Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım sende bilgilerini yazsan liste yapacağız seninki eksik yasın kaçıncı aşılama denemen ve suan ki durumun lazım mesela benim yas 35 1.deneme için bat bekliyorum
Yasim 22 asilamam 1. deneme suan igne yapiyorum asilama gunumu bekliyorum ablacim.umarim eksik yazmamisimdir

Kızlar ya adete 1 hafta 10 gün kala sizdede sık idrara çıkma,karın şişliği,göğüslerde hassasiyet büyüme damarlarda belirginlik oluyor mu?

Benim 5 gun kala falan goguslerde asiri hassasiyet oluyor ve terimin kokusu degisiyor.
Kadinlar ve hormonlarin kadinlara yaptiklari :)

Hadı bakalım belkı gerek kalmaz sanki biraz şüphen var gıbı gün doğmadan neler doğar:) ayyyyy hamıleyım yazsan şuraya ne kadar sevınırım bılıyomusun:)
Bende sevinirim de o baba bizi tutmaz bacıııım o çatala illa yatılacak kaçışı yok.birde öyle şüphemde yok heyecanlı heyecanlı gün bekliyorum

Bugun 9. Gunumdu kizlar test yaptim ben. Negatif maalesef... 1,80 cikti. Sizler guzel habere ulasirsiniz ins.

Erken değilmi ki canım
Çok erken değil mi kuzum kanda bile erken bence bak benim 12.ci günüm daha yaptırmadım çıkmaz diye

Pazartesi tekrarla dedi dr kizlar, ama dollenme 6-7 gun icinde gerceklesiyor diye biliyorum. Artma ihtimali var mi dedim, yumurta asilama gununden sonra catlamis olabilir dedi. Ama soyle bisey var ki asilama sonrasi gunleri degerlendirmedik.. o yuzden artma ihtimali yok benim icin acikcasi. Adetimi bekleyecegim.. eger gebelik olmus olsa idi bu kadar dusuk cikmazdi muhtemelen..

hakkında ne iyi olacaksa öyle olsun kuzum ama en azından pazartesiyi bekleseydin yine de dikkat ederek geçir günlerini

Normal sartlar altinda 6-8 gunde dollenme tamamlaniyor ve dollenmeyle beraber hcg salgilanmaya basliyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…