Aşılama Aşılama yaptıranlar lütfen yardimm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Btlmtn86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
61
11
3
38
Bugün saat 12 gibi aşılama oldum. Eve gelince kırmızı akıntı gelmeye başladı. Dr uma sordum gelmese iyiydi başarı sansi düştü malesef dedi. Aranızda aynı gün kanama yaşayan var mı? Lütfen yardım edin

Evet asilama oldugum gun benimde kanamam oldu ve doktirum olabilucegini onceden soylemisti normal dedi yani bole sizin doktorunuz gbi bse demedi

Benm eve geldigimde olmadi ama islem sirasinda oldu kalktigimda gordum yani

Benimde oldu dr normal dedi ertesi güne bitti çoğu kadın yaşıyor bunu bence aşılama sonrası

1-2 gün lekelenme sürebiliyo, normal bi durum aslında doktorunuz neden öyle dedi acaba

Bende bir hafta once asilama oldum, ilk gunun aksaminda bendede hafif pembe kirmizilik geldi silerken ama normal diyor doktorlar. Rahim zedelenmesi olabiliyormus yaptiklari islemden dolayi O yuzden korkma yani

Bende bir hafta once asilama oldum, ilk gunun aksaminda bendede hafif pembe kirmizilik geldi silerken ama normal diyor doktorlar. Rahim zedelenmesi olabiliyormus yaptiklari islemden dolayi O yuzden korkma yani
Yaa hadi inşallah inşallah sizin de benim de tutar. Kaçıncı gün test yapın dedi size Dr unuz

Yaa hadi inşallah inşallah sizin de benim de tutar. Kaçıncı gün test yapın dedi size Dr unuz
Hadi insaAllahh 15. Gun test yap dedi ama ben pazartesi 13. Gunu yaparim sanirim kan testi, bekleyemicem herhalde daha fazla bugun progesteron testi yaptirmam lazim

13.gün deyim erken gebelik testi negatif sanırım tutmadı ya tutsa illa bi çizgi çıkardı adetin geçmesini bekleyecem kan vermek için
Hiç belli olmaz. Ben Bi klomen tedavisi oldum onda ta 17.gun cikmisti. Gerçi kimyasaldi ama geç döllenme olursa geç cikabilir umudunu kesme. Insallah hayırlı sonuçlar alırsın. Aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…