- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
bunlar hep çatlama iğnesinin belirtileri kuzum çtlama iğnesi belirtisi 11.güne kadar devam ederkızlar bekleyişimin 6 günü çok halsizim ve uykusuzluk başladı hep parça parça uyuorum
Sabahı sabah ettim bas ağrım geçti de midem hala berbat ishal için 1 yemek kaşığı yoğurdun içine 1 cay kaşığı kahve koy karıştır ye rahatlatırBaş ağrısı mide bulantısı karın ağrısı birde üstüne ishal titreme üşüme beni mahvetti yaaaa sen nasıl oldun
Ne tablosu kuzum söyleyin yapalımRuhudeli 1.sayfaya tablo mu yapsak
topikte aşılama olanlar bekleyen hamile olanları gösteren bir çizelge bir örnek bulup atayımNe tablosu kuzum söyleyin yapalım
Ama ben tablo nerden nasıl yapılıyor bilmiyorum ki eğer sen yardımcı olursan yapalım hemen bugün bende karıştırıyorum bazen kim ne yaptırmıştı durumu neydi diyetopikte aşılama olanlar bekleyen hamile olanları gösteren bir çizelge bir örnek bulup atayım
Kız onu yersem duramam ben öyle çıkarırım ne varsaSabahı sabah ettim bas ağrım geçti de midem hala berbat ishal için 1 yemek kaşığı yoğurdun içine 1 cay kaşığı kahve koy karıştır ye rahatlatır
Tadı güzel oluyor ve yarım saate kesiyor ishaliKız onu yersem duramam ben öyle çıkarırım ne varsa
Eşime yedireyim bari o da ishalTadı güzel oluyor ve yarım saate kesiyor ishali
Yediğiniz bişeymi dokundu acabaEşime yedireyim bari o da ishal
VERDİĞİM LİNKTEKİ GİBİ YAPALIM TABLO ZOR OLUYORAma ben tablo nerden nasıl yapılıyor bilmiyorum ki eğer sen yardımcı olursan yapalım hemen bugün bende karıştırıyorum bazen kim ne yaptırmıştı durumu neydi diye
ikimizden başka 1.aşılama test günü 2 ekimO zaman söyle yapalımSchonerDuft topikteki hatunlar yazsın durumlarını buraya bende etiketleyerek kaydedeyim 1.sayfaya
2. deneme olacak
bilgilerini verirsen kuzum liste yapıyoruz hangi aşamada olduğun test bekliyorsan günü ne zamanGozumu acip kapasam asilamayi olmusumda sonucu alacagim gune gelseeeemm ya ne zor bu isler
Günaydin canlar ben 39 yasinda yim ücüncü denemem bugün adetimin besinci günü yumurta gelistirici ignelere basliyorum eger istenilen büyüklüge ulasirsa 6 gün sonra asilama yapilcak allahin izniyleBen kızları etiketliyorumSchonerDuft kızlar çizelge oluşturucam durumlarımız karışmasın herkes birbirinin durumunu bilsin diye kaçıncı aşılamanız olduğunu,yasınızı,test günü bekliyorsanız aşılama tarihinizi yazarsanız sevinirim mihracee Hurihuri2013 cerkeskizi1 Asksevgihuzur dream3416 T Tyt82 TRuyammm N nill85 sosyalbilimci A asli8289 @Halitim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?