lütfen?? Mesela
1. Regl günümün ikinci günü mü gidicem
2. Hemen iğne mi vuracak
3.kaç gün iğne vurulcak
4.eşim ne zaman benle gelcek
5.???
6??? Devam ettirin please

Ruhuyatti post: 52929801 .!.:
Havalara kanma sakın yanıltıyor millet patır patır grip olmaya başladı
Islak saçla yattım dün akşam usuttum o yüzden mahvoldum

Dr unnbirdey demedimincanim 3. Gunu git.3. Yada 5. Gunu igne baslaniyor hemen. 5 gun igne oldum 6m gun kontrol etti yeteri kadar buyumemis 2 tane daha oldum dr duruma gore igne sayisini ayarliyor.Yunurta takibi yapikiyor buyudugunde catlamaml ignesi oluyorsun. Catlama ignesinden 24-36 saat icinde transfer oluyor yani 1.5 gun sonra dr cagiriyor esinle birlikte ondan ornek aliniyor. Ortalama 12. 13. Gunlere denk geliyor. Esinde alinan ornekler yikaniyor 2 saat icinde transfer oluyor.

Peki adetin 2.günü mü 3. Günü mü canım? Bana sadece adet olunca gel demişti

Aynı dertten muzdaribiz desene kuzum bende dün gece ıslak sacla yattım sabaha migren aksamda mide bulantısı tavan yaptı
Baş ağrısı mide bulantısı karın ağrısı birde üstüne ishal titreme üşüme beni mahvetti yaaaa sen nasıl oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…