Merhaba canım bende ilk aşılamamı oldum regl 3. Günü çağırıyor doktor muayene sonrası ilaçlarını yazıyor 5 günlük femara hap ve gonal f iğne vermişti günlük 50 doz bide birkaç vitamin eşim ve benim için bu arada eşimden sperm testi istedi öncesinde ona göre aşılamaya karar veriyor bunları önceden yaptırın yaptırmadıysanız. Sonrasında duruma göre 3 5 günde 1 kontrole çağırıyor en son yumurtalar yeterince büyüdüğünde ovitrelle çatlatma iğnesi yazmıştı ben onu da ilk günden aldım çünkü bulmak çok zor bir sürü eczane gezmiştik alıp hemen dolapta saklıyorsunuz. Bana 12 Ağustos gece 00:15 te çatlatma iğnesini yap 14 Ağustos öğlen 12:15 tede aşılama olacak dedi. İşlem sonrası 20 dakika falan yatırdılar ayakları hiç indirmeden sonrası artık Allah’a emanetBenim adetim 31 Ağustos gibi olacak galiba süreç nasıl hiç bilmiyorum
Biraz önce açıkladım benim aşılama sürecimi başka sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olurum seve seveBende adetimi bekliyorum ve asılama yapıcam babada yardım edin yaptıranlar yazsın lütfen
Doğru tüp Bebek hep iğne yapıyorlar nasıl bakalım inşallah oraya kadar gelemeyizHerşeyin normal sağlıklı olduğu bir durumda bile gebelik şansı %20-25 dedi doktor denemekten başka çözüm yolu yok maalesef tüp bebek daha yıpratıcı birşey galiba
Adetin kaçıncı günü aşılama oldunuz sorabilir miyimBiraz önce açıkladım benim aşılama sürecimi başka sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olurum seve sevefiyat olarak benim aşılama 35.000 ilaçlarda yaklaşık 8000 bin civarı tuttu tam net hatırlamıyorum ilaçları
Reglimin 13. Günü oldu benim aşılamam ama bu kişiden kişiye değişiyormuş yumurtanın gelişimine bağlı olarak burada okuduklarıma göre 20. Günde aşılama olanlarda olabiliyor bunu doktor takip edip ona göre gün belirliyor zatenAdetin kaçıncı günü aşılama oldunuz sorabilir miyim
İnşallah tutmuştur bende bekliyorum bakalım güzel haberler ver bizeMerhaba canım bende ilk aşılamamı oldum regl 3. Günü çağırıyor doktor muayene sonrası ilaçlarını yazıyor 5 günlük femara hap ve gonal f iğne vermişti günlük 50 doz bide birkaç vitamin eşim ve benim için bu arada eşimden sperm testi istedi öncesinde ona göre aşılamaya karar veriyor bunları önceden yaptırın yaptırmadıysanız. Sonrasında duruma göre 3 5 günde 1 kontrole çağırıyor en son yumurtalar yeterince büyüdüğünde ovitrelle çatlatma iğnesi yazmıştı ben onu da ilk günden aldım çünkü bulmak çok zor bir sürü eczane gezmiştik alıp hemen dolapta saklıyorsunuz. Bana 12 Ağustos gece 00:15 te çatlatma iğnesini yap 14 Ağustos öğlen 12:15 tede aşılama olacak dedi. İşlem sonrası 20 dakika falan yatırdılar ayakları hiç indirmeden sonrası artık Allah’a emanetbeklemedeyiz heyecanla inşallah tutmuştur allahım nasip eder o duyguyu tatmayı bize de ve burda tüm isteyenlere
Ayy İnşallah canım tutmuştur çok heyecanlıyım bendeİnşallah tutmuştur bende bekliyorum bakalım güzel haberler ver bize
Kontrol için durmum nasıl diye bakım cuma günü ne olacakBenimde hafifledi ağrılarım ama aynı regl ağrısı gibi kasık ve bel ağrım var artık kafam karışıyor ilaçlarda bu belirtileri yaparmış çünkü. Seni niye ara zamanda kontrole çağırdıki bizim artık regl gecikince test sonucuna göre gideceğim. Göğsümde hiçbişey yok henüz. Uyku bende de var 10 buçukta uyuyup kalıyorumhayatımda bir ilk yani
Hadi bakalım herşey yolunda çok güzel geçer inşallahKontrol için durmum nasıl diye bakım cuma günü ne olacak
