Geçmiş olsun üşüttün mü acabaGünaydın kızlar size çünkü bana gün hiç aymadı çok fenayım basımın arkasına gece bir ağrı saplandı öldürüyor beni bu yetmezmiş gibi sabah kalktım bir mide bulantısı bas ağrısıyla karıştı gözlerime vurdu anam bi okusa bana kuzum @Hurihuri2013.seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahSchonerDuft
Benimde dün gece çok başım ağrıdı gözüme vurdu. BağırsaklarıM bozuldu. Gece iki kere kusmaya kalktim.agzimin içi şu doldu.iğneden mi anlamadım. Biraz psikolojik olarak iyi değilim. Niy böyle oldum.Günaydın kızlar size çünkü bana gün hiç aymadı çok fenayım basımın arkasına gece bir ağrı saplandı öldürüyor beni bu yetmezmiş gibi sabah kalktım bir mide bulantısı bas ağrısıyla karıştı gözlerime vurdu anam bi okusa bana kuzum @Hurihuri2013.seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahSchonerDuft
Ah canim kanda yaptirsan netlesse durum. Bende 14. Gunu kan yaptirdim cikmadi 1.26 cikti. Adet 5 gun gecikti hala gelen giden olmadi hormon ilaclarina bagliyorum jel.kullanmadim ben. Ama sende hala umut varrrMerhaba arkadaşlar. Asilama yaptirali 16 gün oldu henüz kan testi yaptırmadım. 11. Gun idrar testi negatif çıkınca sonucu kabullendim. Adetim 1 gun gecti. Crinone jel vermişti doktor. Bu jel adet gecikmesi yapar mi bilgisi olan var mi?
Oyyy cok gecmisss olsunnGünaydın kızlar size çünkü bana gün hiç aymadı çok fenayım basımın arkasına gece bir ağrı saplandı öldürüyor beni bu yetmezmiş gibi sabah kalktım bir mide bulantısı bas ağrısıyla karıştı gözlerime vurdu anam bi okusa bana kuzum @Hurihuri2013.seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahSchonerDuft
Belki ilaclardandir dediğin gibi. Pazartesi hala olmazsam yaptırayımAh canim kanda yaptirsan netlesse durum. Bende 14. Gunu kan yaptirdim cikmadi 1.26 cikti. Adet 5 gun gecikti hala gelen giden olmadi hormon ilaclarina bagliyorum jel.kullanmadim ben. Ama sende hala umut varrr
Sağol canımOyyy cok gecmisss olsunn
Günaydın geçmiş olsun canım benım okurum tabı dua en güzel ilac ama iyi deilsen doktora bı görün tatlım yaGünaydın kızlar size çünkü bana gün hiç aymadı çok fenayım basımın arkasına gece bir ağrı saplandı öldürüyor beni bu yetmezmiş gibi sabah kalktım bir mide bulantısı bas ağrısıyla karıştı gözlerime vurdu anam bi okusa bana kuzum @Hurihuri2013.seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahSchonerDuft
Günaydın cok gecmiş olsun canım yaaaaBenimde dün gece çok başım ağrıdı gözüme vurdu. BağırsaklarıM bozuldu. Gece iki kere kusmaya kalktim.agzimin içi şu doldu.iğneden mi anlamadım. Biraz psikolojik olarak iyi değilim. Niy böyle oldum.
Günaydın canım benım hayrolsun işallah kafaya cok takıyosun merak edıyosun ya normal hadı işallah pazartesı iyi haberlerını alalım :)Günaydın kızlar
Dün akşam eşime hastaneye gidelim dedim kan vereyim hoca kaçıncı gün yap demişti dedi 15 deyince yok dedi
Gece de rüyamda test vermişim sonucu 3. Küsurdü sonra yine veririz diyoruz değer yükselir belki diye....
Zaten bugün yarın diye diye test gününe geldik adette olmadım
Günaydın tatlım nasılsın bugünHeycsnnnnla bekliyorummmmm inss hayirli haberler olacakkk ins
geçmiş olsun canım şimdi nasılsınGünaydın kızlar size çünkü bana gün hiç aymadı çok fenayım basımın arkasına gece bir ağrı saplandı öldürüyor beni bu yetmezmiş gibi sabah kalktım bir mide bulantısı bas ağrısıyla karıştı gözlerime vurdu anam bi okusa bana kuzum @Hurihuri2013.seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahSchonerDuft
Sabaha nazaran rahatım biraz daha ama sanki adet olacak gibi hissediyorum ama çok erken daha 9 gün var eğer bugün adet olursam bizim aşılama 1 ay daha ertelenir offfgeçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Benimde hep adet belirtilerim çok erken başlar ara ara Karnım ağırdır hatta gunume çok olmasa derim ki kesin adet olacam.Sabaha nazaran rahatım biraz daha ama sanki adet olacak gibi hissediyorum ama çok erken daha 9 gün var eğer bugün adet olursam bizim aşılama 1 ay daha ertelenir offf
Ben sabah birde bazayı kaldırdım bluz almak için ağırdı korunmuyoruz da insanın aklına herşey geliyor ya bebek varsa ve bilmesem birşey olsa Allah korusun herşeyi düşünüyor insanBenimde hep adet belirtilerim çok erken başlar ara ara Karnım ağırdır hatta gunume çok olmasa derim ki kesin adet olacam.
Test yapmak için deli oldum ya şimdi yapmayı erteliyorumGünaydın canım benım hayrolsun işallah kafaya cok takıyosun merak edıyosun ya normal hadı işallah pazartesı iyi haberlerını alalım :)
Limon ye mandalina ye c vitamini suyu bol tut viks sür boğazına az göğüs bölgene ben öyle atlattım öksürüğü burun akıntısınıBende grip oldum tam sirasi.s
off valla asilama esnasinda cok kotu oldu nane limon adacayo iciyorm bitkin bitkin insallah pazartesiye gecer ignemi vurdum kendim sabah . Sen naptin varmi belirtiLimon ye mandalina ye c vitamini suyu bol tut viks sür boğazına az göğüs bölgene ben öyle atlattım öksürüğü burun akıntısını
Dikkat et geçmezse de hafifler pazartesiye....off valla asilama esnasinda cok kotu oldu nane limon adacayo iciyorm bitkin bitkin insallah pazartesiye gecer ignemi vurdum kendim sabah . Sen naptin varmi belirti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?