- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
ya anlayamadim devlete gitmedim ozel hatta klinik ve adam cok iyi anlamadigim seyde rahim filminde nasik boyle bisey anlasilmaz bunu ancak boyle anlayabilirdik diyor o incecik seyi bile sokamadi iste 3 tane denedi nerdeyse ondan canimdan can gittiO nasıl iş ya sen devlete mi gittin özele mi çok garip belki sıkıntı buydu bu yüzden gebe kalamadın yani adam akıllı sıkıntıyı çözmeden aşılama yapmak ne kadar doğru bilemedim ki aşılamanın yapıldığı katedral serum hortumu gibi ince birşey mal oldum suan
Tövbe Yarabbi eeee ne yaptı peki insan anestezi verir en azından uyutup yapar deseydin keşke bu kadar acı çekmezdinAma suda var tabi ben filmedede skinti yasadim rahmin dondu felan ilac gitmedi ikinciyi verdi ordada anladi bence bu kadar kapali degildi sonrada kapandi
KAPLILIK İÇİN BİR ÇÖZÜM VARMIYMIŞ PEKİ KUZUMAma suda var tabi ben filmedede skinti yasadim rahmin dondu felan ilac gitmedi ikinciyi verdi ordada anladi bence bu kadar kapali degildi sonrada kapandi
hic aklima gelmedi ki azicik bisey sandim rahmim yukarda bide benim onu one cekerken mahvetti beni birakdaa ya ben diyorum ki bu genelde kurtajdan sonra bide enfeksiyonlarda olurmus bence filmde acti benim rahmimi rahatladi sonra ben enfeksiyon felan kaptim kapandi biz asilamaya karar verene kadar cunku enfeksiyonda bi sebep diyor nette kafam allak pullak ama allahdan o ladar aciya ragmen asilamayi yapabildi azicik giripTövbe Yarabbi eeee ne yaptı peki insan anestezi verir en azından uyutup yapar deseydin keşke bu kadar acı çekmezdin
internette okudugumca cozum ya rahim filmi diyor yada elektriikli biseyle ameliyat diyor histeroskopi diyeKAPLILIK İÇİN BİR ÇÖZÜM VARMIYMIŞ PEKİ KUZUM
AMELYAT olunca peki doğal yol şansın olacak mı başka bir doktor ile görüştün mü bu durumuinternette okudugumca cozum ya rahim filmi diyor yada elektriikli biseyle ameliyat diyor histeroskopi diye
Ben inanıyorum çok hemde Rabbim bunca uğraşı boşa çıkartmazkızlarr inş. Allah dualarımızı kabul edecek inş. hayırlı bir şekilde bebişlerimizeee kavuşacağız sabır sabır
Vurdukları iğneler kullandıkları ilaçlar kist yapıyormuş ama ilaçlardan kaynaklı olduğu için vücut hemen atıyormuş diye biliyorum ama yinede araştırmak lazım kuzum sen özelde mi yaptırdın devlette mi yani doktorlar bu bilgileri vermiyormu?yarın drye gidecem kızlar dün o kanama oldu neden bugün hiç yok c.tesi yi geçtim kist mi var acaba diyorum
üniversite hastanesinde prof yaptı .....cevapsız bırakmıyor soruları ayrıntılı bakıyor işini sağlama alıyor es geçmiyor yarın kanda baktırır muhtemelenVurdukları iğneler kullandıkları ilaçlar kist yapıyormuş ama ilaçlardan kaynaklı olduğu için vücut hemen atıyormuş diye biliyorum ama yinede araştırmak lazım kuzum sen özelde mi yaptırdın devlette mi yani doktorlar bu bilgileri vermiyormu?
Yaptım bugün canım etiketledimde ilk sayfada bak bakalım olmuşmuRuhudeli liste ne oldu kuzum
EVET OLMUŞ ELİNE SAĞLIK CANIM EN AZINDAN KARIŞMAZYaptım bugün canım etiketledimde ilk sayfada bak bakalım olmuşmu
asilama bi sonuclansin arastiri0 giderim baska birinedeAMELYAT olunca peki doğal yol şansın olacak mı başka bir doktor ile görüştün mü bu durumu
asilama bi sonuclansin arastiri0 giderim baska birinede ..AMELYAT olunca peki doğal yol şansın olacak mı başka bir doktor ile görüştün mü bu durumu
Tatlım bak ben dört tane nur topu gıbı yumurta yumurtlamışımmmmmmağlayacak sızlanacak zamnımız yokki kuzum :) adet olunca devam kaldığım yerden
Amin saol güzel yürekli arkadasım benım dört tane yumurta yumurtlamışım nur topu gıbı yarın catlatma iğnemı yapcam carsamba 11 de asılamam var hadı darısı senın basınaaaaaaa sekerimmmm:)Senin ağzını severim ne güzel kadınsın sen ya nasıl güzel gönlün var senin Rabbim gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?