Sabah bişey yoktu şimdi yumurtlama döneminde Kasıkda batma oluyor ya şimdi öyle oturunca batıyor nefes darlığı var zaten dayanamdim Sabah sağlık ocağında testi verdim yarın çıkar gece çıkar kısmetHadi bakalım herşey yolunda çok güzel geçer inşallaharada belirtilerini paylaşır mısın benimle gün gün farkeden birşey var mı diye siz benden 3 gün öndesiniz bugün benim aşılama sonrası 6. Günüm henüz
Ah bide sabredebilsek bende duramıyorum keşke hergün gidip kan verebilsemSabah bişey yoktu şimdi yumurtlama döneminde Kasıkda batma oluyor ya şimdi öyle oturunca batıyor nefes darlığı var zaten dayanamdim Sabah sağlık ocağında testi verdim yarın çıkar gece çıkar kısmet
Aynen diyorum günlük yapsakAh bide sabredebilsek bende duramıyorum keşke hergün gidip kan verebilseminşallah bebişiniz sizinledir bizi de haberdar edin mutlaka
Benim.kan testi nekatif ama Rabb'im büyük Umut kesilmez 8 gündü bugün 9 gün ben Rabbime güveniyorumMerhaba canım bende ilk aşılamamı oldum regl 3. Günü çağırıyor doktor muayene sonrası ilaçlarını yazıyor 5 günlük femara hap ve gonal f iğne vermişti günlük 50 doz bide birkaç vitamin eşim ve benim için bu arada eşimden sperm testi istedi öncesinde ona göre aşılamaya karar veriyor bunları önceden yaptırın yaptırmadıysanız. Sonrasında duruma göre 3 5 günde 1 kontrole çağırıyor en son yumurtalar yeterince büyüdüğünde ovitrelle çatlatma iğnesi yazmıştı ben onu da ilk günden aldım çünkü bulmak çok zor bir sürü eczane gezmiştik alıp hemen dolapta saklıyorsunuz. Bana 12 Ağustos gece 00:15 te çatlatma iğnesini yap 14 Ağustos öğlen 12:15 tede aşılama olacak dedi. İşlem sonrası 20 dakika falan yatırdılar ayakları hiç indirmeden sonrası artık Allah’a emanetbeklemedeyiz heyecanla inşallah tutmuştur allahım nasip eder o duyguyu tatmayı bize de ve burda tüm isteyenlere
Aynen diyorum günlük yapsaktamam haber ederim sizde durumlar nasıl
Allahtan umut kesilmez tabikide hem çok erken sizin daha çıkmaması normal bence moral bozmayınBenim.kan testi nekatif ama Rabb'im büyük Umut kesilmez 8 gündü bugün 9 gün ben Rabbime güveniyorum
Allahtan umut kesilmez tabikide hem çok erken sizin daha çıkmaması normal bence moral bozmayınaşı sonrası en sağlıklı 14 gün sonra verilmesiymiş bir de burda çok okudum 11. Günlerde falan negatif 16. Günlerde pozitife dönmüşler rabbim nasip etsin inşallah bizde pozitifleri görelim bende aynı regl olacakmış gibi kasık ve bel ağrısı devam başka da bir belirtim yok göğüslerim falan normal
Bebişin ağrısıdır inşallah tüm acılara ağrılara değerBende bel ağrısı fazla oldu bugün bıçak batar gibi belime ağrı geldi gitmiyor yanıyor
Ay inşallah canım Rabb'im neler çektiğimiz görüyor Rabb'im boş bırakmasın kucağımíziBebişin ağrısıdır inşallah tüm acılara ağrılara değer
Amin canım benim inşallah sabah akşam aklımda dua ediyorum tutunsun bebişimiz allahım izniyleAy inşallah canım Rabb'im neler çektiğimiz görüyor Rabb'im boş bırakmasın kucağımízi
Merhaba ben hormon testimi,hsgyi vs hep özelde yaptırdım şimdi İstanbul’da devlete geçsem o testleri tekrar devlette mi yaptıracağım acabaBiraz önce açıkladım benim aşılama sürecimi başka sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olurum seve sevefiyat olarak benim aşılama 35.000 ilaçlarda yaklaşık 8000 bin civarı tuttu tam net hatırlamıyorum ilaçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?