Amin canım inşallahCok sagol cevabin icin cnm rabbim hepimizin yardimcisi olsun
hiç acımıyorMerhabalar arkadaslar oncelikle rabbim ugraslarimizi bosa cikarmaz insallah bizlere o duydugu yasatir insallah. Benim sorum igneyi gobekten vurunca cok can aciyor mu birde asilama hakkinda bilgisi olan var mi acaba ben cok korkuyorum
benim eylül aşılama konuma gelseneAminnnn... Hiçbişey anlamıyosun bile canım o kadar küçük ki iğnenin ucu sakın korkma, 5 gün oldu aşılama yaptıralı
Sogol canım inşallah hayırlı haberler verebilirimhayırlı olsun tedavin hoş geldin
kendimden iüphe ediyorum ben de kafam üretiyor ben inanıyorumyanlış anlaşılack birşey yok kuzum doğru diyorsun
Anladim cnm tesekkur ederim cevabin icin icimi rahatlattiniz ya Allah razi olsunhiç acımıyor
iğne ucu incecik birsey zaten
ben asla kendıme vuramam derdım
ben vurduysam herkes vurur
ben vurup vurmadıgımı bıle anlamadım acı hiç yok
korkacak hıcbırsey yok
ben de cok korkardımAnladim cnm tesekkur ederim cevabin icin icimi rahatlattiniz ya Allah razi olsun
benim hepsi psikolojikti canım nezaman test yaptım hepsi kesildiKızlar acaba aşılama yapıldı hamile kalacağız diye belirti aranıp bunları psikolojik olarak hissediyor olabilirmisiniz yanlış anlamayın ben henüz yaptırmadım bilemiyorum fikir yürütüyorum sadece
duanıza amin denir ancak inş. inş. canım kimsenin emeğini Allah boşa çıkarmasın.iğne hiç acıtmıyror. şeker iğneler gibi. kolay. ben kalçadan iğne olmuştum. çatlatma iğneisnide göbkten olmuştum.Merhabalar arkadaslar oncelikle rabbim ugraslarimizi bosa cikarmaz insallah bizlere o duydugu yasatir insallah. Benim sorum igneyi gobekten vurunca cok can aciyor mu birde asilama hakkinda bilgisi olan var mi acaba ben cok korkuyorum
Anammm kıyamam sana neyin var kuzummm bugün bende de migren CostuZeynoooo hasta oldum yorgan döşek yatıyorum çok fenayimmmmmm
Anammm kıyamam sana neyin var kuzummm bugün bende de migren CostuZeynoooo hasta oldum yorgan döşek yatıyorum çok fenayimmmmmm
Usutmusum çok fenayım yaaaa bir mide bulantısı öldürdü beniAnammm kıyamam sana neyin var kuzummm bugün bende de migren Costu
Havalara kanma sakın yanıltıyor millet patır patır grip olmaya başladıUsutmusum çok fenayım yaaaa bir mide bulantısı öldürdü beni
Islak saçla yattım dün akşam usuttum o yüzden mahvoldumRuhuyatti post: 52929801 .!.:Havalara kanma sakın yanıltıyor millet patır patır grip olmaya başladı
Dr unnbirdey demedimincanim 3. Gunu git.3. Yada 5. Gunu igne baslaniyor hemen. 5 gun igne oldum 6m gun kontrol etti yeteri kadar buyumemis 2 tane daha oldum dr duruma gore igne sayisini ayarliyor.Yunurta takibi yapikiyor buyudugunde catlamaml ignesi oluyorsun. Catlama ignesinden 24-36 saat icinde transfer oluyor yani 1.5 gun sonra dr cagiriyor esinle birlikte ondan ornek aliniyor. Ortalama 12. 13. Gunlere denk geliyor. Esinde alinan ornekler yikaniyor 2 saat icinde transfer oluyor.Kızlar Aşılama yaptıranlar Allah rızası için bana yapmam gerekenleri yaşadıgınız süreci madde madde anlatır mısınız lütfen?? Mesela
1. Regl günümün ikinci günü mü gidicem
2. Hemen iğne mi vuracak
3.kaç gün iğne vurulcak
4.eşim ne zaman benle gelcek
5.???
6??? Devam ettirin please
Peki adetin 2.günü mü 3. Günü mü canım? Bana sadece adet olunca gel demiştiDr unnbirdey demedimincanim 3. Gunu git.3. Yada 5. Gunu igne baslaniyor hemen. 5 gun igne oldum 6m gun kontrol etti yeteri kadar buyumemis 2 tane daha oldum dr duruma gore igne sayisini ayarliyor.Yunurta takibi yapikiyor buyudugunde catlamaml ignesi oluyorsun. Catlama ignesinden 24-36 saat icinde transfer oluyor yani 1.5 gun sonra dr cagiriyor esinle birlikte ondan ornek aliniyor. Ortalama 12. 13. Gunlere denk geliyor. Esinde alinan ornekler yikaniyor 2 saat icinde transfer oluyor.
Adetin ikinci günü iğnelere başlanıyor benim 2 aşılamam da o şekilde başlandı. Tabi doktoruna göre de değişebiliyor.Peki adetin 2.günü mü 3. Günü mü canım? Bana sadece adet olunca gel demişti
Aynı dertten muzdaribiz desene kuzum bende dün gece ıslak sacla yattım sabaha migren aksamda mide bulantısı tavan yaptıIslak saçla yattım dün akşam usuttum o yüzden mahvoldum
Baş ağrısı mide bulantısı karın ağrısı birde üstüne ishal titreme üşüme beni mahvetti yaaaa sen nasıl oldunAynı dertten muzdaribiz desene kuzum bende dün gece ıslak sacla yattım sabaha migren aksamda mide bulantısı tavan yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?