Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
görev gibi olunca tadı da çıkmıyor
öylee ama yaaa görev gibi olunca herşey gözünde büyüyor insanın meselaaaa
çalışıyorum banyo yapmak çok zor geliyor gece yapınca saçlarımı kurutmak zor geliyor sabaha bırakıyorum okadar saat malak gibiy atmak içimede sinmiyor. birde çocuk var dipdibe odalarımızzz onu uyuturken kendim uyuyorum aman yumurtlama günleri geçmesin diyee zorla ayıltıyorum kendimi görev işte resmen

kışta geldi daha üşengeç oluruz oluruna bırak boşver en güzeli o herşeyin tadı daha güzel gelyor kafanda birşey yoksa

kışta geldi daha üşengeç oluruz oluruna bırak boşver en güzeli o herşeyin tadı daha güzel gelyor kafanda birşey yoksa
bu ay çok rahatım inanki.
ama yinede nedenlere sarılıyorum. incir kürüne başladım eşimede keçiboynuzu yapıyorum her akşam dün bitti regl hemen işe koyuldum ama iştee üste kaldık ahahaha

aaa öyle mi dedi cidden eşin ... benimki bırakalım olmuyor kendimize bakalım diyor ama düşük olunca o da ister istemez irdeledi aslında normal yolla hamile kalanlar bile düşük yapabiliyor bazen takmamak gerekli
Benimkide aslında anlık sinirle söylemişti sonra çok pişman oldu

O neydi gııııı hepimizi pek bi fingirdek gördüm bugünanam bacım 1,5 yıldır evliyim ilk günden beri pozisyon olmaz benim altta olmam lazım bugün yumurtlama öncesi yok yumurtlama günü diye diye bildiğin ödev yaptık bi pok anlamadım ama bu ay dünya varmış dedim huhuwwww bende insanım canım ilk kez ne yaptığımın tadına vardım bana da yazık anam

O neydi gııııı hepimizi pek bi fingirdek gördüm bugünanam bacım 1,5 yıldır evliyim ilk günden beri pozisyon olmaz benim altta olmam lazım bugün yumurtlama öncesi yok yumurtlama günü diye diye bildiğin ödev yaptık bi pok anlamadım ama bu ay dünya varmış dedim huhuwwww bende insanım canım ilk kez ne yaptığımın tadına vardım bana da yazık anam

Evet bızım kızlarda hormonlar tavan yapmış ben yaşlı ve kuluckadayım hiç ilgim yok vallaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…