Hayırlı olsun canım allahım güzel haberlerını almayı nasip etsın emeklerını bosa cıkarmasın en zor aşama bekleme aşamasındasın artık hiç bişeyi takma kafana dınlen bol bol dua et allahım hepimize yardımcı olsun :)Merhabalar. Bugün 2. Aşılamamı yaptırdım. Yaşım 32. Test günü 13 ekim. Bizdeki sıkıntı eşimin sperm sayısı düşük, morfoloji de sıkıntılı bende de kist varmış. Ama adetim hep düzenli. Kıllanma tüylenme yok. Çok sıkıntı değilmiş doktor öyle demişti. Yalnız prolaktin hormonum yüksek çıktı. Dostinex kullanıyorum. Daha önce de 2 kez yüksek çıkmıştı. Yine ilaç kullanmıştım. Bu doktorum MR istedi ama benim MR fobim olduğundan erteledim o işibir de hipofizde bi şey çıkarsa diye korkuyorum. Neyse onu şimdi kafama takmamalıyım. Aşılamam iyi geçti hiç acı hissetmedim. Ki ilkinde çok acım olduğundan korkarak girdim. İlk aşılamamı medical park hast. de, 2. Yi yani bugünkünü tıp fakültesinde yaptırdım ve hem doktorumdan hem hemşirelerden çok memnun kaldım. İlk aşılamamda sonrasında ağrım da çok olmuştu. Şuan hiç bir ağrı sızı hissetmiyorum çom şükür. Tavsiye ederim akdeniz üni. Tüp bebek merkezi. Herkesin bu zorlu süreçte Allah yardımcısı olsun...
Aminn canım inşallah hepimiz güzel haberler alırız Allahın izniyle... 10 gün sonra ankarada kaan aydos hocayla randevumuz var eşim için gidicez. Bakalım ne diyecek.hakkımızda hayırlısıHayırlı olsun canım allahım güzel haberlerını almayı nasip etsın emeklerını bosa cıkarmasın en zor aşama bekleme aşamasındasın artık hiç bişeyi takma kafana dınlen bol bol dua et allahım hepimize yardımcı olsun :)
Amin ankara tıp fakültesindeydı galiba deme canımAminn canım inşallah hepimiz güzel haberler alırız Allahın izniyle... 10 gün sonra ankarada kaan aydos hocayla randevumuz var eşim için gidicez. Bakalım ne diyecek.hakkımızda hayırlısı
Senin için yorucu olmasın tabı sen nerden gıdıcen bılmiyorum ama yolculuk etmek iyi gelirmi canımAmin ankara tıp fakültesindeydı galiba deme canım
Bilmiyorum canım özel muayenehanesine gidicez biz.Amin ankara tıp fakültesindeydı galiba deme canım
Hakkınızda hayırlısı canım işallah herşey yolunda gıder :)Bilmiyorum canım özel muayenehanesine gidicez biz.
Üzüldüm canım yaSagol.. Asiri bir sey yapmam tabii ama umut yok benim acimdan. Yani direkt adetimi bekleme moduna gectim. Kafamdan atmaya calisiyorum.
Hoş geldin canım....Merhabalar. Bugün 2. Aşılamamı yaptırdım. Yaşım 32. Test günü 13 ekim. Bizdeki sıkıntı eşimin sperm sayısı düşük, morfoloji de sıkıntılı bende de kist varmış. Ama adetim hep düzenli. Kıllanma tüylenme yok. Çok sıkıntı değilmiş doktor öyle demişti. Yalnız prolaktin hormonum yüksek çıktı. Dostinex kullanıyorum. Daha önce de 2 kez yüksek çıkmıştı. Yine ilaç kullanmıştım. Bu doktorum MR istedi ama benim MR fobim olduğundan erteledim o işibir de hipofizde bi şey çıkarsa diye korkuyorum. Neyse onu şimdi kafama takmamalıyım. Aşılamam iyi geçti hiç acı hissetmedim. Ki ilkinde çok acım olduğundan korkarak girdim. İlk aşılamamı medical park hast. de, 2. Yi yani bugünkünü tıp fakültesinde yaptırdım ve hem doktorumdan hem hemşirelerden çok memnun kaldım. İlk aşılamamda sonrasında ağrım da çok olmuştu. Şuan hiç bir ağrı sızı hissetmiyorum çom şükür. Tavsiye ederim akdeniz üni. Tüp bebek merkezi. Herkesin bu zorlu süreçte Allah yardımcısı olsun...
Üzüldüm canım yaadetten sonra ne yapmayı düşünüyorsun inşallah olmazsinda
Bence 3.asilamayi yapNormalde ilk asilamadan sonra modumu hemen dusurup uzun sure ovulasyon testleriyle takip disinda bir sey yapmamistim. Bu sefer sonuc olumsuz olsa da ucuncu bir asilama daha denemek istiyorum.
Aslinda cok kararsizim; bir tarafim asilamayi birak direkt tup bebek dene diyor, bir tarafim da tupun garantisi yok, o da olumsuz olursa yikilirsin diyor. siz ne dersiniz kizlar?
