amin canımmmSchonerDuft yaaaa canım inan çok üzüldüm Allah yardımcın olsun, lütfen üzme kendini hakkımızda hayırlısı olsun
bilmiyorum hatta git boşan bile dedim 2 kere onu mu diyorum ben dediSchonerDuft ya neden esin böyle davranıyor.bu zamn da yanimizda olmaları gerekir. Çok bencil oluyorlar bazen.anlıyorum onlarda bu süreçte yipraniyiar ama bizim kadar değil. Bütün operasyonları biz geçiriyoruz. Herkes bişey lerle uğraşıyor.allahım herkese kolaylik versin yardimci olsun. İnsan çok bunaliyor
SchonerDuft erkekler biraz dusuncesiz oluyorlar. Bence al karşına onunla konuş sakin sakin böyle konuşman beni uzuyor falan de ne düşünüyorsan söyle eminim anlayacaktir. Onun desteği önemli. Onu suclamadan derdini anlat.
bugün konuşacam katlanamam ben öyleNe demişler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Rahat olun sonuçta derdiniz çaresiz değil.
döverim onu Allah aşkına üstüne gelmesinmalesef en zoruda eşimin beni suçlaması senin rahminden kaynaklı senin situsundan kaynaklı demesi onda sıkıntı olsa ben bunları demezdim sürekli
histereskopi mi demek istedin sulu ultrason mu bu şekilde hamile kalman da ağrılara sebeb olur .. hayırlısı olsun hakkında
kimyasal dedi ama düşmezse dış gebelikte olabilir dedi ... dna hasarı yok bizde bakıldıeşim sürekli senin durumundan diyor kalıramıyorum zaten çok üzgünüm birde onun laflarını çekiyorum
belki de hayırlısı kuzum
sana destek olması gerek öyle denir mi zaten bu erkekleri anlamış değilim bu kadar çaba veriyoruz düşük kolay mı senin psikolojin kolay mı bir de üstüne laf ediyor Allahım hayırlı evlat versin kuzum dediklerimi yabana atma benim eşime de sürekli sayı iyi normal diye diye en sonunda ürolog dedi kesinlikle acele etmeyin diye semen analizinde hep normal çıkıyor bak senin ki tutunmuş kimyasal olmuş Allahım sabır versin kendimi de hatırladım hem dış gebelik hem bebeğimin kalbi durmuştu o gün ölmek istedim Allahım o kadar acizim ki diyordum sürekli içimdekine bile sahip çıkamıyorum kolay değil rabbim güldürsünmalesef en zoruda eşimin beni suçlaması senin rahminden kaynaklı senin situsundan kaynaklı demesi onda sıkıntı olsa ben bunları demezdim sürekli
histereskopi mi demek istedin sulu ultrason mu bu şekilde hamile kalman da ağrılara sebeb olur .. hayırlısı olsun hakkında
kimyasal dedi ama düşmezse dış gebelikte olabilir dedi ... dna hasarı yok bizde bakıldıeşim sürekli senin durumundan diyor kalıramıyorum zaten çok üzgünüm birde onun laflarını çekiyorum
belki de hayırlısı kuzum
Benim haftaya carsamba test günüm sükür allahima sancilar durdu bugün ama senin icin cok üzgünüm sana tek tavsiyem kocanda suan üzgün pisman olucaktir elinden geldigince idare et kendini ezdirme tabi ona tatli tatli anlat erkekler kalin kafalidir zor anlarlar caniminici
ne kadar acımasızmış eşin canım ya öyle şuçlamamı olur ya senin sıkıntın şuan sana yeter zaten yazık ..malesef en zoruda eşimin beni suçlaması senin rahminden kaynaklı senin situsundan kaynaklı demesi onda sıkıntı olsa ben bunları demezdim sürekli
belki de hayırlısı kuzum
kesinlikle konuş canım böyle şey olur mu onda gerçekten sorun olsaydı sen kafasına mı kakacaktın ALLAH hayırlarla sağlıcakla sana nur topu gibi evlat versin de evladın en çok seni sevsin inşallah o zaman o ağzı kapansın eşinin inşallah aminbugün konuşacam katlanamam ben öyle
