Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılama olcak bu ayın sonu ama ne biliyim bi deneyelim de istedim belki belli olmaz tutuverir aşılamaya gerek kalmaz dedim ama

Yani eşim çocuk istemese neyse dicem de canım hem istiyo hem doktora git diye kendi ısrar ediyo aşılamaya kendi ısrar ediyo hem de böyle yapınca

Eşim aslında isteksiz değil yapalım da diyo ama şu yumurtlama zamanımı hep atlıyoruz naz yapması gereken benken onun nazını çekiyorum yok yorgunum yok yarın mı yapsak halbuki bide anlattım bak hayatım yumurtlama zamanı şansımız yüksek üç dört gün sık dişini dedim ama yok ben de salcam gitcek

Valla napcaz bunları canım bilmiyorum sanki erkek olan biziz peşinde kosuyoruz bi nazlar bi niyazlar

Olması gerekiyormuş olmuş biraz basite indirmek gerekli
rabbim bize vermicekse ztn vermicek gozumuzden sakinsakda yan gelip yatsakda herseyin zamani var demekki en zoru mucadele verip basarisiz olmak ama napalim buda bizim kaderimiz demekki bunlarla rabbim ol diyene kadar mucadele edecegiz cok uzuldum ama napalim dualarimiz seninle insallah daha saglikli bi hamilleik gecirir bebegine kavusursun

Olması gerekiyormuş olmuş biraz basite indirmek gerekli
rabbim bize vermicekse ztn vermicek gozumuzden sakinsakda yan gelip yatsakda herseyin zamani var demekki en zoru mucadele verip basarisiz olmak ama napalim buda bizim kaderimiz demekki bunlarla rabbim ol diyene kadar mucadele edecegiz cok uzuldum ama napalim dualarimiz seninle insallah daha saglikli bi hamilleik gecirir bebegine kavusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…