Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın kızlar SchonerDuft e rahat ol diyorum ama kendim yapamıyorum bat a 1 hafta kaldı stres korku heyecan bütün vücudumu sardı patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyorum ortalıkta acayip gerginim ya

Rahat olmayı dene bekle bakalım
negtifi kabullendim gelsede dr kontrolüme gitsem tedavime başlasam
Günaydın kızlar SchonerDuft e rahat ol diyorum ama kendim yapamıyorum bat a 1 hafta kaldı stres korku heyecan bütün vücudumu sardı patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyorum ortalıkta acayip gerginim ya
rahat olmak çok zor kuzum ya binbir hayal ile başlıyoruz tedaviye sen stres yapma relax ol beslenme düzenine dikkat et uyku düzenini sağla evini temizle aşılamadan sonra temizlik derdin olmasın difrize pratik şeyler at börek sar at mesela zamanda geçer hazırlarken streste azalır

kızlar niye böyle oluyor anlamıyorum stresten dolayımı beynim bana oyun mu oynuyor dün biraz geldi sonrasında dünden bugüne birşey yok birazdan yine gelir kafayı yerim düşünmekten

Allah sıkıntınızı giderisn kızlarr. İlk günler zor oluyor sonra alışıyor f olur insan kabulleniyor. inş. pozitif olur sonuçlarınızzz hayırlı heberlerinizi bekliyoruzzz.
ben ekim itibariyle yedim kırmızı kartı

Günaydin kizlar denetim canim isallah sonuc istedigin gibi olur keske biseyler bizim elimizde olsa ama deil allahim hayirlisini versin ruhudeli sıkma canını rahat ol işallah hersey yolunda gıder yeterki canın iyi olsun mıhracem sonunda adet oldun anladığım kadarıyla ne dıyim canım hep umut ettık ama kısmet deılmiş sıkılma olurmu canlarımmm hadı bıraz kendınızı motıve edın hersey güzel olcak işallah allahın ıznıyle sabır :)

gözün aydın diyorum darısı başıma kontrole gidecek misin peki kist olduysa diye

Evet bu hafta pratik bişeyler hazırlayıp difrize atarım temizlik yemek konusunda eşim destek olur zaten onda bi sıkıntı yok ama uyku sıkıntı kulak kristallerim oynamıs bas dönmesi yapıyor uyutmuyor

Evet bu hafta pratik bişeyler hazırlayıp difrize atarım temizlik yemek konusunda eşim destek olur zaten onda bi sıkıntı yok ama uyku sıkıntı kulak kristallerim oynamıs bas dönmesi yapıyor uyutmuyor
oovvv geçmiş olsun
benim eşimde sağolsun bardak kaldırtmadı bana ilk 1 hafta

hayırlısı inş. canım inş. kırmızı görmezsin inş.inş.
ben gitmeyecğeim canım oluruna bıraktım açıkcası
hayırlısı olsun kuzum oluruna bırakmak bazen daha iyi

kızlar aşılamamın 10. günüdeyim ama huzursuzum sanki hafiften adet ağrım başlicak gibi, sizde de bu kadar erken oldumu adet ağrısı

Kizlar tek yumurtam catlamis islemler devam ediyo birazdan bitcek asilama
Hayırlısı olsun allahım müjdesinide nasıp etsın işallah canım bende saat ıkıde gıdıcem yumurta boyutları bakılcak catlatma iğnesı verılcek carsamba asilama olur büyük bı ıhtımalle hakkımızda hayırlısı

Kızlar bende saat ıkıde doktora gıdıcem işallah benım yumurtalar iyi gelişmiştirde hemen catlatma iğnesını verır dua edın lütfen benım için bır hafta daha iğne vurmak istemiyorum göbeğim mahvoldu ya dua edın lütfen canlarım

DUAlarım seninle kuzum güzel haberler ile gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…