- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
SEN nasılsın kuzumOlsun ağladın rahatladın.bazen banada oluyor diyorum ki depresyona mi girdim acaba niye böyle oldum.elim kolum kalkmiyor
açık öğretim için hak verdim aslında ama başka bişiler araştırabilirsin yürüyüş yap açık havada günlük kitap oku bulursun bişiler sen kendine göreTamam canım çok sağol
Açıköğretim geçti zaten,.beni oyalasın diye yazılcaktım bide belki farklı alanlarda işe girerim diye ama eşim istemedi..işe de girmedim canım aşılama için doktora gidip gelcem izin konusu sorun olurevde oturcam öyle
kızlar ben bir kitap yazacam bunu bayağıdır düşünüyorum bu düşükten sonra zamanının geldiğini düşünüyorum izniniz olursa nickleriniz veya takma isimler üretip sizlerden de bahsetmek isterim
Çok şükür iyiyim cumartesi aşilama var. Hakkımızda Hayirlisi olsun.SEN nasılsın kuzum
İnşallah 8 aydır düşünüyorum düşükten sonra karar verdim nasıl ilerler bilmiyorum ama düşüncemde yaniNe güzel olur, bizde eşimle aşılama tutmadığından beri kendimizi kitap okumaya verdik :) sürekli bebek konularını okuyup stres yapmamı istemiyo, Umarım o kitabı da okumak nasip olur :)
hadi bakalım güzel sonuçlarda alırız inşallahÇok şükür iyiyim cumartesi aşilama var. Hakkımızda Hayirlisi olsun.
Yaz kuzum ben destekliyorum seni :)kızlar ben bir kitap yazacam bunu bayağıdır düşünüyorum bu düşükten sonra zamanının geldiğini düşünüyorum izniniz olursa nickleriniz veya takma isimler üretip sizlerden de bahsetmek isterim
Benı muhakkak yaz olurmu canım yandığı halde kendımı ifade edemedığim için doktorların canımı yakmasana ızın verdığmı ya bebeğim benımleyse dıye gğnlrrce canım yana yana böbrek sancılarıyla kıvrana kıvrana bekledığmi yaz olurmu almanyadan nefret ettıgmıde yaz olurmukızlar ben bir kitap yazacam bunu bayağıdır düşünüyorum bu düşükten sonra zamanının geldiğini düşünüyorum izniniz olursa nickleriniz veya takma isimler üretip sizlerden de bahsetmek isterim
tamamdır kuzumYaz kuzum ben destekliyorum seni :)
Takıldıgın yer olursa kurgularız :)
yazarım tabe ki kuzum yazarken size sorcam zatenBenı muhakkak yaz olurmu canım yandığı halde kendımı ifade edemedığim için doktorların canımı yakmasana ızın verdığmı ya bebeğim benımleyse dıye gğnlrrce canım yana yana böbrek sancılarıyla kıvrana kıvrana bekledığmi yaz olurmu almanyadan nefret ettıgmıde yaz olurmu
Bırden boşaldım morslim cok bozuldu kuzum ağlamamı durduramadım isallah gğzel bı kıtap olur okurum bendeBenı muhakkak yaz olurmu canım yandığı halde kendımı ifade edemedığim için doktorların canımı yakmasana ızın verdığmı ya bebeğim benımleyse dıye gğnlrrce canım yana yana böbrek sancılarıyla kıvrana kıvrana bekledığmi yaz olurmu almanyadan nefret ettıgmıde yaz olurmu
cok mantikli bi davranis inan bana cocugum olmadigindan beri hep oyle kitaplar ariyorum hatta simdi mumtehina adinda bi kitap buldum nedir ne degildir bilmiyorum ama cocugu olmayan kadinlar varmis icinde siparis vercekdim bende internettenkızlar ben bir kitap yazacam bunu bayağıdır düşünüyorum bu düşükten sonra zamanının geldiğini düşünüyorum izniniz olursa nickleriniz veya takma isimler üretip sizlerden de bahsetmek isterim
Bana küsmeeeeee vallaa bak ağlıya ağlıya bı hal oldum kolumda damar bulamadı hemşire ıkı kolumuda mosmor yaptı cok ağryo kollarım yazık banaBütün gün yoktum hiç kimse yokluğumu fark etmemiş küstüm size
Ben de kötüyüm bugün kuzumBütün gün yoktum hiç kimse yokluğumu fark etmemiş küstüm size
reklamımı yaparsın artıkcok mantikli bi davranis inan bana cocugum olmadigindan beri hep oyle kitaplar ariyorum hatta simdi mumtehina adinda bi kitap buldum nedir ne degildir bilmiyorum ama cocugu olmayan kadinlar varmis icinde siparis vercekdim bende internetten
oyy kuzum ferk ettim de gelmeni bekledim doktora gidecektin diye giremedin diye düşündüm ne oldu anlat hemenBütün gün yoktum hiç kimse yokluğumu fark etmemiş küstüm size
Kızmıs naz yapıyo hakkı da varoyy kuzum ferk ettim de gelmeni bekledim doktora gidecektin diye giremedin diye düşündüm ne oldu anlat hemen
yapmam miii okuyun okuyun diye basinin etini yerim herkesin merak etme ablacimreklamımı yaparsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?