Hayırlısı ne diyelimHiç belli olmaz. Ben Bi klomen tedavisi oldum onda ta 17.gun cikmisti. Gerçi kimyasaldi ama geç döllenme olursa geç cikabilir umudunu kesme. Insallah hayırlı sonuçlar alırsın. Aliriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı ne diyelimHiç belli olmaz. Ben Bi klomen tedavisi oldum onda ta 17.gun cikmisti. Gerçi kimyasaldi ama geç döllenme olursa geç cikabilir umudunu kesme. Insallah hayırlı sonuçlar alırsın. Aliriz
Daha beklemedeyimYaa peki tuttu mu sizin?
Merhaba bende 21 inde aşılama oldum nasıl durum sizde var mı belirtinizBende bir hafta once asilama oldum, ilk gunun aksaminda bendede hafif pembe kirmizilik geldi silerken ama normal diyor doktorlar. Rahim zedelenmesi olabiliyormus yaptiklari islemden dolayiO yuzden korkma yani
Yaa bilmiyorum belirti olarak saymam lazimmi ama 2 gundur acayip kotu bir tat var agzimda, midemi bulandiriyor ama anlamadim nedenMerhaba bende 21 inde aşılama oldum nasıl durum sizde var mı belirtiniz
Ben testte çok üzülüyorum çok kolay yapamıyorum gecikince yaparim sanırım. Belirti yok benim. Öğleden sonra aşırı bir halsizlik geliyor bana dizimin dermanı kalmıyor elim titriyo ayakta zor duruyorum iki gündür ama alakası varmı bilmiyorum çok nadir hafif kasık ağrısı hissediyorum ama psikolojik de olabilir o yüzden kendimi kaptırmaktan korkuyorumYaa bilmiyorum belirti olarak saymam lazimmi ama 2 gundur acayip kotu bir tat var agzimda, midemi bulandiriyor ama anlamadim nedenaz once yine en sevdigim chipsi yiyordum ve yine ayni tat ve koku geldi yiyemedim resmen. Baskada birseyim yokk, goguslerim biraz hassas bir haftadir ama benim hep adet oncesi hassas olur o yuzden onu saymiyorum bile. Senin varmi belirtii ve nezaman test yapicaksin?
![]()
Aynen bende hic erken test yapmiyorum, gunumu bekliyorum zaten bende gunumden bir iki gun once kahverengi gelmeye basliyor anliyorum adet olacagimi test yapmama bile gerek kalmiyor cogu zamanBen testte çok üzülüyorum çok kolay yapamıyorum gecikince yaparim sanırım. Belirti yok benim. Öğleden sonra aşırı bir halsizlik geliyor bana dizimin dermanı kalmıyor elim titriyo ayakta zor duruyorum iki gündür ama alakası varmı bilmiyorum çok nadir hafif kasık ağrısı hissediyorum ama psikolojik de olabilir o yüzden kendimi kaptırmaktan korkuyorum
Benim hormonlarima baktı doktorum hepsi güzel bir sıkıntı yok dedi. Hayır ikinci aşılamam canım ilki iğneyle olmuştu iki ay sonra kendiliğinden hamile kaldım bu ilaçla yumurta büyütüldüAynen bende hic erken test yapmiyorum, gunumu bekliyorum zaten bende gunumden bir iki gun once kahverengi gelmeye basliyor anliyorum adet olacagimi test yapmama bile gerek kalmiyor cogu zamanbenimde hic kasik agrim yokk cok nadir dedigin gibi biraz batma olup gidiyor ama bi kac saniye suruyor. Normalde baska aylar cok kasik agrim oluyordu kesin bu sefer hamileyim diyordum butun belirtileri yasayip ama sonu husranla bitiyordu, piskolojikmis demekki. Senin ilk asilamanin mi?
ve progesterona bakmak istedimi doktorun bu ay?
Merhaba bende 21 inde aşılama oldum nasıl durum sizde var mı belirtiniz
Merhaba arkadaşlarYaa bilmiyorum belirti olarak saymam lazimmi ama 2 gundur acayip kotu bir tat var agzimda, midemi bulandiriyor ama anlamadim nedenaz once yine en sevdigim chipsi yiyordum ve yine ayni tat ve koku geldi yiyemedim resmen. Baskada birseyim yokk, goguslerim biraz hassas bir haftadir ama benim hep adet oncesi hassas olur o yuzden onu saymiyorum bile. Senin varmi belirtii ve nezaman test yapicaksin?
![]()
Hadiii hayirli haberler alalim hepberaberrrrMerhaba arkadaşlar
Bende 25 inde aşılama yaptırdım. İnşallah hayırlısı ile güzel haberler alırız![]()
İnşallahHadiii hayirli haberler alalim hepberaberrrrbenim 12. Gunum ama cok kotuuu tatlar ve kokular aliyorum 3 gundur
bisey yiyemiyorum dogru duzgun
Insallh tutunur bebisin❤Bende asilama oldum 4.gunum beklemedeyim ilk asilamam
Belki de hamilesinizdir inşallah test yaptınız mı ne durumdasinizHadiii hayirli haberler alalim hepberaberrrrbenim 12. Gunum ama cok kotuuu tatlar ve kokular aliyorum 3 gundur
bisey yiyemiyorum dogru duzgun
Durum ne sizdeMerhaba arkadaşlar
Bende 25 inde aşılama yaptırdım. İnşallah hayırlısı ile güzel haberler alırız![]()
Sizde son durum ne şimdi9.gunumdeyim
Adet oldum canim ben maleseff, tup bebege baslicaz artik biz hayirlisiylaBelki de hamilesinizdir inşallah test yaptınız mı ne durumdasiniz