Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

66 kiloyum. 6 kg fazlam var. ama sismekten kastim su, gonal f ve catlatmadan sonra karin bolgemde anormal bir siskinlik ve hassasiyet oluyor.

Nasil karar vericem gercekten bilmiyorum

Canım pekı hiç deişiklik varmı sende eğer pazartesıye kadar olmassan bı doktora gıt derım
Yok canimm kasiklarimda hala.agri var sanki usutmusum gibi. Cok nadir olur gecikme bende bekleyeyim. 1 ay gececekngali yok hafta ici olurum herhalde. Bhcg 1.26 nin artma.ihtimalide yok

Hoşgeldin canımmmmm Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Emeklerin boşa çıkmasın

66 kiloyum. 6 kg fazlam var. ama sismekten kastim su, gonal f ve catlatmadan sonra karin bolgemde anormal bir siskinlik ve hassasiyet oluyor.

Nasil karar vericem gercekten bilmiyorum
Tedavinden kaynaklı onlar kaçış yok maalesef...
Yediklerine dikkat et biraz tedavi döneminde daha az zarar ile atlatırsın....
Ben 2 hafta sonra normale dönmüştüm ama kilolar kaldı tabi ki...
Eşin ne diyor ? Zaman çok hızlı geçiyor uzun süre ara verme ben o hatayı yaptım pişmanım şimdi

Günaydın kızlar
Dün akşam eşime hastaneye gidelim dedim kan vereyim hoca kaçıncı gün yap demişti dedi 15 deyince yok dedi
Gece de rüyamda test vermişim sonucu 3. Küsurdü sonra yine veririz diyoruz değer yükselir belki diye....
Zaten bugün yarın diye diye test gününe geldik adette olmadım

Heycsnnnnla bekliyorummmmm inss hayirli haberler olacakkk ins

Merhaba arkadaşlar. Asilama yaptirali 16 gün oldu henüz kan testi yaptırmadım. 11. Gun idrar testi negatif çıkınca sonucu kabullendim. Adetim 1 gun gecti. Crinone jel vermişti doktor. Bu jel adet gecikmesi yapar mi bilgisi olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…