- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
AminCanım çok geçmiş olsun senin ve bebeğin için allah Hayirlisi ni versin yaşadığın süreç çok zor.Allah yardimcin olsun.
Hayırlısı olsun ne diyim5
Offff canim ya inan bu kimyasal gebeligi cok kisi yasiyor sagliksiz gebelik demek zaten dusmesi hayirli olur umarim bir daha yasamazsin
canım doktorunu ara progestan felan verir488den 271e düştü
Aşılama olcak bu ayın sonu ama ne biliyim bi deneyelim de istedim belki belli olmaz tutuverir aşılamaya gerek kalmaz dedim amacanım direk aşılama yaptır.Eşinin nazını çekme.Valla ben deliriyordum.Eşimin gönlünü yap morelini yükselt fındık , fıstık yedir.Bi hamile kalıyım gör bidaha senle ilişkiye girmicem diyordum :) En iyisi aşılama o gün gidiyor sperm veriyor kafan rahat oluyor
Valla napcaz bunları canım bilmiyorum sanki erkek olan biziz peşinde kosuyoruz bi nazlar bi niyazlarBi an bizi gördümbunların hepsi aynı halt sanırım kuzum bazen bende çok doluyorum akşam sigara içtin mi bugün diyorum 4 tane diyo iyi devam et bol bol iç dedim insan salak gibi hissediyor onların keyfi bozulmasın diye biz bir dünya acı cekiyoruz benden sana tavsiye o yumurtlama gününü falan hiç takma o bile insanı geriyor artık zevkten çıkıp göreve dönüyor bu da isteksizlik yapıyor
Canım doktora gittin miHayırlısı olsun ne diyim
Kanama başladığında ağrı ile birlikte bir parca gelirse korkma ama kesinlikle Dr a git bir gorun488den 271e düştü
Kimyasal gebelikmiymiş canım anlamadım ben ne yani bıttımı allah korusun seni üzmek deil niyetım ama seni merak ediyorumYok bitti kuzum
Kimyasal gebelikmiymiş canım anlamadım ben ne yani bıttımı allah korusun seni üzmek deil niyetım ama seni merak ediyorum
Bilmiyorum canım bi kimyasal gebelik lafı var ortada denetımde yok cevap alamadım bende merak içindeyim allahım korusun onuda bebeğinideNoluyorSchonerDuft Hurihuri2013 korkutmayın insanı ne oldu ya bebeğe bişey olmadı demi hamileliğinde sorun yok demi olmasın ya nolur olmasın
ne moralini yukse tut lutfen ne oldu ne yaptin yeni goruyorum msjlari .sDeğerim düştü 488den 271e
Yarın polikliniğe gidecem kimyasal demediler ama kan gelmeye başladıKimyasal gebelikmiymiş canım anlamadım ben ne yani bıttımı allah korusun seni üzmek deil niyetım ama seni merak ediyorum
Bebek yok gidiyor annesini bırakıp
Düşük yapıyorum kuzum 488den 271e düşmüş değerNoluyorSchonerDuft Hurihuri2013 korkutmayın insanı ne oldu ya bebeğe bişey olmadı demi hamileliğinde sorun yok demi olmasın ya nolur olmasın
Bekliyorum kanama başladı yarın polikliniğe gidecemne moralini yukse tut lutfen ne oldu ne yaptin yeni goruyorum msjlari .s
Yarın polikliniğe gidecem kimyasal demediler ama kan gelmeye başladıbiraz yürüyüş yapacaz eşim ile
Ne demeliyim ne desem boş sadece sana dua edıyorum cok üzgünümYarın polikliniğe gidecem kimyasal demediler ama kan gelmeye başladıbiraz yürüyüş yapacaz eşim ile
Olması gerekiyormuş olmuş biraz basite indirmek gerekliNe demeliyim ne desem boş sadece sana dua edıyorum cok üzgünüm
rabbim bize vermicekse ztn vermicek gozumuzden sakinsakda yan gelip yatsakda herseyin zamani var demekki en zoru mucadele verip basarisiz olmak ama napalim buda bizim kaderimiz demekki bunlarla rabbim ol diyene kadar mucadele edecegiz cok uzuldum ama napalim dualarimiz seninle insallah daha saglikli bi hamilleik gecirir bebegine kavusursunOlması gerekiyormuş olmuş biraz basite indirmek gerekli
rabbim bize vermicekse ztn vermicek gozumuzden sakinsakda yan gelip yatsakda herseyin zamani var demekki en zoru mucadele verip basarisiz olmak ama napalim buda bizim kaderimiz demekki bunlarla rabbim ol diyene kadar mucadele edecegiz cok uzuldum ama napalim dualarimiz seninle insallah daha saglikli bi hamilleik gecirir bebegine kavusursunOlması gerekiyormuş olmuş biraz basite indirmek gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?