Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
açık öğretim için hak verdim aslında ama başka bişiler araştırabilirsin yürüyüş yap açık havada günlük kitap oku bulursun bişiler sen kendine göre

kızlar ben bir kitap yazacam bunu bayağıdır düşünüyorum bu düşükten sonra zamanının geldiğini düşünüyorum izniniz olursa nickleriniz veya takma isimler üretip sizlerden de bahsetmek isterim

kızlar ben bir kitap yazacam bunu bayağıdır düşünüyorum bu düşükten sonra zamanının geldiğini düşünüyorum izniniz olursa nickleriniz veya takma isimler üretip sizlerden de bahsetmek isterim

Ne güzel olur, bizde eşimle aşılama tutmadığından beri kendimizi kitap okumaya verdik :) sürekli bebek konularını okuyup stres yapmamı istemiyo, Umarım o kitabı da okumak nasip olur :)

Ne güzel olur, bizde eşimle aşılama tutmadığından beri kendimizi kitap okumaya verdik :) sürekli bebek konularını okuyup stres yapmamı istemiyo, Umarım o kitabı da okumak nasip olur :)
İnşallah 8 aydır düşünüyorum düşükten sonra karar verdim nasıl ilerler bilmiyorum ama düşüncemde yani

Yaz kuzum ben destekliyorum seni :)
Takıldıgın yer olursa kurgularız :)

Benı muhakkak yaz olurmu canım yandığı halde kendımı ifade edemedığim için doktorların canımı yakmasana ızın verdığmı ya bebeğim benımleyse dıye gğnlrrce canım yana yana böbrek sancılarıyla kıvrana kıvrana bekledığmi yaz olurmu almanyadan nefret ettıgmıde yaz olurmu

yazarım tabe ki kuzum yazarken size sorcam zaten

Bırden boşaldım morslim cok bozuldu kuzum ağlamamı durduramadım isallah gğzel bı kıtap olur okurum bende

cok mantikli bi davranis inan bana cocugum olmadigindan beri hep oyle kitaplar ariyorum hatta simdi mumtehina adinda bi kitap buldum nedir ne degildir bilmiyorum ama cocugu olmayan kadinlar varmis icinde siparis vercekdim bende internetten

cok mantikli bi davranis inan bana cocugum olmadigindan beri hep oyle kitaplar ariyorum hatta simdi mumtehina adinda bi kitap buldum nedir ne degildir bilmiyorum ama cocugu olmayan kadinlar varmis icinde siparis vercekdim bende internetten
reklamımı yaparsın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…