- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
bana olmayacakmissin gibi geldi bi anda insallah olmazsin bebisin seninledir kac gun kaldi adete asilamanin kacinci gunuDikkat et geçmezse de hafifler pazartesiye....
Belirti yok canim testte yapmadım adeti bekliyorum sanırım içten içe
13.cü günü bugün normal adet günüm dündü bugün de olacak belirtim yok .. insallah bebiş vardır kuzum ya benim kendimde pek umudum yokbana olmayacakmissin gibi geldi bi anda insallah olmazsin bebisin seninledir kac gun kaldi adete asilamanin kacinci gunu
inşallah hamilesindir.artık birileri hamile olsun13.cü günü bugün normal adet günüm dündü bugün de olacak belirtim yok .. insallah bebiş vardır kuzum ya benim kendimde pek umudum yok
teste gider duramazdim bennn iyi furuyosun .13.cü günü bugün normal adet günüm dündü bugün de olacak belirtim yok .. insallah bebiş vardır kuzum ya benim kendimde pek umudum yok
Bir hamiş vardı ama yazmıyor artık o ismini hatırlamadım şimdi... benim kendimden pek umudum yok çok stresli 2 hafta geçirdiminşallah hamilesindir.artık birileri hamile olsun
Elim teste gitmiyorkiteste gider duramazdim bennn iyi furuyosun .
benim ruh halim oyle dengesizki heleki bu ay . Dua edelim napalim insallah umdugumuz gibi olmaz iyi sonuclar alirizBir hamiş vardı ama yazmıyor artık o ismini hatırlamadım şimdi... benim kendimden pek umudum yok çok stresli 2 hafta geçirdim
artik oyle bi durumdayiz kiii test yapasimiz bile yok heralde 1 ay adet olmasak enfeksiyondandir kistendir diyecezElim teste gitmiyorkideli gibi gün saydım ama boşa saymışım
Inşallah öyle olur..benim ruh halim oyle dengesizki heleki bu ay . Dua edelim napalim insallah umdugumuz gibi olmaz iyi sonuclar aliriz
Kesinlikleartik oyle bi durumdayiz kiii test yapasimiz bile yok heralde 1 ay adet olmasak enfeksiyondandir kistendir diyecezhic hamilelik yok aklimizda
seni şartlandırmak istemem ama benim daha önceki tutan aşılamamda da bende öle olmuştum adet olacak gbiydimSabaha nazaran rahatım biraz daha ama sanki adet olacak gibi hissediyorum ama çok erken daha 9 gün var eğer bugün adet olursam bizim aşılama 1 ay daha ertelenir offf
ne diyecegimi sasirdim :-( canini sikma diyecegim ama olmayacak ne diyeyim bilemedim . Ama lutfen sakin ol kendi kendini motive et kimseden kimseye fayda yok bi dahakine daha guzel olcak diye dusun yiprtma kendini .sKızlar adet oluyorum
Sadece allahım dedim test yapıpta negatifi görmeyeyim olmayacaksa adet olayım dedimne diyecegimi sasirdim :-( canini sikma diyecegim ama olmayacak ne diyeyim bilemedim . Ama lutfen sakin ol kendi kendini motive et kimseden kimseye fayda yok bi dahakine daha guzel olcak diye dusun yiprtma kendini .s
Sadece allahım dedim test yapıpta negatifi görmeyeyim olmayacaksa adet olayım dedimüzgünüm şimdi annemlerdeyim ağlamak istiyorum ama annemin önünde olmaz kelimler tükeniyor: ([/QUOT :-( canim benim ayni seyleri yasiyacagimizi bile bile umit ediyoruz ugrasiyoruz cabaliyoruz ama bi sekilde geri cokuyoruz birakiyoruz yapmak istemiyoruz gitmek istemiyoruz ve yine bi cikis yolu ariyoruz Rabbim bizi bununla siniyorsaaa eger ne olur yardimetsin cocukla yada cocuksuzlukla sinamasin kimseyi sonrada bizi zor hersey ama napalim sukredip mucadele edip dusup tekrar kalkacagiz onuda ogrendik bu zorluklarla mucadele ede ede alisiriyoruz ilk gun agliyoruz sonra mutsuz mutsuz dolaniyoruz sonra ise alisip yeni umutlar ariyoruz imtihan zor
Canım benım cok üzüldüm inannnn ne dıyımkı bende yenı atlattım bılıyorum şuan ne durumda olduğnu senı ne rahatlatcaksa onu yap bırak kendını rahatla olurmuuuuu cok üzüldüm ınan cokkkkkEşime baktım o benden daha heyecanlıydı nasıl söyleyecemiçimde tuhaf ama bir huzur var olması gerekeni yaşıyorum 2.ci aşılama planı yapacam ama yapamıyorum tam sınav gününe denk geliyor aşılama tahmini olarak
Offf çok üzüldüm canım ya şimdi ne denir ki bilemiyorum hayırlısı deyip susuyorum kelimeler anlamsız biliyorumKızlar adet oluyorum
Aşılaman tutmuş sonrasında aksi bir durummu oldu kuzum.ben henüz hiç aşılama yaptırmadım bat bekliyorum ilk aşılama. İçinseni şartlandırmak istemem ama benim daha önceki tutan aşılamamda da bende öle olmuştum adet olacak gbiydim
2 .aşılamam tutumuştu canım sonra kimyasal gebelikmiş düştü değerlerim.şimdi 4 aşılamam yapıldı.tahlil günümü bekliyorumAşılaman tutmuş sonrasında aksi bir durummu oldu kuzum.ben henüz hiç aşılama yaptırmadım bat bekliyorum ilk aşılama. İçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?