Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Baş ağrısı mide bulantısı karın ağrısı birde üstüne ishal titreme üşüme beni mahvetti yaaaa sen nasıl oldun
Sabahı sabah ettim bas ağrım geçti de midem hala berbat ishal için 1 yemek kaşığı yoğurdun içine 1 cay kaşığı kahve koy karıştır ye rahatlatır

topikte aşılama olanlar bekleyen hamile olanları gösteren bir çizelge bir örnek bulup atayım
Ama ben tablo nerden nasıl yapılıyor bilmiyorum ki eğer sen yardımcı olursan yapalım hemen bugün bende karıştırıyorum bazen kim ne yaptırmıştı durumu neydi diye

Sabahı sabah ettim bas ağrım geçti de midem hala berbat ishal için 1 yemek kaşığı yoğurdun içine 1 cay kaşığı kahve koy karıştır ye rahatlatır
Kız onu yersem duramam ben öyle çıkarırım ne varsa

Günaydin canlar ben 39 yasinda yim ücüncü denemem bugün adetimin besinci günü yumurta gelistirici ignelere basliyorum eger istenilen büyüklüge ulasirsa 6 gün sonra asilama yapilcak allahin izniyle

Kızlar doktordan geldim şimdi. Kalçadan iğne verdi.henüz ilaclarimı almadım. Bugün bende başlıyorum yani.ama niye kalcadan verdi ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…