- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
Yoktur kist felan iyi düşünüyoruz tatlım ilacların etkisidir bak olsa bende olurdu hemde üç aydır yumutçrtluyup döllenemeyen bes altı yumurtam vardı ilacların hiç ardı arkası kesilmedı iyi düşüncez ıyı olcak canım benimyarın drye gidecem kızlar dün o kanama oldu neden bugün hiç yok c.tesi yi geçtim kist mi var acaba diyorum
Üzülme olurmuuuuu lütfen bak aklım sende sen cok güçlüsün benı sen ruhudeli mıhrace üzüldüğümde o kadar güzel yüreklendırdınızki aynısını sendende bekliyorum yenı umut oldun bana unutma olurmu canım kardesimTatlım bak ben dört tane nur topu gıbı yumurta yumurtlamışımmmmmmhadı darısı senın başına yarın catlatma iğnemi olcam tavuk gibi hissettım kendımı yaaaaa
Catlama ignesi nde bu 4 yumurtanin hepsi catlamiyor dimi.Yoktur kist felan iyi düşünüyoruz tatlım ilacların etkisidir bak olsa bende olurdu hemde üç aydır yumutçrtluyup döllenemeyen bes altı yumurtam vardı ilacların hiç ardı arkası kesilmedı iyi düşüncez ıyı olcak canım benim
bilmem doktor ıkısının catlamak üzere olduğnu söyledi onları catlatcakmiş kesın diğer ıkısıde allaha emanet canım benım :)Catlama ignesi nde bu 4 yumurtanin hepsi catlamiyor dimi.
bilmem doktor ıkısının catlamak üzere olduğnu söyledi onları catlatcakmiş kesın diğer ıkısıde allaha emanet canım benım :)
sana soru sorabilirmiyim ¿bilmem doktor ıkısının catlamak üzere olduğnu söyledi onları catlatcakmiş kesın diğer ıkısıde allaha emanet canım benım :)
Burda direk sor sorunu canım bilenler hemen cevaplar amannn hepimiz aynı dertten muzdaribiz sonuçta buarada hosgeldinnnnsana soru sorabilirmiyim ¿
Tatlım bak ben dört tane nur topu gıbı yumurta yumurtlamışımmmmmmhadı darısı senın başına yarın catlatma iğnemi olcam tavuk gibi hissettım kendımı yaaaaa
Amin saol güzel yürekli arkadasım benım dört tane yumurta yumurtlamışım nur topu gıbı yarın catlatma iğnemı yapcam carsamba 11 de asılamam var hadı darısı senın basınaaaaaaa sekerimmmm:)[/QUOTE
Allah seni emi ne güldüm akşam akşam ya bende eşime hadi bugün yumurtlama günüm boş geçirmeyelim deyince oda bana diyo sen tavukmusun da yumurtluyorsun diyo.kız birde ikiz olurmusss
Hoşgeldin tabıkıde canım burdaki herkes iyiyürekli güzel kadınlar hemen bıldığmiz bişeyse cevap veririz sıkılma:)sana soru sorabilirmiyim ¿
tesekkkur ederim ♡☆☆Hoşgeldin tabıkıde canım burdaki herkes iyiyürekli güzel kadınlar hemen bıldığmiz bişeyse cevap veririz sıkılma:)
Benim üçüncü asılama olcak sıkılma eğer asılamaya karar verdıysen doktorun yumurtalarının gelişmesı için göbekten iğne veriyo ve gelişim hızlanıyo benimkilerde baya tembeldi ama şimdi bir haftada iğneyle cok hızlı geliştiler:)tesekkkur ederim ♡☆☆
sen yaptirdin mi
yaptirdiysan ne oldu sonuc falan bide ilac olarwk ne kullandin bnm yumurtaliklar cok tembel ilacla bile gelismiyor
insaAllah yuzun guler busefer :)Benim üçüncü asılama olcak sıkılma eğer asılamaya karar verdıysen doktorun yumurtalarının gelişmesı için göbekten iğne veriyo ve gelişim hızlanıyo benimkilerde baya tembeldi ama şimdi bir haftada iğneyle cok hızlı geliştiler:)
Canım ben yurt dışında yasıyorum benım baya maliyetli dört yada bes bın lira ama orda kızların anlattıgı kadarıyla bınbesyüz cıvarı bişey ilaclarla beraber galibainsaAllah yuzun guler busefer :)
nekadara yaptirdin
offf o bile fazla ya :/Canım ben yurt dışında yasıyorum benım baya maliyetli dört yada bes bın lira ama orda kızların anlattıgı kadarıyla bınbesyüz cıvarı bişey ilaclarla beraber galiba
Kızlar rapordon felan sözedıyodu sigortan varmı canım sıkılma allahım bı kapı acar üzülme lütfenofff o bile fazla ya :/
sigorta var rapordan bahsetmedi doktor adet gunu gel demisti .Kızlar rapordon felan sözedıyodu sigortan varmı canım sıkılma allahım bı kapı acar üzülme lütfen
Ne kadar güzel bır evladınmı var allah bağıslasın canımsigorta var rapordan bahsetmedi doktor adet gunu gel demisti .
yaptirrsam üniversite hastanesinde yaptircam
ama devletteki de senin 2. cocuk oldugundan ucretli dedi
coksukir bi kizim var canimNe kadar güzel bır evladınmı var allah bağıslasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?