- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
görev gibi olunca tadı da çıkmıyorartık görev gibi olmasın yaws birazda keyfimize bakalım tuşa gelecğeim diye uğraşıyordumpek sevindim farketmesin bencede
Kizlar ben üc aydir adami görmüyom sade asiliyolargörev gibi olunca tadı da çıkmıyor
Kizlar ben üc aydir adami görmüyom sade asiliyolar
görev gibi olunca tadı da çıkmıyor
Yasakkkkkkkkkkkkamanınnnnnn derhal halvete girileeeeee
oyy yawrum kıyamamaYasakkkkkkkkkkkkkuluckadayim alttan fitil var günde üc defa ne etsin adammmm
Amin isallah olsunda sıkıntı yok canımıniçi:)oyy yawrum kıyamamaama inş tatlı sonla biter neredeyse 1 yıl göremeyecen kocanı ahaha
kışta geldi daha üşengeç oluruzöylee ama yaaa görev gibi olunca herşey gözünde büyüyor insanın meselaaaa
çalışıyorum banyo yapmak çok zor geliyor gece yapınca saçlarımı kurutmak zor geliyor sabaha bırakıyorum okadar saat malak gibiy atmak içimede sinmiyor.birde çocuk var dipdibe odalarımızzz onu uyuturken kendim uyuyorum aman yumurtlama günleri geçmesin diyee zorla ayıltıyorum kendimi görev işte resmen
Amin isallah olsunda sıkıntı yok canımıniçi:)
ben en son 16 eylüldeAmin isallah olsunda sıkıntı yok canımıniçi:)
bu ay çok rahatım inanki.kışta geldi daha üşengeç oluruzoluruna bırak boşver en güzeli o herşeyin tadı daha güzel gelyor kafanda birşey yoksa
ayy yazık bize yaben en son 16 eylüldeyapmadan durmakta zor
Benimkide aslında anlık sinirle söylemişti sonra çok pişman olduaaa öyle mi dedi cidden eşin ... benimki bırakalım olmuyor kendimize bakalım diyor ama düşük olunca o da ister istemez irdeledi aslında normal yolla hamile kalanlar bile düşük yapabiliyor bazen takmamak gerekli
Ayyyyy cok güldüm sımdıkıler hamilede olmasan üşengeç bacım10 hamileik olmuştu 2 -3 ayda lohusalık 1 yıl kardeş gibi olmuştuk eşimle darısı size
Evet bızım kızlarda hormonlar tavan yapmış ben yaşlı ve kuluckadayım hiç ilgim yok vallaaaaaaaaO neydi gııııı hepimizi pek bi fingirdek gördüm bugünanam bacım 1,5 yıldır evliyim ilk günden beri pozisyon olmaz benim altta olmam lazım bugün yumurtlama öncesi yok yumurtlama günü diye diye bildiğin ödev yaptık bi pok anlamadım ama bu ay dünya varmış dedim huhuwwww bende insanım canım ilk kez ne yaptığımın tadına vardım bana da yazık anam
Hadi ordan alttan fitilleme olmasa görürdük senideEvet bızım kızlarda hormonlar tavan yapmış ben yaşlı ve kuluckadayım hiç ilgim yok vallaaaaaaaa
Deliiiiii kızzzHadi ordan alttan fitilleme olmasa görürdük senide
Buyrun sekerim benimmmDeliiiiii kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?