- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
değer düşüşte canım sıfırlanmasını bekliyorum sıfırlanmazsa kürtaj olacammoral çok önemli canım ya inşallah her şey düzelir şimdi son durum ne ?
tutması bile yetti sanki dün çok kötüydüm bugün biraz daha iyiyim üzülmekle de olmuyor kalkıp yola devam dicizSchonerDuft
Canım burda ne desek acını hafifletemeyiz ama hayırlısı demekten başka çare de yok Rabbim ol derse olur
Bak en azından hamiş kaldın tuttu en azından böyle bak olaya
inan hamile kalmak daha kolaymışNasıl hamile kalcaz onu da artık düşünmekten yoruldum..
İki günde bir ilişki yasıyoruz
İlişkiden sonra hemen kalkmıyorum yatıyorum da hatta görseniz kızlar halimi ilişkiden sonra yata yata giyiniyorum! :)
Kilolu değilim ama spora da başladım
Doktora da gittm hersey normal de cıktı daha napcam ki ben??
Senin bu güclü halin herkese ders olsun bak yine silkindin ve herkese moral vermeye basladin senin bu halini cok seviyorum allah mükafatini vericektir isallah canimsin yaaaaaaaaaa:)inan hamile kalmak daha kolaymışdeli gibi hamile kalmayı bekliyoruz ya o daha kolay yok kese yok kalp atışı aman sağlıklı mı gelişimi nasıl ....
tavuk yeme kesinlikle fast food yeme 3 lt su iç yada 2,5 lt ekmeklerden kepekli yumurta kalitesini düşürüyor kalsiyum bizim için önemli paket süt içme paket yoğurt yeme ben bunları azalttım tavuğu nerdeyse 3 senedir ara ara mecbur kaldığım hariç yemiyorum ekmek sabahları yiyorum sadece inciri bol bol yedim yumurtalara faydası olur belki diye meyve aksatmadan mevsim meyvesi ye allahın izni ile olur
Ben de yata yata giyiniyorumNasıl hamile kalcaz onu da artık düşünmekten yoruldum..
İki günde bir ilişki yasıyoruz
İlişkiden sonra hemen kalkmıyorum yatıyorum da hatta görseniz kızlar halimi ilişkiden sonra yata yata giyiniyorum! :)
Kilolu değilim ama spora da başladım
Doktora da gittm hersey normal de cıktı daha napcam ki ben??
Deli kiz ya güldürdün yine beni aciksözlü kardesim benim:) seni sevmeyen tas olsunBen bu erkekleri anlamıyorum ruh hastası ederler insanı ne garip yaratıklar ya öküz öküz diyoruz ya bazen öküzler bile daha düşünceli oluyor bizim kocalarımızdan benimki de sende bişey çıkarsa seni boşarım diyordu herşey hava civada su net sorun ister erkek ister kadın kaynaklı olsun çileyi acıyı çeken işlemlere maruz kalan hep kadın oluyor erkek her halükarda rahat oluyorSchonerDuft eşin konusunu takma kafana
Ben kuluckaya yattim ya sizi takipteyim relaksa bagladim valla sancida gecince allahim hepimizin yüzünü güldürsün isallah:)Deli kiz ya güldürdün yine beni aciksözlü kardesim benim:) seni sevmeyen tas olsun
Olsun valla kızDeli kiz ya güldürdün yine beni aciksözlü kardesim benim:) seni sevmeyen tas olsun
Amin canım bende tüp bebek merkezi araştırıyorum bugün görüştüm bi yerle içimi çok rahatlattılar ya bakalım 2 gün sonra tekrar tahlile gideceğiz eşimle bakalım ne diyecekler hayırlısı ama benim içim çok rahat yandım yıkıldım ama içimdeki rahatlık hiç geçmediBen kuluckaya yattim ya sizi takipteyim relaksa bagladim valla sancida gecince allahim hepimizin yüzünü güldürsün isallah:)
Sor sor hadi naz yapma bizbuzeyiz canim benim:)ayy bişi soracam ama vazcayıyorum neyse sonra sorarım
Sorsana canım bildiğimiz birşeyse destek oluruz hem azıcıkta merak ettimayy bişi soracam ama vazcayıyorum neyse sonra sorarım
giyinme muhabbetti açıldıda altta olma üste olma farkediyormu yaaSor sor hadi naz yapma bizbuzeyiz canim benim:)
Ben internetten araştırdım pozisyon çok önemli değilmiş sadece tusa gelince içeri giren sperm daha çok olabilirmiş kadın üstteyken dışarı çıkma ihtimali varmış ama benim doktorum pozisyon yada sonrasında yatmak çok önemli değil yerine ulaşacak olan her halükarda ulaşır sonuçta yarışı 1 tanesi kazanacak dedigiyinme muhabbetti açıldıda altta olma üste olma farkediyormu yaamerak ettim üstte olunca olmazmı bebik illa tuşamı geleceğizz
aaa öyle mi dedi cidden eşin ... benimki bırakalım olmuyor kendimize bakalım diyor ama düşük olunca o da ister istemez irdeledi aslında normal yolla hamile kalanlar bile düşük yapabiliyor bazen takmamak gerekliBen bu erkekleri anlamıyorum ruh hastası ederler insanı ne garip yaratıklar ya öküz öküz diyoruz ya bazen öküzler bile daha düşünceli oluyor bizim kocalarımızdan benimki de sende bişey çıkarsa seni boşarım diyordu herşey hava civada su net sorun ister erkek ister kadın kaynaklı olsun çileyi acıyı çeken işlemlere maruz kalan hep kadın oluyor erkek her halükarda rahat oluyorSchonerDuft eşin konusunu takma kafana
giyinme muhabbetti açıldıda altta olma üste olma farkediyormu yaamerak ettim üstte olunca olmazmı bebik illa tuşamı geleceğizz
hava da karadaBen internetten araştırdım pozisyon çok önemli değilmiş sadece tusa gelince içeri giren sperm daha çok olabilirmiş kadın üstteyken dışarı çıkma ihtimali varmış ama benim doktorum pozisyon yada sonrasında yatmak çok önemli değil yerine ulaşacak olan her halükarda ulaşır sonuçta yarışı 1 tanesi kazanacak dedibende bu ay umudum yok zaten ya saldım altta üstte havada karada amannnn
ay ben bunu duyduğuma pek mutlu oldumBen internetten araştırdım pozisyon çok önemli değilmiş sadece tusa gelince içeri giren sperm daha çok olabilirmiş kadın üstteyken dışarı çıkma ihtimali varmış ama benim doktorum pozisyon yada sonrasında yatmak çok önemli değil yerine ulaşacak olan her halükarda ulaşır sonuçta yarışı 1 tanesi kazanacak dedibende bu ay umudum yok zaten ya saldım altta üstte havada karada amannnn
Masallahhhh bizim kiz havadaaaaa heeeBen internetten araştırdım pozisyon çok önemli değilmiş sadece tusa gelince içeri giren sperm daha çok olabilirmiş kadın üstteyken dışarı çıkma ihtimali varmış ama benim doktorum pozisyon yada sonrasında yatmak çok önemli değil yerine ulaşacak olan her halükarda ulaşır sonuçta yarışı 1 tanesi kazanacak dedibende bu ay umudum yok zaten ya saldım altta üstte havada karada amannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?