Rahat olmayı dene bekle bakalımkızlar niye böyle oluyor anlamıyorum stresten dolayımı beynim bana oyun mu oynuyor dün biraz geldi sonrasında dünden bugüne birşey yok birazdan yine gelir kafayı yerim düşünmekten
negtifi kabullendim gelsede dr kontrolüme gitsem tedavime başlasamRahat olmayı dene bekle bakalım
rahat olmak çok zor kuzum ya binbir hayal ile başlıyoruz tedaviye sen stres yapma relax ol beslenme düzenine dikkat et uyku düzenini sağla evini temizle aşılamadan sonra temizlik derdin olmasın difrize pratik şeyler at börek sar at mesela zamanda geçer hazırlarken streste azalırGünaydın kızlarSchonerDuft e rahat ol diyorum ama kendim yapamıyorum bat a 1 hafta kaldı stres korku heyecan bütün vücudumu sardı patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyorum ortalıkta acayip gerginim ya
kızlar niye böyle oluyor anlamıyorum stresten dolayımı beynim bana oyun mu oynuyor dün biraz geldi sonrasında dünden bugüne birşey yok birazdan yine gelir kafayı yerim düşünmekten
Günaydın kızlarSchonerDuft e rahat ol diyorum ama kendim yapamıyorum bat a 1 hafta kaldı stres korku heyecan bütün vücudumu sardı patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyorum ortalıkta acayip gerginim ya
gözün aydın diyorum darısı başıma kontrole gidecek misin peki kist olduysa diyeAllah sıkıntınızı giderisn kızlarr. İlk günler zor oluyor sonra alışıyor f olur insan kabulleniyor. inş. pozitif olur sonuçlarınızzz hayırlı heberlerinizi bekliyoruzzz.
ben ekim itibariyle yedim kırmızı kartı
Evet bu hafta pratik bişeyler hazırlayıp difrize atarım temizlik yemek konusunda eşim destek olur zaten onda bi sıkıntı yok ama uyku sıkıntı kulak kristallerim oynamıs bas dönmesi yapıyor uyutmuyornegtifi kabullendim gelsede dr kontrolüme gitsem tedavime başlasam
rahat olmak çok zor kuzum ya binbir hayal ile başlıyoruz tedaviye sen stres yapma relax ol beslenme düzenine dikkat et uyku düzenini sağla evini temizle aşılamadan sonra temizlik derdin olmasın difrize pratik şeyler at börek sar at mesela zamanda geçer hazırlarken streste azalır
hayırlısı inş. canım inş. kırmızı görmezsin inş.inş.gözün aydın diyorum darısı başıma kontrole gidecek misin peki kist olduysa diye
oovvv geçmiş olsunEvet bu hafta pratik bişeyler hazırlayıp difrize atarım temizlik yemek konusunda eşim destek olur zaten onda bi sıkıntı yok ama uyku sıkıntı kulak kristallerim oynamıs bas dönmesi yapıyor uyutmuyor
hayırlısı olsun kuzum oluruna bırakmak bazen daha iyihayırlısı inş. canım inş. kırmızı görmezsin inş.inş.
ben gitmeyecğeim canım oluruna bıraktım açıkcası
Sağol canım ne yaptın gidecekmisin öğle arasındaoovvv geçmiş olsun
benim eşimde sağolsun bardak kaldırtmadı bana ilk 1 hafta
hayırlısı olsun kuzum oluruna bırakmak bazen daha iyi
aile hekimimle görüşeyim idrar yaparım belki yada iş çıkışı acile gidip kan veririmSağol canım ne yaptın gidecekmisin öğle arasında
ultrason ile mi baktılar kuzum çatlayıp çatlamadığına .... dualarım seninle kuzumKizlar tek yumurtam catlamis islemler devam ediyo birazdan bitcek asilama
çatlama iğnesinin etkisi kuzum 10.cu günden sonra geçiyorkızlar aşılamamın 10. günüdeyim ama huzursuzum sanki hafiften adet ağrım başlicak gibi, sizde de bu kadar erken oldumu adet ağrısı
Hadi hayırlısı canım kasma kendini korkma emi bilgi ver bizede aklım sendeKizlar tek yumurtam catlamis islemler devam ediyo birazdan bitcek asilama
Hayırlısı olsun allahım müjdesinide nasıp etsın işallah canım bende saat ıkıde gıdıcem yumurta boyutları bakılcak catlatma iğnesı verılcek carsamba asilama olur büyük bı ıhtımalle hakkımızda hayırlısıKizlar tek yumurtam catlamis islemler devam ediyo birazdan bitcek asilama
Hayırlısı senın için dua ediyorum tatlımaile hekimimle görüşeyim idrar yaparım belki yada iş çıkışı acile gidip kan veririm
DUAlarım seninle kuzum güzel haberler ile gelKızlar bende saat ıkıde doktora gıdıcem işallah benım yumurtalar iyi gelişmiştirde hemen catlatma iğnesını verır dua edın lütfen benım için bır hafta daha iğne vurmak istemiyorum göbeğim mahvoldu ya dua edın lütfen canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?