Dun kan verdim ama sonuca gerek klmadan gece regl oldm olmadi malsesefSizde son durum ne şimdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dun kan verdim ama sonuca gerek klmadan gece regl oldm olmadi malsesefSizde son durum ne şimdi
bekliyorum hala. Bugün 11. günüm.Durum ne sizde
Bende bugün oldum hayırlısı olsun çok zor bir imtihan ama geçeceği Allah'ın izniyleAdet oldum canim ben maleseff, tup bebege baslicaz artik biz hayirlisiyla![]()
Hayırlısı olsun inşallahDun kan verdim ama sonuca gerek klmadan gece regl oldm olmadi malsesef![]()
İnşallah regl olmazsınız mutlu sonuca ulaşırsınızbekliyorum hala. Bugün 11. günüm.
Doktorum bana 15. günü devir test yapmak için dedi. 15. güne dek regl olmaz isem kan vericem bakalım. Biraz bıktım aslına bakarsanız, yoruldum bu süreçten de. Allah sonumuzu hayretsin inşallah.
Bende bu ay dinlenio subatta tekrar baslayacagm bu sefer mikrocipliye karar vericez sanirimHayırlısı olsun inşallahbende bu ay dinlenip Şubatta tekrar gideceğim doktora
Eşimin iş imkanı gidip gelmeye uygun olsa direk tüp bebek istiyorum aslında ama yazı beklemek zorundayım bunun için. Başka şeyler çok yoruyor hem bedenimi hem beynimi direk tüp Bebek istiyorumBende bu ay dinlenio subatta tekrar baslayacagm bu sefer mikrocipliye karar vericez sanirim
Nerede oturuyosun canmEşimin iş imkanı gidip gelmeye uygun olsa direk tüp bebek istiyorum aslında ama yazı beklemek zorundayım bunun için. Başka şeyler çok yoruyor hem bedenimi hem beynimi direk tüp Bebek istiyorum
Amin, Allahım hayırlısını nasip etsin. İnşallah en kısa zamanda sizde gönül muradınıza erersiniz.İnşallah regl olmazsınız mutlu sonuca ulaşırsınızRabbim hayallerimizi yaşamayı nasip etsin
![]()
Nevşehir de yaşıyorumNerede oturuyosun canm
Amiin inşallah canımAmin, Allahım hayırlısını nasip etsin. İnşallah en kısa zamanda sizde gönül muradınıza erersiniz.
Nerede tup bebek dusunuyosun gdip gelmeniz zor sanirimNevşehir de yaşıyorum
InsaAllah Allahim butun anne baba olmak isteyenlere hayirli bi sekilde evlat nasip etsin!Bende bugün oldum hayırlısı olsun çok zor bir imtihan ama geçeceği Allah'ın izniyle![]()
Merhaba, yazınızı görünce size naçizane tecrübemi yazmak istedim. Ben 25 aralıkta çip bebek ile aşılama yaptırdım. Ve hala bekliyorum. Doktorum 15. güne dek adet olmazsan kan ver dedi.Bende bu ay dinlenio subatta tekrar baslayacagm bu sefer mikrocipliye karar vericez sanirim
Evet tüp bebekte gün aşırı gidilmesi gerekiyor diye biliyorum eşimin işi buna uygun değil malesef. Kayseri de düşünüyorum en yakın benim için orasıNerede tup bebek dusunuyosun gdip gelmeniz zor sanirim
Insallh bebisin tutunurMerhaba, yazınızı görünce size naçizane tecrübemi yazmak istedim. Ben 25 aralıkta çip bebek ile aşılama yaptırdım. Ve hala bekliyorum. Doktorum 15. güne dek adet olmazsan kan ver dedi.
Çip bebek bir marka benim anladığım, mikro çiplerle yapılan işlemlere çipli aşılama deniyor. Dna hasarı daha az olduğu için normal aşılamaya göre gebelik ihtimali bir tık daha yüksek.
Aşılama öncesi 3 günlük cinsel perhiz öneriliyor fakat bir haftadan fazlası da önerilmiyor. Benim doktorum söylememişti ama ben kendi araştırmalarım ile öğrenip sordum. Durgun sperm örneği iyi değil. Siz de doktorunuza danışarak aşılama işleminden 4-5 gün önceyi eşinizle değerlendirebilirsiniz. İnşallah tüm emek veren, isteyen kullarının kucaklarını Allahım hayırlısı ile doldursun.
Evet gerekli haklisiniz yumurta takibi olsun toplamasi transferi braz gelip gtme var ama dollenme zamanina kadar yalniz gidip gelebilirsuniz cok cok uzak degl ise esinizin onemi sperm verecegi zamanEvet tüp bebekte gün aşırı gidilmesi gerekiyor diye biliyorum eşimin işi buna uygun değil malesef. Kayseri de düşünüyorum en yakın benim için orası
Arkadaşlar bugün regl oldum. Ne yazık ki benim de çip bebek aşılamam tutmadıAmiin inşallah canım
TuhArkadaşlar bugün regl oldum. Ne yazık ki benim de çip bebek aşılamam tutmadı![]()
İnşallah sizinki tutar. Valla çok üzüldüm.Tuhbende bidahakine cipli dusunuyorum