- 22 Eylül 2017
- 218
- 203
- 53
Kaç kilosun öncelikle onu bilmek istiyorum sismekten korkuyorum dediğin için soruyorum....
Sizdeki sorun neydi ?
3.cü aşılama yerine tüp bebeğe başlamak daha mantıklı gibi geliyor bana eğer maddi sıkıntı varsa 3.cü aşılamayı düşünebilirsin
bu kez soylemicegi tuttu hep soylerKaç mm soyledimi.
yok pazartesiye kadar yok spermlerinde beklemesi daha iyiymisHadi bakalım şimdiden hayırlı olsun .. çatlama vurulduktan sonra ilişki önerdiler mi
4.gunu bittj 5. Gune giriyorum hala olmadimm testte yapmadimmCanım test yaptınmı merak etttım
Canım pekı hiç deişiklik varmı sende eğer pazartesıye kadar olmassan bı doktora gıt derım4.gunu bittj 5. Gune giriyorum hala olmadimm testte yapmadimm(
Yok canimm kasiklarimda hala.agri var sanki usutmusum gibi. Cok nadir olur gecikme bende bekleyeyim. 1 ay gececekngali yok hafta ici olurum herhalde. Bhcg 1.26 nin artma.ihtimalide yokCanım pekı hiç deişiklik varmı sende eğer pazartesıye kadar olmassan bı doktora gıt derım
Sen bilirsın canım benim hakkında hayırlısı :)Yok canimm kasiklarimda hala.agri var sanki usutmusum gibi. Cok nadir olur gecikme bende bekleyeyim. 1 ay gececekngali yok hafta ici olurum herhalde. Bhcg 1.26 nin artma.ihtimalide yok
Amin canim.yaaa hakkimjzda hayiirlisi gercektenSen bilirsın canım benim hakkında hayırlısı :)
Canım bencede Pazartesi’ye kadar bekle olmazsan bi doktorunla görüş derim4.gunu bittj 5. Gune giriyorum hala olmadimm testte yapmadimm(
Hadi bakalım inşallah mucizen yerleşmiştir göbüşeBazen bilmemek çok daha iyi oluyor hadi bakalım gün saymaya başla benim son 2 günüm kaldı bugün regli günümdü normalde olmadan atlatacam sanırım
Biraz zor canım 3 tüp tedavisi oldum ama mecburuz işte
Hoşgeldin canımmmmm Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Emeklerin boşa çıkmasınMerhabalar. Bugün 2. Aşılamamı yaptırdım. Yaşım 32. Test günü 13 ekim. Bizdeki sıkıntı eşimin sperm sayısı düşük, morfoloji de sıkıntılı bende de kist varmış. Ama adetim hep düzenli. Kıllanma tüylenme yok. Çok sıkıntı değilmiş doktor öyle demişti. Yalnız prolaktin hormonum yüksek çıktı. Dostinex kullanıyorum. Daha önce de 2 kez yüksek çıkmıştı. Yine ilaç kullanmıştım. Bu doktorum MR istedi ama benim MR fobim olduğundan erteledim o işibir de hipofizde bi şey çıkarsa diye korkuyorum. Neyse onu şimdi kafama takmamalıyım. Aşılamam iyi geçti hiç acı hissetmedim. Ki ilkinde çok acım olduğundan korkarak girdim. İlk aşılamamı medical park hast. de, 2. Yi yani bugünkünü tıp fakültesinde yaptırdım ve hem doktorumdan hem hemşirelerden çok memnun kaldım. İlk aşılamamda sonrasında ağrım da çok olmuştu. Şuan hiç bir ağrı sızı hissetmiyorum çom şükür. Tavsiye ederim akdeniz üni. Tüp bebek merkezi. Herkesin bu zorlu süreçte Allah yardımcısı olsun...
Canım bencede Pazartesi’ye kadar bekle olmazsan bi doktorunla görüş derim
Hoşbulduk canım amiinnn inşallah hepimizin emekleri boşa çılmasın...Hoşgeldin canımmmmm Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Emeklerin boşa çıkmasın
AminHoşbulduk canım amiinnn inşallah hepimizin emekleri boşa çılmasın...
Yine de sen işini garantiye al canımcanim yaa vucut alisik degil hormon falan almaya sapitti tabi normale donmeye calisiyor sanki
Tedavinden kaynaklı onlar kaçış yok maalesef...66 kiloyum. 6 kg fazlam var. ama sismekten kastim su, gonal f ve catlatmadan sonra karin bolgemde anormal bir siskinlik ve hassasiyet oluyor.
Nasil karar vericem gercekten bilmiyorum
Başka bir şey den olabilir mi ağrı stres yapıyorsan çok düşünüyorsan.....Kızlar ya çok başım ağrıyor bu iğneler baş ağrısı yaparmi
Heycsnnnnla bekliyorummmmm inss hayirli haberler olacakkk insGünaydın kızlar
Dün akşam eşime hastaneye gidelim dedim kan vereyim hoca kaçıncı gün yap demişti dedi 15 deyince yok dedi
Gece de rüyamda test vermişim sonucu 3. Küsurdü sonra yine veririz diyoruz değer yükselir belki diye....
Zaten bugün yarın diye diye test gününe geldik adette olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?