Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
SchonerDuft yaaaa canım inan çok üzüldüm Allah yardımcın olsun, lütfen üzme kendini hakkımızda hayırlısı olsun
amin canımmm

bilmiyorum hatta git boşan bile dedim 2 kere onu mu diyorum ben dedi çok zormuş

SchonerDuft erkekler biraz dusuncesiz oluyorlar. Bence al karşına onunla konuş sakin sakin böyle konuşman beni uzuyor falan de ne düşünüyorsan söyle eminim anlayacaktir. Onun desteği önemli. Onu suclamadan derdini anlat.

Ne demişler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Rahat olun sonuçta derdiniz çaresiz değil.

Ne demişler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Rahat olun sonuçta derdiniz çaresiz değil.
bugün konuşacam katlanamam ben öyle

döverim onu Allah aşkına üstüne gelmesin

sana destek olması gerek öyle denir mi zaten bu erkekleri anlamış değilim bu kadar çaba veriyoruz düşük kolay mı senin psikolojin kolay mı bir de üstüne laf ediyor Allahım hayırlı evlat versin kuzum dediklerimi yabana atma benim eşime de sürekli sayı iyi normal diye diye en sonunda ürolog dedi kesinlikle acele etmeyin diye semen analizinde hep normal çıkıyor bak senin ki tutunmuş kimyasal olmuş Allahım sabır versin kendimi de hatırladım hem dış gebelik hem bebeğimin kalbi durmuştu o gün ölmek istedim Allahım o kadar acizim ki diyordum sürekli içimdekine bile sahip çıkamıyorum kolay değil rabbim güldürsün

Hurihuri2013
sen nasılsın nasıl oldun test günün ne zaman
Benim haftaya carsamba test günüm sükür allahima sancilar durdu bugün ama senin icin cok üzgünüm sana tek tavsiyem kocanda suan üzgün pisman olucaktir elinden geldigince idare et kendini ezdirme tabi ona tatli tatli anlat erkekler kalin kafalidir zor anlarlar caniminici

ne kadar acımasızmış eşin canım ya öyle şuçlamamı olur ya senin sıkıntın şuan sana yeter zaten yazık ..
ALLAH YAR VE YARDIMCIN olsun canım benim

bugün konuşacam katlanamam ben öyle
kesinlikle konuş canım böyle şey olur mu onda gerçekten sorun olsaydı sen kafasına mı kakacaktın ALLAH hayırlarla sağlıcakla sana nur topu gibi evlat versin de evladın en çok seni sevsin inşallah o zaman o ağzı kapansın eşinin inşallah amin

döverim onu Allah aşkına üstüne gelmesin
yarın düzelir muhtemelen oda neyden olduğunu anlamaya çalışıyor ama ben de alınganım

semen analizine da bakıldı sanırım hatta 2 defa belki 3 bile olabilir 2 ayrı merkezde ama konuşuruz yine dr ile

yarın düzelir muhtemelen oda neyden olduğunu anlamaya çalışıyor ama ben de alınganım

semen analizine da bakıldı sanırım hatta 2 defa belki 3 bile olabilir 2 ayrı merkezde ama konuşuruz yine dr ile
semen analizinde çıkmıyor canım sperm dna hasarı testini vermeli bu çok önemli bir test onu bir versin

ezdirmiyorum zaten ezecek birşey yapmıyor allah var ama işte hassas dönemden geçiyoruz
ne kadar acımasızmış eşin canım ya öyle şuçlamamı olur ya senin sıkıntın şuan sana yeter zaten yazık ..
ALLAH YAR VE YARDIMCIN olsun canım benim
o da sıkıntısından yapıyor ama bende üzülüyorum normalde konuşup sıkmaz canımı
aminnnn

ezdirmiyorum zaten ezecek birşey yapmıyor allah var ama işte hassas dönemden geçiyoruz

o da sıkıntısından yapıyor ama bende üzülüyorum normalde konuşup sıkmaz canımı

aminnnn
moral çok önemli canım ya inşallah her şey düzelir şimdi son durum ne ?

SchonerDuft
Canım burda ne desek acını hafifletemeyiz ama hayırlısı demekten başka çare de yok Rabbim ol derse olur
Bak en azından hamiş kaldın tuttu en azından böyle bak olaya

Nasıl hamile kalcaz onu da artık düşünmekten yoruldum..
İki günde bir ilişki yasıyoruz
İlişkiden sonra hemen kalkmıyorum yatıyorum da hatta görseniz kızlar halimi ilişkiden sonra yata yata giyiniyorum! :)

Kilolu değilim ama spora da başladım
Doktora da gittm hersey normal de cıktı daha napcam ki ben??

Sabir diceksin dua etmeye devam ediceksin doktorlar ne diyosa onu yapcaksin bizim sinavimiz bu tatlim elden ne gelir mevlam ne isterse onu yasicaz üzülme olurmu hepimiz ayni yoldayiz umutsuzca umut ederek bekliyoruz bunada sükür canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…