3. Asilamadan sonra tup mu, yoksa asilamayla vakit kaybetmeden direkt tüp mu yaptirsam. Tupte de ignelerin dozu baya artiyor sanirim, sismekten korkuyorum.
Benım doktorum en az üç defa aşılama olmalı sonrasında sonuç alınmıyosa tüpe gecılmeli dıyo çünkü daha fazlası vakıt kaybı dıyo ben mesela üçüncğye basladım işallah tutar ama olmassa tüp bebeğe gecicem canım sende içinden gelen neyse onu yap canım benımNormalde ilk asilamadan sonra modumu hemen dusurup uzun sure ovulasyon testleriyle takip disinda bir sey yapmamistim. Bu sefer sonuc olumsuz olsa da ucuncu bir asilama daha denemek istiyorum.
Aslinda cok kararsizim; bir tarafim asilamayi birak direkt tup bebek dene diyor, bir tarafim da tupun garantisi yok, o da olumsuz olursa yikilirsin diyor. siz ne dersiniz kizlar?
3. Asilamadan sonra tup mu, yoksa asilamayla vakit kaybetmeden direkt tüp mu yaptirsam. Tupte de ignelerin dozu baya artiyor sanirim, sismekten korkuyorum.
Hoşbulduk :) inşallah canım bu sefer moralim daha iyi. Gerçi Spermiyogram sonucumuzu öğrenemedik. merak içimdeyim acaba yıkama sonrası sayı kaçtı diye. İlk aşılamada 800 bin idi ve çok üzülmüştüm. İnşallah bu kez daha iyidir ve tutar...Hoş geldin canım....
Büyük gün 13 ekim demek inşallah Bu sefer olur
Kaç kilosun öncelikle onu bilmek istiyorum sismekten korkuyorum dediğin için soruyorum....Normalde ilk asilamadan sonra modumu hemen dusurup uzun sure ovulasyon testleriyle takip disinda bir sey yapmamistim. Bu sefer sonuc olumsuz olsa da ucuncu bir asilama daha denemek istiyorum.
Bazen bilmemek çok daha iyi oluyor hadi bakalım gün saymaya başla benim son 2 günüm kaldı bugün regli günümdü normalde olmadan atlatacam sanırımHoşbulduk :) inşallah canım bu sefer moralim daha iyi. Gerçi Spermiyogram sonucumuzu öğrenemedik. merak içimdeyim acaba yıkama sonrası sayı kaçtı diye. İlk aşılamada 800 bin idi ve çok üzülmüştüm. İnşallah bu kez daha iyidir ve tutar...
Biraz zor canım 3 tüp tedavisi oldum ama mecburuz işteTüp bebek yapımı da çok zor diyorlar
Canım benim 2.5 yıldır olmuyor.bunun 1 yılını aşilama yada tup bebek yaptırsam mi diye düşündüm. Belki kendi olur diye bekledim. Sonra asilamaya karar verdim. Çok da umut bağlanıyorum asilamaya eşime de söyledim beklenti içine girme tutma şansı düşük diye. Şimdi diyorum ki keşke beklemeseydim. Belki şimdiye kadar ya asilamadan ya tup bebekten sonuç alırdım. Almasam bile en azından denedim derim ve kafamdan atarım sen şimdi yaptirmasan aklının bir köşesinde hep olacak benim sana tavsiyem yaptir ve sonucunada kendini hazırla ben hem korkuyorum.hemde hastaneleri sevmem iğneden bile çok korkarım. Ama denemeye karar verdimKızlar ben aşılamadan vazgeciyorum gibi
Ekimde olcaktım ama bilmiyorum içimden gelmiyo
Eşim çok ısrar ediyo
Benniye vazgeciyo gibiyim onu da anlamadım ama galiba tutmazsa diye endişem var
Çünkü onu yaptırınca bu sefer bir ay ona umut baglıcaz hele eşim sürekli gözüme bakcak sorcak ve sonuc negatif çıkarsa yıkılcak
Zaten negatif olursa tüp bebek hiç yaptıramam bünyem de zayıf bilmiyorum
Doğru diyosuncanımCanım benim 2.5 yıldır olmuyor.bunun 1 yılını aşilama yada tup bebek yaptırsam mi diye düşündüm. Belki kendi olur diye bekledim. Sonra asilamaya karar verdim. Çok da umut bağlanıyorum asilamaya eşime de söyledim beklenti içine girme tutma şansı düşük diye. Şimdi diyorum ki keşke beklemeseydim. Belki şimdiye kadar ya asilamadan ya tup bebekten sonuç alırdım. Almasam bile en azından denedim derim ve kafamdan atarım sen şimdi yaptirmasan aklının bir köşesinde hep olacak benim sana tavsiyem yaptir ve sonucunada kendini hazırla ben hem korkuyorum.hemde hastaneleri sevmem iğneden bile çok korkarım. Ama denemeye karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?