- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Hastanedeyim canım drmin yanında asistan bir dr var o gördü tanıdı değerimin düştüğünü görmüş iyi değil dedi kan vermeye gidiyorum dedim sonuç çıksında görüşelim dedi öyleSchonerDuft gittin mi naptin merak ettim seni
Günaydin canim benim ne durumdasin doktorlar ne diyoHastanedeyim canım drmin yanında asistan bir dr var o gördü tanıdı değerimin düştüğünü görmüş iyi değil dedi kan vermeye gidiyorum dedim sonuç çıksında görüşelim dedi öyle
Günaydin canim sancilar hafifledi sükür bekliyorum sabirla canim ama bu hafta üzücü oldu benim icin önce senin durumun ortsya cikti simdi denetim allah yardimcimiz olsun allahim kalplerinizi sabirla doldursun canim benimCanımHurihuri2013 sen nasıl oldun
kuzum ne oldu ne yaptınHastanedeyim canım drmin yanında asistan bir dr var o gördü tanıdı değerimin düştüğünü görmüş iyi değil dedi kan vermeye gidiyorum dedim sonuç çıksında görüşelim dedi öyle
Amin canım amin bari senden güzel bir hatta iki haber gelseGünaydin canim sancilar hafifledi sükür bekliyorum sabirla canim ama bu hafta üzücü oldu benim icin önce senin durumun ortsya cikti simdi denetim allah yardimcimiz olsun allahim kalplerinizi sabirla doldursun canim benim
canım çok üzüldüm düşmesi kimyasal olduğunu gösteriyor inşaallah makina hatasııdır kan sonucun yükselir dış gebelikte çok az da olsa artmaya devam ediyor Allahım yardımcın olsun kuzucumHastanedeyim canım drmin yanında asistan bir dr var o gördü tanıdı değerimin düştüğünü görmüş iyi değil dedi kan vermeye gidiyorum dedim sonuç çıksında görüşelim dedi öyle
Allah razi olsun güzel dileklerin icin canim benimAmin canım amin bari senden güzel bir hatta iki haber gelse
drde kimyasal dedim bizim durum ile ilgisi var mı dedim olabilir dedi yarım rahim ile de olabilir dedi ama yarım rahimde daha ilerki haftalarda düşüyor dedicanım çok üzüldüm düşmesi kimyasal olduğunu gösteriyor inşaallah makina hatasııdır kan sonucun yükselir dış gebelikte çok az da olsa artmaya devam ediyor Allahım yardımcın olsun kuzucum
polip varsa ilerde sıkıntı oluyormuymuş peki ?Of kızlar ya. Moralim bozuk doktordan geldim adetimim 13 günü yumurtam 12mm olmuş. Polip cikti bende daha önceki muanede yoktu.bu ay aşilama ni yaparız dedi tutmasa herhalde polipi alacakmış.bide başıma bu çıktı. Birde iğne nin dozunu artırdı. Çarşamba tekrar çağırdı ben anlamıyorum. Bu iğnelerin ne etkisi var ben zaten her ay 1 tane yumurtluyorum ne fark etti simdi
Ben cok üzgünüm caniminici sana ne dersem diyim acini hafifletmez biliyorum sadece allahima siginip sana güc vermesini diliyorum cünkü bizler normal yolla hamile kalan insanlar deiliz emek harciyoruz sabir gösteriyoruz sinavimiz bu senin sinavin dahada zorlasti simdi allahim sana yardim etsin inan cok üzgünümdrde kimyasal dedim bizim durum ile ilgisi var mı dedim olabilir dedi yarım rahim ile de olabilir dedi ama yarım rahimde daha ilerki haftalarda düşüyor dedi
Polip ler hamile kalmaya engel oluyormuş vede düşüğe sebep oluyormuş. Ama bunları doktor demedi tabi ben araştırdım. O bu ay aşilama yapari z. Bidahaki ay polip alırız dedi histegrafi (dogrumu yazdım emin degilim)yöntemiyle. Aşılamayi iptal etmedi.bir bildiği vardır herhalde.polip varsa ilerde sıkıntı oluyormuymuş peki ?
canım ben dış gebelik geçirdiğim de değerlerim artış gösteriyordu düşmüyordu hatta 2200 küsür de ortaya çıkmıştı senin değerin düşüyor büyük bir ihtimal ile kimyasal gebelik ama bu şunu gösteriyor embriyo beşinci güne gelmiş kanda çıkmış ondan sonra kese görünmeden düştüğüne göre genetik bir sorun olma ihtimali çok yüksek bizim durumla ilgili de canım dış gebelik olsa hemen bizim durum ile ilgili deniyor çünkü tüpler çalışmıyor bizde benim nacizane sana tavsiyem sperm dna hasarı onu verdiniz mi ona bir baktırındrde kimyasal dedim bizim durum ile ilgisi var mı dedim olabilir dedi yarım rahim ile de olabilir dedi ama yarım rahimde daha ilerki haftalarda düşüyor dedi
rabbim yardimcin olsun bu zamanlarida kolayca atlat insallah boylesi hayirlidir belkide ssnin icin271 den 171 e düşmüş adet ile atarsın dedi değer sıfırlanmazsa kürtaj dedi çok az ihtimal ile dış gebelik dedi şimdi bana akıl verin düşmesi için ne yapabilirim soğan maydonoz suyu içsem mi ?
malesef en zoruda eşimin beni suçlaması senin rahminden kaynaklı senin situsundan kaynaklı demesi onda sıkıntı olsa ben bunları demezdim sürekliBen cok üzgünüm caniminici sana ne dersem diyim acini hafifletmez biliyorum sadece allahima siginip sana güc vermesini diliyorum cünkü bizler normal yolla hamile kalan insanlar deiliz emek harciyoruz sabir gösteriyoruz sinavimiz bu senin sinavin dahada zorlasti simdi allahim sana yardim etsin inan cok üzgünüm
histereskopi mi demek istedin sulu ultrason mu bu şekilde hamile kalman da ağrılara sebeb olur .. hayırlısı olsun hakkındaPolip ler hamile kalmaya engel oluyormuş vede düşüğe sebep oluyormuş. Ama bunları doktor demedi tabi ben araştırdım. O bu ay aşilama yapari z. Bidahaki ay polip alırız dedi histegrafi (dogrumu yazdım emin degilim)yöntemiyle. Aşılamayi iptal etmedi.bir bildiği vardır herhalde.
kimyasal dedi ama düşmezse dış gebelikte olabilir dedi ... dna hasarı yok bizde bakıldıcanım ben dış gebelik geçirdiğim de değerlerim artış gösteriyordu düşmüyordu hatta 2200 küsür de ortaya çıkmıştı senin değerin düşüyor büyük bir ihtimal ile kimyasal gebelik ama bu şunu gösteriyor embriyo beşinci güne gelmiş kanda çıkmış ondan sonra kese görünmeden düştüğüne göre genetik bir sorun olma ihtimali çok yüksek bizim durumla ilgili de canım dış gebelik olsa hemen bizim durum ile ilgili deniyor çünkü tüpler çalışmıyor bizde benim nacizane sana tavsiyem sperm dna hasarı onu verdiniz mi ona bir baktırın
belki de hayırlısı kuzumrabbim yardimcin olsun bu zamanlarida kolayca atlat insallah boylesi hayirlidir belkide ssnin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?