- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Şimdiden annesini üzüyor kanama oluyor baş dönmesi dün 1 lt serum aldım kendime geldim biraz ama bugün yine aynıyımGünaydın canım kasıktaki sancılar gıdip geliyo canım bende sabır dıyom allahım yardım etsın doktoruma uğrucam pazartesı asıl sen nasılsın senin durumun bebişimiz yaramazlık yapıyomuş allahım onu korusun güzel annesıne bağışlasın :)
Belirti aramamak en güzeli canım stres yapmıyorsun en azından test ne zaman yapacaksınYa bende ne bi agr8 ne bi sizi hic bisey yok 6. Gunum bugun
12. Gun yani cumartesi adet tarihim pazar yada pazartesi yaparim olmazsam egerŞimdiden annesini üzüyor kanama oluyor baş dönmesi dün 1 lt serum aldım kendime geldim biraz ama bugün yine aynıyım...
Sende dikkat et ihmal etme doktora git
Belirti aramamak en güzeli canım stres yapmıyorsun en azından test ne zaman yapacaksın
Bence test gününden önce kan ver ben çok pişmanım erkenden yapmadigima erkenden progestona başlardım12. Gun yani cumartesi adet tarihim pazar yada pazartesi yaparim olmazsam eger
o zaman cumartesi adet gunum ya olmazsam aksam acile mi gideyimBence test gününden önce kan ver ben çok pişmanım erkenden yapmadigima erkenden progestona başlardım
Evet öyle yap progestan iste doktor vermezse inşallah pozitifi de görürsün kuzumo zaman cumartesi adet gunum ya olmazsam aksam acile mi gideyim
oyle yapiyim o zaman mantikli soyledigin cok sagolEvet öyle yap progestan iste doktor vermezse inşallah pozitifi de görürsün kuzum
canım geçmiş olsun ayağa kalkma hiç bu evreleri atlatana kadar iş falanda yapma sağlığından önemli değilKızlar kusura bakmayın yazdığımı sanıyorum bir bakayım dedim kkya öyle etiketi gördüm
Lekelenme düşük riski demek dedi ama daha yeni hamileyim bence yerleşme kanaması ılacimi da geç aldım bugün eşimle pazara gittim sanırım etkisi oldu lekelenmede dün olmadı çünkü suriyeli bir doktora denk geldim çok güzel ilgilendi 1 hafta yat dinlen dedi senin için serum verebiliriz dedi çünkü çok kötü oldum gözlerim kararıyordu ultrasonda baktı kese görünmez erken dedi ama burda olacak dedi muhtemelen 1 lt serum aldım acilde kendime geldim birazcık anneme geldim uyudum biraz yerimden kalkmıyorum şimdi lekelenmede yok şükür
Arkadaşlar yarın ilk asilamami yaptiricam da korkuyorum biraz. Spekulumdan sonrası acıtıyor mu? Ona bile zor dayaniyorum. Çektiğimiz sıkıntılara bak yahu
sadece spermi verirken hafif basınç hissediyorsun canım korkma
Yapmıyorum bir şey evde uzanıyorum sürekli ama hep diyorum olacağın önüne geçemeyizcanım geçmiş olsun ayağa kalkma hiç bu evreleri atlatana kadar iş falanda yapma sağlığından önemli değil
Nasıl ya ne olduBebeğimi kaybediyorum kızlar
canım hayırdır neden öle diyosun Allah korusunBebeğimi kaybediyorum kızlar
Değerim düştü 488den 271ecanım hayırdır neden öle diyosun Allah korusun
488den 271e düştüKanamaN mi var. Ay panik oldum şimdi.
Hastanedemisin canım doktor ne dıyo allahım senıde bebeğinide korusun488den 271e düştü
Offff canim ya inan bu kimyasal gebeligi cok kisi yasiyor sagliksiz gebelik demek zaten dusmesi hayirli olur umarim bir daha yasamazsin488den 271e düştü
Canım çok geçmiş olsun senin ve bebeğin için allah Hayirlisi ni versin yaşadığın süreç çok zor.Allah yardimcin olsun.488den 271e düştü
Yok bitti kuzumHastanedemisin canım doktor ne dıyo allahım senıde bebeğinide korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?