yarın düzelir muhtemelen oda neyden olduğunu anlamaya çalışıyor ama ben de alınganımdöverim onu Allah aşkına üstüne gelmesin
semen analizine da bakıldı sanırım hatta 2 defa belki 3 bile olabilir 2 ayrı merkezde ama konuşuruz yine dr ilesana destek olması gerek öyle denir mi zaten bu erkekleri anlamış değilim bu kadar çaba veriyoruz düşük kolay mı senin psikolojin kolay mı bir de üstüne laf ediyor Allahım hayırlı evlat versin kuzum dediklerimi yabana atma benim eşime de sürekli sayı iyi normal diye diye en sonunda ürolog dedi kesinlikle acele etmeyin diye semen analizinde hep normal çıkıyor bak senin ki tutunmuş kimyasal olmuş Allahım sabır versin kendimi de hatırladım hem dış gebelik hem bebeğimin kalbi durmuştu o gün ölmek istedim Allahım o kadar acizim ki diyordum sürekli içimdekine bile sahip çıkamıyorum kolay değil rabbim güldürsün
trip attım az önce çeki düzen verir akşamda konuşurum artıkdöverim onu Allah aşkına üstüne gelmesin
semen analizinde çıkmıyor canım sperm dna hasarı testini vermeli bu çok önemli bir test onu bir versinyarın düzelir muhtemelen oda neyden olduğunu anlamaya çalışıyor ama ben de alınganım
semen analizine da bakıldı sanırım hatta 2 defa belki 3 bile olabilir 2 ayrı merkezde ama konuşuruz yine dr ile
ok onda sıkıntı yok doktor sormuştu hatta yeni doktorumuzsemen analizinde çıkmıyor canım sperm dna hasarı testini vermeli bu çok önemli bir test onu bir versin
ezdirmiyorum zaten ezecek birşey yapmıyor allah var ama işte hassas dönemden geçiyoruzBenim haftaya carsamba test günüm sükür allahima sancilar durdu bugün ama senin icin cok üzgünüm sana tek tavsiyem kocanda suan üzgün pisman olucaktir elinden geldigince idare et kendini ezdirme tabi ona tatli tatli anlat erkekler kalin kafalidir zor anlarlar caniminici
o da sıkıntısından yapıyor ama bende üzülüyorum normalde konuşup sıkmaz canımıne kadar acımasızmış eşin canım ya öyle şuçlamamı olur ya senin sıkıntın şuan sana yeter zaten yazık ..
ALLAH YAR VE YARDIMCIN olsun canım benim
aminnnnkesinlikle konuş canım böyle şey olur mu onda gerçekten sorun olsaydı sen kafasına mı kakacaktın ALLAH hayırlarla sağlıcakla sana nur topu gibi evlat versin de evladın en çok seni sevsin inşallah o zaman o ağzı kapansın eşinin inşallah amin
moral çok önemli canım ya inşallah her şey düzelir şimdi son durum ne ?ezdirmiyorum zaten ezecek birşey yapmıyor allah var ama işte hassas dönemden geçiyoruz
o da sıkıntısından yapıyor ama bende üzülüyorum normalde konuşup sıkmaz canımı
aminnnn
Sabir diceksin dua etmeye devam ediceksin doktorlar ne diyosa onu yapcaksin bizim sinavimiz bu tatlim elden ne gelir mevlam ne isterse onu yasicaz üzülme olurmu hepimiz ayni yoldayiz umutsuzca umut ederek bekliyoruz bunada sükür canim benimNasıl hamile kalcaz onu da artık düşünmekten yoruldum..
İki günde bir ilişki yasıyoruz
İlişkiden sonra hemen kalkmıyorum yatıyorum da hatta görseniz kızlar halimi ilişkiden sonra yata yata giyiniyorum! :)
Kilolu değilim ama spora da başladım
Doktora da gittm hersey normal de cıktı daha napcam ki ben??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?